Osvježenje klima uređaja

Kada vaša Toyota dođe u susret s našim kabinskim zračnim filterom i sistemom čišćenja, svježi zrak će unutar vašeg vozila ostati mnogo duže.

Paket osvježenje

/
DEZINFEKCIJA KLIME + FILTER KABINE:

35 € - sa standardim zraka

45 € - sa poboljšanim zraka

ZAŠTO REDOVNO ODRŽAVANJE KLIMA UREĐAJA?

Izuzetno je važno očistiti unutrašnju jedinicu klima uređaja, jer se tako eliminišu mikroorganizmi, bakterije i virusi koji se vremenom mogu nakupiti i imati negativan uticaj na zdravlje ljudi.

Vrste filtera vazduha

/
STANDARDNI TOYOTIN FILTER VAZDUHA U KABINI

Filteri vazduha su izrađeni od netkanih tkanina i uklanjaju sve glavne nečistoće prije nego uđu u vašu Toyotu.

od 26 €

/
POBOLJŠANI TOYOTINI FILTERI VAZDUHA

Izrađeni od netkanih tkanina visokog kvaliteta sa slojem aktivnog ugljena, uklanjaju 25% više nečistoća od standardnih filtera, uključujući alargene i izduvne gasove.

od 37 €

ZAŠTO POBOLJŠANI TOYOTIN FILTER VAZDUHA:

Vazduh sa prljavštinom, peludi, prašinom i mirisima ulazi u vozilo. Filter kabine uklanja čestice zagađenja i mirisa (u slučaju filtera sa aktivnim ugljenom). Rezultat je čistiji i svježiji vazduh unutar kabine.

Održavajte svoju Toyotu u formi, zdravu i svježu sa Toyotinim filterima vazduha i uživajte u čistijoj vožnji.

Neka vaša Toyota ostane Toyota

Jedino u ovlašćenom Toyota servisu možete dobiti vrhunsku uslugu, originalne dijelove i dodatnu opremu konstruisanu u Toyoti za Toyotu.


BEZBRIŽNOST
Vaša sigurnost nam je na prvom mjestu. Naša usluga i stroge procedure, osiguravaju popravak “iz prve” u cilju brzog i sigurnog povratka na cestu.

KVALITET
Toyota poznaje vaš automobil bolje od ikoga. Zato jedino originalni dijelovi u potpunosti odgovaraju vašoj Toyoti jer su isključivo za Toyotu izrađeni.

TRANSPARENTNOST
Vaše povjerenje nam je dragocjeno. Sve što radimo, radimo uz otvorenu razmjenu svih informacija, garantovanu stručnost i kvalitetu naših proizvoda i usluga.

VRIJEDNOST ZA NOVAC
Čuvamo vrijednost vaše investicije. Naše osoblje je jedino stručno za servisiranje i održavanje vaše Toyote. Na taj način zadržavate i vrijednost vašeg vozila kroz vrijeme.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.