Toyota Hilux

'Invincible 50'

Obeležavajući 50–godišnju dominantnost na globalnom tržištu, specijalni izložbeni model Hilux 'Invincible 50' je predstavljen na ovogodišnjem Sajmu automobila u Frankfurtu.

  • 'Invincible 50' izložbeni automobil slavi 50 godina svetske dominantnosti u prodaji
  • Predstavlja rastući market na tržištu vozila sa dvostrukom namenom
  • Prilagođen dizajn enterijera i eksterijera

Obeležavajući 50–godišnju dominantnost na globalnom tržištu, specijalni izložbeni model Hilux 'Invincible 50' je predstavljen na ovogodišnjem Sajmu automobila u Frankfurtu.

Legendarni Toyota Hilux, prvi put predstavljen 1968., u Evropi godinu dana kasnije, je svetski favorit, trenutno prodavan u 180 zemalja širom sveta. Do danas, zabeležena je globalna prodaja od 180 miliona automobila.

/

Poznati po kvalitetu, trajnosti i pouzdanosti, nezaustavljivi Hilux je dokazao svoju nepobedivost. Ponovo je osvojio Severni pol, islandske vulkane i Antarktik, ali se popeo i na završno postolje Dakar Rally Raida.

Hilux 'Invincible 50' nalazi se u rastućem „pick up“ segmentu na tržištu vozila dvostruke namene. Sa reputacijom izdržljivog, trajnog, pouzdanog i nezaustavljivog automobila sa nizom prilagodljivih dodataka, postaje prepoznatljiv kao vozilo specijalne edicije. Automobil je prilagođen širem spektru profesionalnih i zabavnih aktivnosti.

Sa spoljašnje strane, na vozilu se nalaze mat crne visoke i bočne šipke, crna prednja zaštita i crni luk oko točkova automobila sa jedinstvenim 18–inčnim mekim crnim aluminijumskim naplatcima, opremljenim robusnim All Terrain pneumaticima, kompanije BEGoodrich, koja oprema Toyota Hilux i Land Cruiser Dakal trkačke automobile.

/

Tovarni prostor ovog Toyotinog modela urađen je od plastike, a u automobilu se nalaze i velika kutija za alat, posebne lestvice na pragovima vrata, tepisi i kožna ručna parkirna kočnica.

Reflektujući njegovu sposobnost da zadovolji potrebe kupaca pick-upova za korišćenje takvog vozila za poslovne potrebe, slobodno vreme, kao i za obe namene, očekuje se da će prodaja Hiluxa u Evropi premašiti 40.600 vozila u 2017. godini i tako nadmašiti trenutnu rekordnu prodaju od 40.104 iz 2007. godine.

Pročitajte više o Toyoti

2017 TOYOTA Five Continents Drive 2017 TOYOTA Five Continents Drive Izlazak na put u cilju proizvodnje još boljih automobila Izložbeni automobil Toyota Hilux 'Invincible 50' Izložbeni automobil Toyota Hilux 'Invincible 50' Obeležavajući 50–godišnju dominantnost na globalnom tržištu, specijalni izložbeni model Hilux 'Invincible 50' je predstavljen na ovogodišnjem Sajmu automobila u Frankfurtu.