Besplatno isprobajte Toyotu
Cjenovnici i katalozi
E-novosti
Konfigurišite svoju Toyotu
Moja Toyota

Meksički reli

Toyota Gazoo Racing World Rally Team

Toyota Gazoo Racing World Rally Team odlazi na Meksički reli, vođeni optimizmom Jari-Matti Latvalove pobjede u prethodnoj trci, koja se vozila u Švedskoj.

Meksiko će omogućiti novi izazov za Toyotu, jer je to prvi reli koji će se u potpunosti odigrati na šljunku. Tim je naporno radio kako bi se pripremio za ovaj događaj, sa testiranjem koje je sprovedeno na šljunku u Španiji. Sa pobjedom na prošlogodišnjem reliju u Meksiku, i koji se trenutno nalazi na vrhu liste najboljih vozača, Jari-Matti Latvala ide na ovaj događaj sa puno samopouzdanja. U međuvremenu, ovo će biti Juho Hänninenov drugi start na ovom događaju.
Ruta od 370.46 km počinje u četvrtak uveče u Meksiku i završava se u nedelju sa Deramado Power stage-om. Vrhunac događaja će biti testiranje novog Yaris WRC-a, sa 1,6 – litarskim motorom od 380 konjskih snaga. Uprkos optimističnom otvaranju sezone, za Toyotu usavršavanje i razvoj automobila će i dalje biti prioritet.
/

Pročitajte više o Toyoti

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.