Cjenovnici i katalozi
Pronađite partnera Toyote
Moja Toyota
Najbolja ponuda hibridnih vozila
2.500 EUR subvencije

10 godina garancije na hibridnu bateriju

Najbolja ponuda hibridnih vozila

Akcijske cijene

Uz subvenciju Fonda za zaštitu životne sredine

Već preko 20 godina, Toyota je apsolutni lider u proizvodnji hibridnih vozila. Naša provjerena tehnologija i samopunjivi hibridni pogon objedinjuju prednosti električnog i benzinskog motora. Naši automobili manje zagađuju okoliš, a uz transparentne i povoljne cijene servisa i manje troškove za gorivo, uz njih ćete i uštediti. Ako tome dodamo i potpunu bezbrižnost zahvaljujući 10 godina garancije na hibridnu bateriju, kao i značajne HIBRIDNE SUBVENCIJE za nabavku hibridnih vozila, jasno je da je pravo vrijeme za hibride.

Prednosti kupovine i vožnje hibrida:
✔ 2.500 EUR HIBRIDNE SUBVENCIJE*
✔ 10 godina garancije na hibridnu bateriju
✔ Samopunjivi hibrid, bez punjenja na utičnicu
✔ Automatski mjenjač
✔ Bogata oprema
✔ Tiha i opuštajuća vožnja
✔ Napredni sigurnosni sistemi Toyota Safety Sense

* 2.500 EUR hibridne subvencije obezbjeđuje Fond za zaštitu životne sredine Crne gore u vidu bespovratnih sredstava fonda. Za više detalja, obratite se svom Toyota prodajnom savjetniku ili informacije potražite na www.eko-fond.me

10 godišnja garancija važi isključivo uz redovnu provjeru hibridne baterije (HHC) jednom godišnje ili nakon pređenih 15.000 km (u zavisnosti koji od uslova nastupi prvi) kod ovlaštenog Toyota partnera.

Ponuda je informativnog karaktera. Slike su simbolične. Oprema na vozilu i dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte ovlašćenog partnera Toyote. Finansijske kalkulacije su informativne i neobavezujuće.

Povezane ponude