ORIGINALNA DODATNA OPREMA

/
KROVNI NOSAČI

Aerodinamični, izrađeni od čvrstog i lakog aluminijuma, jednostavno se postavljaju na vozilo. Idealni su u paru s krovnim kutijama, nosačima skija ili bicikla.

YARIS 135 €
NOVI YARIS 185 €
COROLLA SD 178 €
COROLLA TS 169 €
COROLLA HB 178 €
C-HR 179 €
RAV4 178 €
HILUX 291 €
PROACE VERSO 107 €*
PROACE CITY VERSO 162 €
HIGHLANDER 158 €

* Cijena samo jednog nosaca.

/
KUKA ZA VUČU

Toyotine kuke za vuču vam pružaju dodatne mogućnosti za prevoz tereta. Idealne su za pričvršćivanje prikolica i nosača bicikla sa zadnje strane vozila.

YARIS 521 €
NOVI YARIS 523 €
COROLLA SD 645 €
COROLLA TS 639 €
COROLLA HB 623 €
C-HR 546 €
RAV4 654 €
HILUX 479 €
PROACE VERSO 571 €
PROACE CITY VERSO 495 €
HIGHLANDER 694 €

/
KROVNI NOSAČ BICIKLA

Lagani i aerodinamični poprečni krovni nosači mogu prihvatiti veliki raspon Toyotinih elemenata nadogradnje. Krovni nosač za bicikle ispunjava "City Crash" norme.

KROVNI NOSAČ BICIKLA - 138 €

/
KROVNA KUTIJA

Toyotini krovni nosači različitih veličina idealno su rješenje za prevoz prtljaga ili opreme za vaše slobodne aktivnosti. U putničkoj kabini će tako ostati više prostora za udobnu i sigurnu vožnju svih putnika.

THULE od 411 €

Neka vaša Toyota ostane Toyota

Jedino u ovlaštenom Toyota servisu možete dobiti vrhunsku uslugu, originalne dijelove i dodatnu opremu konstruisanu u Toyoti za Toyotu.

toyota campaign

BEZBRIŽNOST
Vaša sigurnost nam je na prvom mjestu. Naša usluga i stroge procedure, osiguravaju popravak “iz prve” u cilju brzog i sigurnog povratka na cestu.
toyota campaign

KVALITET
Toyota poznaje Vaš automobil bolje od ikoga. Zato jedino originalni dijelovi u potpunosti odgovaraju Vašoj Toyoti jer su isključivo za Toyotu izrađeni.
toyota campaign

TRANSPARENTNOST
Vaše povjerenje nam je dragocijeno. Sve što radimo, radimo uz otvorenu razmjenu svih informacija, garantovanu stručnost i kvalitetu naših proizvoda i usluga.
toyota campaign

VRIJEDNOST ZA NOVAC
Čuvamo vrijednost Vaše investicije. Naše osoblje je jedino stručno za servisiranje i održavanje vaše Toyote. Na taj način zadržavate i vrijednost Vašeg vozila kroz vrijeme.

Više o ...

Toyota Hybrid Service Toyota Hybrid Service Širom sveta je kupljeno više od 12 miliona Toyotinih hibridnih vozila od kada smo predstavili ovaj koncept pre 20 godina. Toyota Garancija Garancija Vjerujemo da je vaša Toyota neizostavan dio vašeg života, nešto na što se oslanjate svaki dan. Zato smo predani izradi vozila u skladu s najzahtjevnijim standardima koji će godinu za godinom zadovoljavati vaše potrebe. Toyota 5+ Toyota 5+ Da bi Toyota rezervni dijelovi ostali pristupačni i nakon isteka fabričke garancije, za vlasnike vozila starijih od pet godina osigurali smo poseban program TOYOTA 5+. Live chat info Live chat info Kako da bez mnogo truda zakažete servis ili saznate sve informacije o vašoj Toyoti? Kliknite na crveni prozor u donjem desnom uglu ekrana i naši operateri su u trenutku tu za Vas.