Kompletna proizvodnja Toyote GR Supra

rezervisana i prije Europske premijere

Zahvaljujući uspješnom pokretanju platforme za rezervaciju u oktobru 2018., prije europske premijere na Ženevskom salonu automobila, svaka Toyota GR Supra namijenjena za isporuku u 2019. je već rezervisana širom glavnih europskih tržišta sportskih automobila.

Nakon 17 godina izbivanja s tržišta, a zbog ogromnog oduševljenja zaljubljenika u ovaj model, velika potražnja za Toyotom GR Supra je stvorila listu čekanja koja sada broji hiljade ljudi, zbog čega će se uskoro otvoriti mogućnost rezervacije za isporuke u 2020. godini.

Kao nagradu za entuzijazam koji su pokazali za povratak imena Supre, 900 prvih vlasnika Toyota GR Supre u Europi uživat će u nizu posebnih povlastica. Kao članovi skupine Supra 900, dobit će pristup programima izuzetnog iskustva te nizu benefita koji neće biti komercijalno dostupni.

/

Glavni inženjer za Toyotu GR Supru, Tetsuya Tada, komentira: „Želim zahvaliti prvih 900 stranaka na njihovim rezervacijama čime su si osigurali pristup prioritetnim narudžbama nove Toyote GR Supre prije njene službene europske premijere na Ženevskom sajmu 2019. Kao glavni inženjer, ne mogu dočekati trenutak kada će sjesti za upravljač i vjerujem da će strast ponovno zaiskriti te da će se, za što je više ljudi moguće, vratiti radost vožnje.”

U proslavu legendarnog naslijeđa Supre, bit će izrađen i ekskluzivni model Toyota GR Supra A90 Edition. Izrađen u upečatljivoj mat sivoj boji Storm, opremljen mat crnim naplatcima od lake legure od 19“ i sa impresivnom kabinom presvučenom u crvenu kožu. Svih 90 primjeraka A90 Edition je također već rezervisano.