Rođen kao ikona. Zauvijek nezaustavljiv.

Još otkad se prva generacija popela na planinu Fuji prije više od 60 godina, Land Cruiser je nezaustavljiv. Nastavlja da oduševljava kupce širom svijeta svojim sposobnostima i odlučnošću da vas odveze bilo gdje i još bitnije, sigurno vrati nazad. Danas je novi Land Cruiser podjednako neumoran – uz napredniju tehnologiju za putničku i terensku vožnju, više sigurnosnih funkcija i još više snage za savladavanje svih vrsta terena.

Za vas smo dragi naši pripremili dan pun uzbuđenja i ugodnog druženja kroz koje ćete imati priliku da se i sami uvjerite zašto je Land Cruiser postao i ostao legenda.

Radujemo se vašem dolasku i učinit ćemo sve da vam subotu, 8. septembra učinimo vrijednom pamćenja:

- 9:30h okupljanje i piće dobrodošlice u salonu Efel Motors (Bulevar Josipa Broza Tita bb, Podgorica), gdje ćemo se uz prvu jutarnju kafu upoznati sa rutom vožnje

- 10:00h polazak i vožnja Land Cruisera do Ivanovih Korita (dolazak oko 11:30h), nakon čega slijedi kratki predah od 30 min za kafu i osvježenje

- 12:00h prezentacija i demonstracija terenske vožnje, testiranje mogućnosti na terenu

- 13:00h ručak u restoranu Ivanov Konak i testiranje

- 15:00h polazak nazad ka Podgorici uz kafe pauzu na polovini puta - 18:00h povratak u Efel Motors

S radošću vas očekujemo.

Pored vožnje Land Cruiser-a, imaćete priliku da na testu imate i Toyotu Hilux i C-HR.

Saznajte više

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.