1. Company
  2. News, Stories and Events
  3. 2020
  4. Zato što vjerujemo u „uvijek bolje”
Odaberite

ZATO ŠTO VJERUJEMO U „UVIJEK BOLJE”

Odgovor Toyota Motor Europe na pandemiju COVID-19.

Pandemija koronavirusa donosi sasvim novu vrstu izazova za naše društvo: ona ograničava našu slobodu kretanja.

Ne znamo koliko dugo ova situacija može trajati. Ali vjerujemo da ako sada zajednički djelujemo, nemoguće postaje moguće i sutra možemo biti jači. Jer vjerujemo u „uvijek bolje”.

Zato molimo ljude da brinu jedni o drugima tako što će ostati razdvojeni jedno vrijeme .

Iz tog smo razloga odlučili zatvoriti dijelove našeg poslovanja u svjetlu pandemije COVID-19. To uključuje privremeno zatvaranje svih Toyotinih proizvodnih pogona u Europi, što će se dogoditi u ponedjeljak, 23. marta.

Istovremeno, nećemo zaustaviti aktivnosti koje su važne za osiguranje mobilnosti gdje god je potrebna, kao što su aktivnosti dostave rezervnih dijelova na europska tržišta radi održavanja vozila u voznom stanju.

Želimo iskoristiti ovu priliku kako bismo uputili riječi ohrabrenja i zahvale svim zdravstvenim radnicima koji svojim radom spašavaju zdravlje i živote ljudi.

Naši timovi za komunikaciju će i dalje biti dostupni kroz društvene mreže, službu za korisnike na info@toyotacg.me Zato vas pozivamo da nam se javite ako imate nedoumica ili trebate pomoć vezano za svoju Toyotu.

Temelj naše politike je i dalje stavljanje sigurnosti naših uposlenika i kupaca na prvo mjesto prilikom razmatranja i donošenja odluka o poslovanju, u skladu s politikama i uputama lokalnih vlada.
Poduzimamo sve mjere za sprečavanje širenja zaraze kao što je otkazivanje poslovnih putovanja koja nisu hitna, zatvaranje određenih aspekata poslovanja i sve drugo u skladu sa uputama lokalne uprave.

Za prodajne informacije i podršku strankama, možete isto tako posjetiti internet stranice lokalnih Toyota partnera, na kojima ćete pronaći upute i savjete koje trebate.