OSVJEŽENJE KLIMA UREĐAJA

Kada vaša Toyota dođe u susret s našim kabinskim fliterom vazduha i sistemom čišćenja, svježi vazduh će unutar vašeg vozila ostati mnogo duže.

PAKET OSVJEŽENJE

/

DEZINFEKCIJA KLIME + FILTER KABINE:

30 € - sa standardnim filterom kabine

39 € - sa poboljšanim filterom kabine

Zašto redovno održavanje klima uređaja?

Izuzetno je važno očistiti unutrašnju jedinicu klima uređaja, jer se tako eliminišu mikroorganizmi, bakterije i virusi koji se vremenom mogu nakupiti i imati negativan uticaj na zdravlje ljudi.

VRSTE FILTERA ZRAKA

/
Standardni Toyotin filter kabine

Filteri vazduha su izrađeni od netkanih tkanina i uklanjaju sve glavne nečistoće prije nego uđu u vašu Toyotu.

od 26 €

/
Poboljšani Toyotini filteri kabine

Izrađeni od netkanih tkanina visokog kvaliteta sa slojem aktivnog ugljena, uklanjaju 25% više nečistoća od standardnih filtera, uključujući alargene i izduvne gasove.

od 37 €

Zašto poboljšani Toyotin filter kabine:

Vazduh sa prljavštinom, peludi, prašinom i mirisima ulazi u vozilo. Filter kabine uklanja čestice zagađenja i mirisa (u slučaju filtera sa aktivnim ugljenom). Rezultat je čistiji i svježiji vazduh unutar kabine.

Održavajte svoju Toyotu u formi, zdravu i svježu sa Toyotinim filterima kabine i uživajte u čistijoj vožnji.

Neka vaša Toyota ostane Toyota

Jedino u ovlaštenom Toyota servisu možete dobiti vrhunsku uslugu, originalne dijelove i dodatnu opremu konstruisanu u Toyoti za Toyotu.

toyota campaign

BEZBRIŽNOST
Vaša sigurnost nam je na prvom mjestu. Naša usluga i stroge procedure, osiguravaju popravak “iz prve” u cilju brzog i sigurnog povratka na cestu.
toyota campaign

KVALITET
Toyota poznaje Vaš automobil bolje od ikoga. Zato jedino originalni dijelovi u potpunosti odgovaraju Vašoj Toyoti jer su isključivo za Toyotu izrađeni.
toyota campaign

TRANSPARENTNOST
Vaše povjerenje nam je dragocijeno. Sve što radimo, radimo uz otvorenu razmjenu svih informacija, garantovanu stručnost i kvalitetu naših proizvoda i usluga.
toyota campaign

VRIJEDNOST ZA NOVAC
Čuvamo vrijednost Vaše investicije. Naše osoblje je jedino stručno za servisiranje i održavanje vaše Toyote. Na taj način zadržavate i vrijednost Vašeg vozila kroz vrijeme.

Više o ...

Toyota Hybrid Service Toyota Hybrid Service Širom sveta je kupljeno više od 12 miliona Toyotinih hibridnih vozila od kada smo predstavili ovaj koncept pre 20 godina. Toyota Garancija Garancija Vjerujemo da je vaša Toyota neizostavan dio vašeg života, nešto na što se oslanjate svaki dan. Zato smo predani izradi vozila u skladu s najzahtjevnijim standardima koji će godinu za godinom zadovoljavati vaše potrebe. Toyota 5+ Toyota 5+ Da bi Toyota rezervni dijelovi ostali pristupačni i nakon isteka fabričke garancije, za vlasnike vozila starijih od pet godina osigurali smo poseban program TOYOTA 5+. Live chat info Live chat info Kako da bez mnogo truda zakažete servis ili saznate sve informacije o vašoj Toyoti? Kliknite na crveni prozor u donjem desnom uglu ekrana i naši operateri su u trenutku tu za Vas.