Novi AYGO

U novom ruhu i zabavniji za vožnju, priča o ovom modelu se nastavlja

Novi Toyota AYGO debituje na sajmu automobila u Ženevi 2018. Jačajući jedinstvenu srž modela i pozicionirajući visoko u okviru konkurentnog A-segmenta, Toyotini dizajneri i inžinjeri nisu samo ojačali Aygov mladalački i prepoznatljiv imidž, već su kako bi ga učinili zabavnijim za vožnju poboljšali performanse i karakteristike upravljanja.

Od lansiranja 2014. godine, AYGO je ostvario značajan uspjeh za Toyotu u evropskom A-segmentu. Njegov lako prepoznatljiv “X” prednji dizajn i širok spektar opcija prilagođavanja koje nudi, osiguravaju da se uvjek izdvaja iz gomile.

Dopadljiviji publici koja svjesnijoj stila nego onima koja kupuju automobile iz čisto racionalnih razloga, Aygov dobar izgled i angažovanje voznih karakteristika čine ga jednim od najuspješnijih Toyota modela za privlačenje novih kupaca i osvajanje prodaje.

2017. godine, AYGO je bio među top prodavanim u A segmentu sa više od 85.000 prodatih jedinica, sa udjelom od 6,6% u segmentu.

DIZAJN

Novi AYGO zadržava prednji ikonski X potpis, ali je transformisan iz dvodimenzionalne grafike u moćniji, trodimenzionalni arhitektonski element.

Novi prednji dizajn uključuje redizajnirane klapne prednjih farova (Keen Look), sa integrisanim dnevnim svjetlima (DRL) koji na prvi pogled dodatno ojačavaju Aygov upečatljiv izgled.

Donji dio uokviruje prednju rešetku, naglašavajući stabilni stav Ayga i agilnost koja je sastavni dio kompaktnog vozila. Dok podna svjetiljka – dostupna u crnoj, sjajno crnoj ili srebrnoj boji – naglašava širinu vozila.

Iz profila, trodimenzionalnija prednja forma je kombinovana sa novim dizajnom spoljnih sočiva u klapnama zadnjih farova kako bi vizuelno povezala prednje i zadnje, davajući utisak kretanja unaprijed i povećane dinamike.

/

Na zadnjem dijelu, nova LED DRL svjetla pružaju Aygu sofisticiran izgled i čine model prepoznatljivim. Jedinstveni svjetlosni potpis stvara percepciju kompaktne kabine iznad donjih branika, naglašavajući širinu zadnjeg dijela i stabilnost vozila.

Novi stil eksterijera upotpunjuju dvije nove boje karoserije – Magenta i plava – i kao dodatak 15” aluminijumski naplatci – sa jedinstvenim dizajnom za svaki paket opreme – jačajući vrhunski izgled novog Ayga.

Na ploči, nadograđena instrumentna grafika ima više trodimenzionalni efekat i novu boju osvjetljenja. Usavršene su nove, premijum boje Quartz Grey i Piano Black, a za većinu paketa opreme su napravljene nove tkanine za sjedišta.

STRUKTURA PAKETA OPREME

Nova struktura Ayga je razvijena sa ciljem privlačenja šire publike, fokusirajući se na premium segment. Svaki paket opreme sadrži jedinstveno dizajnirane elemente, lako prepoznatljive po prednjem braniku, aluminijumskim naplatcima i unutrašnjom završnom obradom.

Od početnog paketa opreme x, do srednjeg x-play, i premium x-clusiv, svaki paket opreme je prilagođen kako bi bio dopadljiv ukusima i potrebama različitih kupaca.

U srcu nove Aygove strategije leži x-play. X-play ima nekoliko opcija koje omogućavaju kupcima da prilagode svoj automobil ličnom ukusu. Izuzetno vrijedna i obimna standardna oprema x-play uključuje komforne funkcije kao što su klima uređaj i 7” multimedijalni x-touch ekran osjetljiv na dodir.

Novi premium paket opreme x-clusiv nadograđuje se na x-play standardnu opremu i može se pohvaliti prepoznatljivim bi-tone kombinacijama u tri boje, jedinstvenim 15” aluminijumskim naplatcima i dizajnom sa dvostrukim krakom, sjedištima sa tapaciranim kožnim detaljima, automatskom klimom, funkcijom pametnog ulaza (Smart Entry) i sistemom bezbjednosti Toyota Safety Sense.

Pored toga, dva specijalna izdanja modela, x-cite i x-trend, će osvježiti redovnu Aygovu ponudu.

X-cite je najistaknutija varijanta Aygo serije zahvaljujući jedinstvenoj Magneta boji u bi-tone kombinaciji, 15” aluminijumskim naplatcima crne boje, Mahatten boji tkanine sjedišta sa štepom u Magneta boji, okvirima ventilacionih otvora u boji karoserije i instrument tablom i ručicom mjenjača u Piano Black boji.

Korisnici koji su u potrazi za dinamičnijim modelom Toyote biće privučeni x-trend-u. Njegovu crnu spoljašnjost upotpunjuju crni detalji prednjih farova, upadljivi retrovizori Cyan boje, jedinstveni set sportskih naljepnica, 15” aluminijumski 10-kraki naplatci, tapacirung sa kožnim detaljima i elementi unutrašnjosti u Cyan boji.

/
DINAMIKA VOŽNJE

Novi Aygo posjeduje poboljšane performanse i dinamiku vožnje za još veću gradsku agilnost, uz održavanje vodeće efikasnosti u vožnji. Za povećanu udobnost vozila u toku vožnje, Aygu pomaže izuzetno smanjenje NVH (buke, vibracije i krutosti).

Toyotin nagrađivan 998cc, 3-cilindrični, 12-ventilni, DOHC benzinski motor je sada Euro 6.2 kompatibilan. Revidiranom motoru, kod kojeg je kombinovan idealan balans snage i potrošnje goriva, sa ciljem boljeg iskustva u gradskoj vožnji poboljšan je obrtni momenat pri manjem broju obrtaja motora.

Novi Aygov motor ima koristi od novog sistema dvostrukog ubrizgavanja goriva, veće stope kompresije, niza novih komponenata sa niskim trenjem, hlađenog sistema za recirkulaciju izduvnog gasa (EGR) i poboljšane ravnoteže za smanjenje vibracija kod brzine u praznom hodu.

Motor sada razvija 53 kW (72 DIN KS) pri 6,000 o/m, i 93 Nm obrtnog momenta pri 4,400 o/m. Novi AYGO može ubrzati od 0-100 km/h za 13.8 sekundi, i dostiže maksimalnu brzinu od 160 km/h.

Novi AYGO dolazi u standardnoj i Eco varijanti. Druga varijanta ima koristi od 4. i 5. stepena prenosa, niskih koeficijenata otpora kotrljanja (RRC), Toyotinog Stop&Start sistema i aerodinamičkih poboljšanja.

Standardna verzija postiže smanjenje potrošnje goriva od 4.1 na 3.9 l/100 km1, što znači da se smanjuje emisija CO2 do 5 g/km na samo 90 g/km1. Eco verzija je još bolja, sa ekonomičnom potrošnjom od 3.6 l/100 km1 i emisijom CO2 od samo 83 g/km1.

Dopunjavajući ova poboljšanja performansi i efikasnosti motora, podešavanja suspenzije novog Ayga su promjenjena i ažuriran je softver za upravljanje vozilom, omogućavajući brzo i precizno reagovanje na pokrete vozača za još veću agilnost i uživanje u gradskoj vožnji.

Na kraju, dodati su materijali za zaptivanje i absorpciju na instrument tabli i stubovima vrata. Vrata i zadnja klupa sjedišta rezultirali su značajnim smanjenjem NVH (buke, vibracije i krutosti) u kabini.

1Na osnovu Uredbe EC 2017/1153 sa izmjenama EC 2017/1231 - do završne homologacije

TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense se sastoji od aktivnih sigurnosnih tehnologija osmišljenih tako da pomognu u prevenciji ili ublažavanju sudara u širokom spektru saobraćajnih situacija.

Sistem automatskog kočenja kod opasnosti od sudara (PCS)1, pri brzinama od 10-80km/h, otkriva druga vozila ispred i smanjuje rizik od udarca od pozadi. Kada postoji opasnost od sudara, zvučno i vizuelno upozorava vozača da ukoči.

PCS takođe primorava kočioni sistem da isporučuje dodatnu silu za zaustavljanje kada vozač pritisne pedalu kočnice. Ako vozač ne reaguje na vrijeme, sistem automatski koči, smanjujući brzinu za oko 30km/h2 ili čak zaustavi automobil do kraja, kako bi se spriječio sudar ili ublažila sila udara.

Sistem za upozorenje o napuštanju trake (LDA) prati oznake saobraćajne trake i pomaže u sprječavanju nesreća i sudara uzrokovanih napuštanjem trake. Ako vozilo počne naglo da napušta traku, bez uključenih indikatora, LDA upozorava vozača zvučno i vizuelno.

/

1Tehnički naziv: Pre-Crash sistem
2Rezultati postignuti tokom testiranja koristeći vozilo koje se kreće 30km/h ka vozilu koje je stacionirano. Rad Sistema zavisi od uslova (uključujući put i vremenske prilike) i okolnosti vozila.

Pročitajte više o Toyoti

Toyota na Sajmu automobila u Ženevi Toyota na Sajmu automobila u Ženevi Nakon 20 godina liderstva u oblasti hibrida, Toyota je još posvećenija izgradnji hibrida koji su još atraktivniji za kupce. Toyota Gazoo Racing tim dobija pojačanje – pridružuje se Fernando Alonso Toyota Gazoo Racing tim dobija pojačanje – pridružuje se Fernando Alonso Toyota Gazoo Racing potvrdio je svoje vozače za sezonu 2018/2019. Svjetskog prvenstva u trkama izdržljivosti (WEC) i objavio da Fernando Alonso postaje dio tima. Milion prodatih vozila u 2017. godini Milion prodatih vozila u 2017. godini Toyota Motor Europe je u 2017. godini prijavila prodaju od 1.001.700 Toyota i Lexus vozila, što predstavlja porast od 8% u odnosu na 2016. godinu. Ukupan tržišni udio se povećao za 4,8%. Toyota imenovana kao „najzeleniji“ proizvođač automobila na svijetu Toyota imenovana kao „najzeleniji“ proizvođač automobila na svijetu Magazin “Newsweek” po drugi put imenovao je Toyotu kao „najzelenijeg“ proizvođača automobila na svijetu, što Toyotu dovodi u top 5% globalnih kompanija. Kako Toyota želi da spasi 1.3 milion života Kako Toyota želi da spasi 1.3 milion života Automatizovana vožnja, kao Toyotina vizija o smanjenju broja saobraćajnih nesreća. TOYOTA GAZOO Racing se posvetio trkama izdržljivosti    TOYOTA GAZOO Racing se posvetio trkama izdržljivosti TOYOTA GAZOO Racing će se takmičiti u FIA Svjetskim trkama izdržljivosti (WEC) tokom sezone 2018/2019., nakon potvrđivanja svoje posvećenosti razvoju hibridne pogonske tehnologije kroz motosport. 5 zvjezdica za Toyota Yaris 2017 prema Euro NCAP-u 5 zvjezdica za Toyota Yaris 2017 prema Euro NCAP-u Lansiran početkom ove godine, Toyota Yaris za 2017. je ocijenjen najvišim ocjenama prema rezultatima najnovijeg Euro NCAP testa. Toyota Mobility Foundation – Nagrada za neograničenu mobilnost Toyota Mobility Foundation – Nagrada za neograničenu mobilnost Izazov od 4 miliona dolara da se transformiše svijet ljudi sa paralizom donjeg dijela tijela Teška trka za Toyota Gazoo Racing u Meksiku Teška trka za Toyota Gazoo Racing u Meksiku TOYOTA GAZOO Racing tim pretrpio je razočaranje u petoj trci FIA Svjetskog prvenstva u trkama izdržljivosti (WEC) 2017. uprkos mjestu na postolju u trci 6 sati Meksika. Meksička misija za TOYOTA GAZOO RACING Meksička misija za TOYOTA GAZOO RACING TOYOTA GAZOO Racing počinje sezonu FIA Svjetskog prvenstva u trkama izdržljivosti (WEC) u drugoj polovini 2017. godine ovog vikenda, sa putovanjem preko Atlantika za peto kolo, šestočasovnom trkom u Meksiku. Toyota pokreće projekat “5 Continents Drive” u Evropi Toyota pokreće projekat “5 Continents Drive” u Evropi Danas je ceremonija u Toyota Caetano Portugalu (TCAP) označila zvaničan početak projekta "5 Continents Drive" proizvođača automobila u Evropi. Istorijski rezultat za Toyotu Yaris WRC kod kuće Istorijski rezultat za Toyotu Yaris WRC kod kuće Esapekka Lappi ostvario svoju prvu pobjedu, a Juho Hänninen završio kao treći, što je prvi put da je ova ekipa osvojila dva mjesta na postolju. Postolje u Nürburgringu za Toyota GAZOO Racing Postolje u Nürburgringu za Toyota GAZOO Racing Toyota GAZOO Racing je po prvi put u svojoj istoriji osvojio mjesto na postolju na trci 6 sati Nürburgringa u teškom danu za ekipu u četvrtoj trci FIA Svjetskog prvenstva u trkama izdržljivosti (WEC) 2017. Toyota Gazoo Racing odlazi u Nürburgring Toyota Gazoo Racing odlazi u Nürburgring TOYOTA GAZOO Racing nastavlja svoju sezonu FIA Svjetskog prvenstva u trkama izdržljivosti (WEC) 2017. sa kratkim izletom u Eifel, ovaj vikend za trku 6 sati Nürburgringa. Toyota Gazoo Racing spreman za Le Mans Toyota Gazoo Racing spreman za Le Mans Toyota Gazoo Racing se krajem ovog mjeseca vraća na mjesto jednog od svojih najdramatičnijih trenutaka povodom 85. izdanja 24 sata Le Mansa, treće trke FIA Svjetskog prvenstva trka izdržljivosti sezone 2017 (WEC). Snažan početak za Toyota Gazoo Racing u Spa Snažan početak za Toyota Gazoo Racing u Spa Toyota Gazoo Racing je dovršio naporan i pozitivan prvi dan postavljajući najbrže vrijeme kruga na treningu za 6 sati Spa-Francorchampsa, drugog takmičenja FIA Svjetskog prvenstva u trkama izdržljivosti 2017. (WEC). Toyota Gazoo World Rally Team u četvrtoj trci WRCa Toyota Gazoo World Rally Team u četvrtoj trci WRCa Toyota Gazoo Racing World Rally Team i njihovi vozači, Jari-Matti Latvala i Juho Hänninen kreću na ostrvo Korziku. Toyotin put do Relija Dakar 2017. Toyotin put do Relija Dakar 2017. Dakar s vratio po osmi uzastopni put u južnoj Americi, uključite se u akciju i pratite napredak Toyotinih ekipa. Meksički reli Meksički reli TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team odlazi na Meksički reli, vođeni optimizmom Jari-Matti Latvalove pobjede u prethodnoj trci, koja se vozila u Švedskoj. Toyota na Sajmu automobila u Ženevi 2017. | Toyota Evropa Toyota na Sajmu automobila u Ženevi 2017. | Toyota Evropa Kako i dolikuje, u jednom od najskupljih gradova Evrope, Toyota je pokazala svoju bogatu ponudu posjetiocima Ženevskog Sajma automobila. Od prvog predstavljanja dinamičkog novog Yarisa, njegovog GRMN rođaka i radikalnog gradskog i-TRL koncepta, do otkrivanja najnovije TOYOTA GAZZO mašinerije-Ženeva Internacionalni Sajam automobila je mjesto koje svaki fan Toyote treba da posjeti. Toyota na 3. mjestu u svijetu po pouzdanosti Toyota na 3. mjestu u svijetu po pouzdanosti Modeli Toyota Motor Corporation dobili su nagrade u 10 segmenata; General Motors je dobio četiri Toyota Motor Europe (TME) Toyota Motor Europe (TME) Toyota Motor Europe (TME) je prodao 928.500 vozila u 2016. godini sa najboljom prodajom do sada Lexus i hibridnih vozila 2016 YUKO 2016 YUKO Toyota je prva kompanija koja isključivo nudi potpune hibride u okviru pilot projekta Car sharing e-zakazivanje servisa e-zakazivanje servisa Zakažite servis uz naše e-zakazivanje servisa i izaberite termin koji Vam odgovara u 5 jednostavnih koraka. Toyota EverTest ekspedicija: misija završena Toyota EverTest ekspedicija: misija završena Veliki i ambiciozni projekat Toyota EverTest uspješno je završen. Projekat se održavao od aprila do juna 2016. godine i okupio je legendarni SUV Toyota Land Cruiser, hrabre ljude i najviši svjetski vrh Mount Everest. WWF i Toyota - sporazum o ubrzanom globalnom prijelazu na održivost. WWF i Toyota - sporazum o ubrzanom globalnom prijelazu na održivost. WWF i Toyota korporacija su upravo potpisale ugovor na pet godina sa ciljem procesa ubrzavanja globalne tranzicije ka održivosti. Fedor Konyukhov je 12. jula započeo svoj let balonom oko svijeta Fedor Konyukhov je 12. jula započeo svoj let balonom oko svijeta Fedor Konyukhov je započeo sa pokušajem postavljanja novog svjetskog rekorda za let balonom oko svijeta bez prekida. Hilux kod kuće ili put na jug Hilux kod kuće ili put na jug Mala grupa novinara iz regiona krenula je u avanturu, na prvu vožnju nove generacije Hiluxa, u Afriku. Toyota Mirai: “Zeleni automobil godine u svijetu” Toyota Mirai: “Zeleni automobil godine u svijetu” Toyota Mirai proglašena je za “Zeleni automobil godine u svijetu” 2016, na konferenciji za medije Međunarodnog salona automobila u Njujorku. Novi GT86 Novi GT86 Redizajnirani GT86 premijerno će biti predstavljen na međunarodnom Sajamu automobila u Njujorku. Toyota na sajmu automobila u Ženevi Toyota na sajmu automobila u Ženevi Ove godine u Ženevi otkrijte kako Toyota donosi bolju budućnost na puteve - i jedan automobil skreće svu pažnju na sebe: novi Toyota C-HR! Sajam automobila u Budvi Sajam automobila u Budvi Na održanom sajmu automobila u Budvi, Toyota je potencijalnim kupcima prestavila kompletnu gamu vozila. Toyota Mirai: inovacija decenije Toyota Mirai: inovacija decenije Toyota Mirai je zauzeo prvo mjesto na listi njemačkog „Center of Automotive Management’s (CAM)“ među 100 najznačajnijih automobilskih inženjerskih inovacija. Toyota je i dalje najvredniji automobilski brend Toyota je i dalje najvredniji automobilski brend Vrijednost Toyota brenda se povećala za 16% i na taj način Toyota je zadržala vodeće mjesto u automobilskom sektoru. Sajam automobila u Budvi Sajam automobila u Budvi Planirate kupovinu automobila? Najbolji momenat je upravo sada! Sajam automobila u Frankfurtu Sajam automobila u Frankfurtu S obzirom da je jedan od naprestižnijih sajmova automobila na svijetu, ukoliko imate nešto uzbudljivo da prikažete, Frankfurt je pravo mesto za to. A 2015. mi imamo mnogo toga što će zagolicati vašu maštu. Novi Prius - ponovno rođenje pionira Novi Prius - ponovno rođenje pionira Na predstojećem međunarodnom Sajmu automobila u Frankfurtu novi Prius će premijerno biti prikazan javnosti. Novi Toyota Avensis osvojio 5 zvjezdica na Euro NCAP testu Novi Toyota Avensis osvojio 5 zvjezdica na Euro NCAP testu Novi Toyota Avensis je nagrađen sa prestižnih 5 zvjezdica na Euro NCAP testiranju. Toyota u Frankfurtu Toyota u Frankfurtu Toyota na predstojećem Međunarodnom sajmu automobila u Frankfurtu (novinarski dani 15-16. septembar, za javnost 19-27. septembar). Budućnost je stigla u Evropu Budućnost je stigla u Evropu Evropa je dočekala novu Toyotu Mirai, prvu serijsku limuzinu na svijetu sa pogonom na gorive ćelije. Arnold Švarceneger sa Toyotom Mirai predvodio NASCAR trku Arnold Švarceneger sa Toyotom Mirai predvodio NASCAR trku Holivudska zvijezda u vozilu na alternativna goriva Toyota Mirai. Nagrade „Ichiban“ Nagrade „Ichiban“ Efel Motors iz Podgorice je ovogodišnji dobitnik Evropske nagrade za zadovoljstvo kupaca. Toyota u Japanu traži kreativne ideje za i-Road projekat Toyota u Japanu traži kreativne ideje za i-Road projekat Toyota preduzima veliki korak prema konačnoj realizaciji projekta i-Road, ultra-kompaktnog konceptnog električnog automobila. Toyota je najvredniji svetski automobilski brend Toyota je najvredniji svetski automobilski brend Toyota je još jednom zasijala kao najvredniji automobilski brend na godišnjoj BrandZ™ listi 100 najvrednijih svetskih brendova. Priče o Aurisu Priče o Aurisu Vozili smo novu Toyotu Auris - prvi utisci. Tražimo Auris sa najviše pređenih km Tražimo Auris sa najviše pređenih km Osvojite vikend sa novim Aurisom. Priče o Aurisu Priče o Aurisu Auris TS 1.6 Valvematic Sol: praktično i lepo u jednom. Rast prodaje Toyote u Evropi Rast prodaje Toyote u Evropi Rast prodaje Toyote u Evropi se nastavlja i u prvom kvartalu 2015. godine. Proširenje preventivnog poziva na vanredni servis Proširenje preventivnog poziva na vanredni servis Toyota je odlučila da proširi poziv na preventivni servis, na vozila koja su proizvedena između 2003. i 2007. godine. Proizvodnja još boljih automobila Proizvodnja još boljih automobila Proizvodnja boljih automobila pomoću TNGA plaforme. Graeme Calvin vozi Toyotu Corollu Deluxe iz 1977. godine Graeme Calvin vozi Toyotu Corollu Deluxe iz 1977. godine Toyotine priče. Intervju: gospodin vodonik, Katsuhike Hirose Intervju: gospodin vodonik, Katsuhike Hirose Zašto Japanci razmišljaju drugačije od nas? Intervju Didier Leroy Intervju Didier Leroy Dosadašnji glavni čovek TME može da postane prvi izvršni potpredsednik Toyote koji nije Japanac. Dva Ginisova rekorda za Kirobo-a Dva Ginisova rekorda za Kirobo-a Toyotin robot astronaut Kirobo vlasnik je dva Ginisova rekorda. Nova era za svetske šampione Nova era za svetske šampione TOYOTA Racing započinje novu sezonu u Svetskom šampionatu u izdržljivosti spremna da obrani svoje dve titule. GAZOO Racing GAZOO Racing Toyota Racing, Lexus Racing i GAZOO Racing ujedinjeni pod imenom GAZOO Racing. Anthony Davidson i Sebastien Buemi ambasadori kampanje za bezbednost saobraćaja Anthony Davidson i Sebastien Buemi ambasadori kampanje za bezbednost saobraćaja Šampioni svetskog prvenstva u izdržljivosti podržavaju kampanju FIA-e za bezbednost saobraćaja. Toyota postala TOP partner Međunarodnog olimpijskog komiteta Toyota postala TOP partner Međunarodnog olimpijskog komiteta Toyota je objavila sponzorsku saradnju sa Međunarodnim olimpijskim komitetom, kao deo "The Olympic Partner (TOP)" programa. Toyota Mirai Toyota Mirai Sve što treba da znate o našem novom automobilu na vodonik. Koristeći vodonik da generiše električnu energiju, Mirai postiže vrhunske ekološke performanse, uz užitak u vožnji koji očekujete od automobila nove generacije. Toyota zauzima centralno mesto u Ženevi Toyota zauzima centralno mesto u Ženevi Za zaljubljenike u Toyotu, naš štand na 85. međunarodnom Sajmu automobila u Ženevi ima sve: nove modele, inovativnu tehnolgiju, trkačke automobile, pa čak i revolucionarni novi automobil koji emituje samo vodu! Toyota Safety Sense Toyota Safety Sense Toyota Safety Sense sadrži set novorazvijenih tehnologija aktivne bezbednosti koje vam pomažu da vozite bezbednije na svojim svakodnevnim putovanjima. Povratak Toyote Motorsport u WRC Povratak Toyote Motorsport u WRC TOYOTA Motorsport GmbH je potvrdila povratak u Svetski reli šampionat za sezonu 2017. Novi Toyota Auris Novi Toyota Auris Novi Auris se pridružuje Avensisu u Ženevi. Toyota je na vrhu izveštaja o kvalitetu AutoBild Toyota je na vrhu izveštaja o kvalitetu AutoBild Toyota je treći put zaredom na vrhu izveštaja o kvalitetu AutoBild. Toyota uvodi potpuno nove aktivne bezbednosne pakete Toyota uvodi potpuno nove aktivne bezbednosne pakete 2015, Toyota će lansirati novorazvijene pakete aktivne bezbednosti, dizajnirane da pomognu u sprečavanju ili ublažavanju sudara. TOYOTA RACING: SVETSKI ŠAMPIONI 2014. TOYOTA RACING: SVETSKI ŠAMPIONI 2014. TOYOTA Racing tim je svetski šampion u kategoriji vozača i proizvođača. Toyotin tim planira da u Brazilu osvoji titulu Toyotin tim planira da u Brazilu osvoji titulu TOYOTA Racing tim ovaj vikend putuje u Brazil, gde ga samo korak deli od titule na Svetskom šampionatu. Unapređeni sistemi za pomoć pri parkiranju Unapređeni sistemi za pomoć pri parkiranju Toyota je unapredila svoju tehnologiju inteligentnog sonara, koja služi za sprečavanje ili ublažavanje sudara tokom parkiranja ili kretanja. Budućnost je stigla, i zove se 'Mirai' Budućnost je stigla, i zove se 'Mirai' Akio Toyoda objavljuje ime sedana sa pogonom na gorive ćelije. Toyota je i dalje najvredniji automobilski brend Toyota je i dalje najvredniji automobilski brend Toyota je dospela na 8. mesto Interbrand-ove liste 'Najboljih globalnih brendova' za 2014, uz rast vrednosti brenda od 20 odsto. Toyota je u Evropi proizvela 9 miliona vozila Toyota je u Evropi proizvela 9 miliona vozila Tokom Sajma automobila u Parizu, Toyota je objavila još jednu lepu vest - proizvodnju 9-milionitog automobila u Evropi. Prius+ za 2015. Prius+ za 2015. Prius+ za 2015. je unapređena verzija jedinog evropskog hibridnog sedmoseda. Toyotina vizija krosovera iz C segmenta Toyotina vizija krosovera iz C segmenta TOYOTA C-HR koncept je imao svetsku premijeru na ovogodišnjem Sajmu automobila u Parizu.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.