Toyota Hilux

'Invincible 50'

Obeležavajući 50–godišnju dominantnost na globalnom tržištu, specijalni izložbeni model Hilux 'Invincible 50' je predstavljen na ovogodišnjem Sajmu automobila u Frankfurtu.

  • 'Invincible 50' izložbeni automobil slavi 50 godina svetske dominantnosti u prodaji
  • Predstavlja rastući market na tržištu vozila sa dvostrukom namenom
  • Prilagođen dizajn enterijera i eksterijera

Obeležavajući 50–godišnju dominantnost na globalnom tržištu, specijalni izložbeni model Hilux 'Invincible 50' je predstavljen na ovogodišnjem Sajmu automobila u Frankfurtu.

Legendarni Toyota Hilux, prvi put predstavljen 1968., u Evropi godinu dana kasnije, je svetski favorit, trenutno prodavan u 180 zemalja širom sveta. Do danas, zabeležena je globalna prodaja od 180 miliona automobila.

/

Poznati po kvalitetu, trajnosti i pouzdanosti, nezaustavljivi Hilux je dokazao svoju nepobedivost. Ponovo je osvojio Severni pol, islandske vulkane i Antarktik, ali se popeo i na završno postolje Dakar Rally Raida.

Hilux 'Invincible 50' nalazi se u rastućem „pick up“ segmentu na tržištu vozila dvostruke namene. Sa reputacijom izdržljivog, trajnog, pouzdanog i nezaustavljivog automobila sa nizom prilagodljivih dodataka, postaje prepoznatljiv kao vozilo specijalne edicije. Automobil je prilagođen širem spektru profesionalnih i zabavnih aktivnosti.

Sa spoljašnje strane, na vozilu se nalaze mat crne visoke i bočne šipke, crna prednja zaštita i crni luk oko točkova automobila sa jedinstvenim 18–inčnim mekim crnim aluminijumskim naplatcima, opremljenim robusnim All Terrain pneumaticima, kompanije BEGoodrich, koja oprema Toyota Hilux i Land Cruiser Dakal trkačke automobile.

/

Tovarni prostor ovog Toyotinog modela urađen je od plastike, a u automobilu se nalaze i velika kutija za alat, posebne lestvice na pragovima vrata, tepisi i kožna ručna parkirna kočnica.

Reflektujući njegovu sposobnost da zadovolji potrebe kupaca pick-upova za korišćenje takvog vozila za poslovne potrebe, slobodno vreme, kao i za obe namene, očekuje se da će prodaja Hiluxa u Evropi premašiti 40.600 vozila u 2017. godini i tako nadmašiti trenutnu rekordnu prodaju od 40.104 iz 2007. godine.

Pročitajte više o Toyoti

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.