Besplatno isprobajte Toyotu
Cjenovnici i katalozi
E-novosti
Konfigurišite svoju Toyotu
Moja Toyota

Toyota

u Frankfurtu

Na predstojećem Međunarodnom sajmu automobila u Frankfurtu (novinarski dani 15-16. septembar, za javnost 19-27. septembar), dve dominantne teme će oblikovati Toyotin štand. Jedna je neumorno širenje Toyotinog hibridnog asortimana. Druga je demonstracija unapređene Toyota Safety Sense aktivne bezbednosne tehnologije.

Istinska zvijezda Toyotine postavke će biti novi Prius, koji će na Sajmu automobila u Frankfurtu svoju svjetsku premijeru. Pored toga, na sajmu će takođe biti i evropska premijera novog RAV4 hibrida i svjetski debi drugog Toyota C-HR Concept hibridnog krosovera.
Kako Toyota nastavlja sa razvojem Toyota Safety Sense tehnologije kroz cijeli asortiman, druga generacija će biti premijerno prikazana u Frankfurtu, sa sistemom za prepoznavanje pješaka i adaptivnim tempomatom koji su dodati već postojećim karakteristikama sistema1
Toyota konferencija za novinare će biti održana u 12:45h, u četvrtak 15. septembra, na Toyotinom štandu u hali 8.
1Sistem za sprečavanje sudara, sistem za održanje kretanja u saobraćajnoj traci, sistem za prepoznavanje saobraćajnih znakova i automatska duga svjetla.

Pročitajte više o Toyoti

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.