ZAŠTITITE SVOJU TOYOTU

ZAŠTITNA DODATNA OPREMA

/
GUMENE PATOSNICE

Vrlo funkcionalni u kišnim razdobljima zbog jednostavnog čišćenja. Opustite se i uživajte u proljećnjim radostima, ali prethodno zaštitite unutrašnjost svoje Toyote po posebnim cijenama.

YARIS 48 €
NOVI YARIS 49 €
COROLLA SD 47 €
COROLLA TS 47 €
COROLLA HB 47 €
C-HR 49 €
RAV4 54 €
HILUX 51 €
PROACE VERSO 40 €
PROACE CITY VERSO 33 €
HIGHLANDER 113 €

/
GUMENA ZAŠTITA PRTLJAŽNIKA

Otporna neklizajuća plastika s povišenim rubovima za zaštitu od prljavštine ili prolivene tekućine. Onemogućava pomicanje tereta i prtljaga tokom transporta.

YARIS 31 €
NOVI YARIS 30 €
COROLLA SD 36 €
COROLLA TS 36 €
COROLLA HB 36 €
C-HR 41 €
RAV4 44 €
PROACE VERSO 68 €
PROACE CITY VERSO 41 €
HIGHLANDER 55 €

Neka vaša Toyota ostane Toyota

Jedino u ovlaštenom Toyota servisu možete dobiti vrhunsku uslugu, originalne dijelove i dodatnu opremu konstruisanu u Toyoti za Toyotu.

toyota campaign

BEZBRIŽNOST
Vaša sigurnost nam je na prvom mjestu. Naša usluga i stroge procedure, osiguravaju popravak “iz prve” u cilju brzog i sigurnog povratka na cestu.
toyota campaign

KVALITET
Toyota poznaje Vaš automobil bolje od ikoga. Zato jedino originalni dijelovi u potpunosti odgovaraju Vašoj Toyoti jer su isključivo za Toyotu izrađeni.
toyota campaign

TRANSPARENTNOST
Vaše povjerenje nam je dragocijeno. Sve što radimo, radimo uz otvorenu razmjenu svih informacija, garantovanu stručnost i kvalitetu naših proizvoda i usluga.
toyota campaign

VRIJEDNOST ZA NOVAC
Čuvamo vrijednost Vaše investicije. Naše osoblje je jedino stručno za servisiranje i održavanje vaše Toyote. Na taj način zadržavate i vrijednost Vašeg vozila kroz vrijeme.

Više o ...

Toyota Hybrid Service Toyota Hybrid Service Širom sveta je kupljeno više od 12 miliona Toyotinih hibridnih vozila od kada smo predstavili ovaj koncept pre 20 godina. Toyota Garancija Garancija Vjerujemo da je vaša Toyota neizostavan dio vašeg života, nešto na što se oslanjate svaki dan. Zato smo predani izradi vozila u skladu s najzahtjevnijim standardima koji će godinu za godinom zadovoljavati vaše potrebe. Toyota 5+ Toyota 5+ Da bi Toyota rezervni dijelovi ostali pristupačni i nakon isteka fabričke garancije, za vlasnike vozila starijih od pet godina osigurali smo poseban program TOYOTA 5+. Live chat info Live chat info Kako da bez mnogo truda zakažete servis ili saznate sve informacije o vašoj Toyoti? Kliknite na crveni prozor u donjem desnom uglu ekrana i naši operateri su u trenutku tu za Vas.