Besplatno isprobajte Toyotu
Cjenovnici i katalozi
E-novosti
Konfigurišite svoju Toyotu
Moja Toyota

Tražimo Auris sa najviše

pređenih km

Osvojite vikend sa novim Aurisom.

Toyota razvija vozila u skladu sa najvišim standardima kvaliteta i pouzdanosti. Kvalitet je način života. Želimo da se u vašem vozilu osećate samouvereno i verujemo da ste prešli mnogo kilometara i da su iza vas brojna putovanja i zanimljive avanture sa vašom omiljenom Toyotom. Auris je na našem tržištu predstavljen 2007. godine i do sada ima čitavu armiju zadovoljnih vlasnika.
Pošto smo poznati po tome da sa vašom Toyotom možete bezbrižno da pređete hiljade i hiljade kilometara, pozivamo vas da učestvujete u konkursu, jer tražimo vlasnika/vlasnicu Toyote Auris sa najviše pređenih kilometara.
Ima li vaš Toyota Auris iza sebe mnoštvo izleta, službenih putovanja i avantura? Pošaljite nam koliko pređenih kilometara ima vaš Auris. Snimite nekoliko fotografija i kratku izjavu o vašem vozilu. Pošaljite nam zanimljivu dogodovštinu, pesmu ili video o vašem Aurisu. Najzanimljivije priče ćemo objaviti na našem sajtu i društvenim mrežama, a pobednika čeka iznenađenje.
Konkurs traje do 11. juna. 14. juna ćemo objaviti pobednika na našem sajtu i društvenim mrežama. Budite među prvima i osvojite vikend sa novim Aurisom tokom leta!

Saznajte više

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.