Cjenovnici i katalozi
E-novosti
Konfigurišite svoju Toyotu
Moja Toyota

Budimo povezani

Ostavite nam vašu e-mail adresu za sve buduće podatke iz Toyote

Ostavite nam vaše podatke i ostvarite dodatne popuste.

Živimo u vremenu kada prava informacija u pravo vrijeme mnogo znači, zato želimo da prikupimo e-mail adrese vlasnika i ljubitelja Toyote, kao što ste vi. To nam omogućava da sa vama pravovremeno podijelimo važne informacije o vašoj Toyoti, kako bi vaše iskustvo vlasništva bilo bezbrižno i prijatno.
Pobrinućemo se da među prvima dobijete obavještenja o svim novostima, događajima i posebnim ponudama koje spremamo za vas.
Kako cijenimo vrijeme koje ste izdvojili da nam ostavite vaše podatke, pripremili smo vam popust na kupovinu jednog od artikala iz naše zimske ponude. Dovoljno je da ostavite vaše podatke i zakažete Zimski preventivni pregled u periodu od 15.10. do 31.12.15.
Molimo vas da sačuvate povratni e-mail koji ćete primiti nakon popunjavanja forme.
Besplatno isprobajte Toyotu
Pravno obaveštenje

Toyota poštuje vašu privatnost, stoga podaci neće biti proslijeđeni trećim osobama. Vaši podaci se automatski spremaju kako bismo Vas mogli obavijestiti o novim modelima, posebnim ponudama i uslugama. Ako se u bilo kojem trenutku predomislite i više ne želite primati informacije o Toyotinim ponudama i uslugama, molimo vas da pisanim putem obavijestite tvrtku Toyota Adria d.o.o. Predstavništvo u BiH koje će postupiti po vašem zahtjevu i obrisati vaše podatke iz baze.

Pročitajte više o Toyoti

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.