Besplatno isprobajte Toyotu
Cjenovnici i katalozi
E-novosti
Konfigurišite svoju Toyotu
Moja Toyota

Nova Corolla

predstavlja prestižniji dizajn i naprednu sigurnosnu tehnologiju

Trenutno dostupna u više od 150 zemalja svijeta i predstavlja oko 20% Toyotine globalne prodaje, nova Corolla i dalje ostaje najpopularniji model u ponudi japanskog proizvođača.

  • Redizajn najpopularnijeg modela u Toyotinoj ponudi
  • Prestižniji spoljašnji dizajn
  • Toyota Safety Sense tehnologija stiže kao dio serijske opreme
Osvježena Corolla sada uvodi novi i napredniji spoljašnji izgled. Prednji kraj je u potpunosti redizajniran kako bi naglasio široki stav vozila i prestižniji dizajn, koji je savršeno poprimio Toyotinu „Under Priority and Keen Look“ dizajnersku filozofiju.    
Ističe se prednja maska s novim LED svijetlima, uključujući i nova LED dnevna svijetla, te drugačiji prednji branik s većim otvorom za vazduh.
/
Sa strane, ručke na vratima su sada prekrivene hromiranim završetkom, ističući tako glavnu dizajnersku liniju koja se proteže čitavom dužinom automobila. Na izbor su takođe dostupni novi 16'' i 17'' aluminijski naplaci.
Zadnji kraj je takođe uređen adaptacijom novih LED dnevnih svjetala i brojnih hromiranih detalja kako bi se naglasila širina automobila.
Nova Corolla je dostupna s izborom od čak 9 boja karoserije, od čega su 3 potpuno nove: Platinom Bronze, Tokyo Red i Earth Bronze.
Predstavljena kao dio serijske opreme duž čitave ponude, Toyota Safety Sense tehnologija značajno doprinosi izbjegavanju ili umanjenju posljedica saobraćajnih nesreća, zahvaljujući korištenju sistema lasera i kamere koji su montirani na vrhu vjetrobrana.
Toyota Safety Sense uključuje Sistem automatskog kočenja kod opasnosti od sudara, Sistem prepoznavanja saobraćajnih znakova, Sistem upozorenja prilikom napuštanja saobraćajne trake i Sistem automatskog prebacivanja dugih i kratkih svjetala.
Besplatno isprobajte Toyotu

Pročitajte više o Toyoti

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.