Cjenovnici i katalozi
E-novosti
Konfigurišite svoju Toyotu
Moja Toyota

Nova Corolla

predstavlja prestižniji dizajn i naprednu sigurnosnu tehnologiju

Trenutno dostupna u više od 150 zemalja svijeta i predstavlja oko 20% Toyotine globalne prodaje, nova Corolla i dalje ostaje najpopularniji model u ponudi japanskog proizvođača.

  • Redizajn najpopularnijeg modela u Toyotinoj ponudi
  • Prestižniji spoljašnji dizajn
  • Toyota Safety Sense tehnologija stiže kao dio serijske opreme
Osvježena Corolla sada uvodi novi i napredniji spoljašnji izgled. Prednji kraj je u potpunosti redizajniran kako bi naglasio široki stav vozila i prestižniji dizajn, koji je savršeno poprimio Toyotinu „Under Priority and Keen Look“ dizajnersku filozofiju.    
Ističe se prednja maska s novim LED svijetlima, uključujući i nova LED dnevna svijetla, te drugačiji prednji branik s većim otvorom za vazduh.
/
Sa strane, ručke na vratima su sada prekrivene hromiranim završetkom, ističući tako glavnu dizajnersku liniju koja se proteže čitavom dužinom automobila. Na izbor su takođe dostupni novi 16'' i 17'' aluminijski naplaci.
Zadnji kraj je takođe uređen adaptacijom novih LED dnevnih svjetala i brojnih hromiranih detalja kako bi se naglasila širina automobila.
Nova Corolla je dostupna s izborom od čak 9 boja karoserije, od čega su 3 potpuno nove: Platinom Bronze, Tokyo Red i Earth Bronze.
Predstavljena kao dio serijske opreme duž čitave ponude, Toyota Safety Sense tehnologija značajno doprinosi izbjegavanju ili umanjenju posljedica saobraćajnih nesreća, zahvaljujući korištenju sistema lasera i kamere koji su montirani na vrhu vjetrobrana.
Toyota Safety Sense uključuje Sistem automatskog kočenja kod opasnosti od sudara, Sistem prepoznavanja saobraćajnih znakova, Sistem upozorenja prilikom napuštanja saobraćajne trake i Sistem automatskog prebacivanja dugih i kratkih svjetala.
Besplatno isprobajte Toyotu

Pročitajte više o Toyoti

Toyota na Salonu automobila u Parizu 2018. Toyota na Salonu automobila u Parizu 2018. Kako automobilska industrija ulazi u razdoblje promjena kakve se događaju jednom u stoljeću, Toyota prelazi od čistog proizvođača automobila prema pružatelju mobilnosti - nudeći sve bolju mobilnost za sve. Nova Corolla Touring Sports Nova Corolla Touring Sports Nova Toyota Corolla Touring Sports svoj debi će imati na sajmu automobila u Parizu u oktrobru 2018. godine i pridružiti se tako novoj hatchback izvedbi istog modela koji je prvi put otkriven u Ženevi početkom ove godine. Uzbudljivo novo razdoblje za Corollu Uzbudljivo novo razdoblje za Corollu Nova generacija Toyotinog automobila u C segmentu će, u sve tri karoserijske izvedbe – hatchback, sedan i karavan, nositi u cijelom svijetu ime Corolla Toyota imenovana kao „najzeleniji“ proizvođač automobila na svijetu Toyota imenovana kao „najzeleniji“ proizvođač automobila na svijetu Magazin “Newsweek” po drugi put imenovao je Toyotu kao „najzelenijeg“ proizvođača automobila na svijetu, što Toyotu dovodi u top 5% globalnih kompanija.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.