Konfigurišite svoju Toyotu
Cjenovnici i katalozi
Pronađite partnera Toyote
Moja Toyota

Toyota | EKOLOŠKI PRIHVATLJIV IZBOR

Toyota

Tako je. Naša hibridna vozila su uvek predstavljala ekološki prihvatljiv izbor.

Ušteđeno 34 miliona tona CO2

Toyotina hibridna vozila su uštedela 34 miliona tona ugljen dioksida i do trenutka kad Prius dostigne 93.000 kilometara, njegova emisija CO2 će iznositi 37% manje u poređenju sa dizel vozilima. Kvalitet vazduha je takođe mnogo bolji.

/
Ekološki prihvatljiv izbor, samo nekoliko razloga zašto treba u obzir uzeti hibrid
Ušteda od 1,2 milijardi tona goriva

Ušteđeno je 1,2 milijardi tona goriva u poređenju sa benzinskim automobilom iste veličine.

Ispred svih

Toyota je uvek bila ispred svih. Šta više, naš najnoviji hibridi su zadovoljili kriterijume EU o štetnim emisijama za 2014. i pre nego što su uopšte najavljeni.

Ay Carumba!

Količina gasova zelene bašte koju hibridna vozila štede ekološki odgovaraju sadnji drveća na površini od 110.000 km2. To je površina veća od Kube - Ay Carumba

Mali, stilizovan, gradski ili avanturistički? Danas isprobajte jedan od naših šest hibrida

Pročitajte više o Toyoti

Toyota GR Supra GT4 Concept Toyota GR Supra GT4 Concept Toyota će 5. marta 2019. imati svjetsku premijeru nove GR Supre GT4 Concept na Sajmu automobila u Ženevi. Nova Toyota Corolla GR SPORT i Corolla TREK Nova Toyota Corolla GR SPORT i Corolla TREK Dvije nove verzije Toyota Corolle imati će svoj svjetski debi na sajmu automobila u Ženevi 2019. godine – Corolla GR SPORT i Corolla TREK. TOYOTA GAZOO Racing WRC slavi pobjedu na Rally Sweden TOYOTA GAZOO Racing WRC slavi pobjedu na Rally Sweden TOYOTA GAZOO Racing WRC tim slavi svoju prvu pobjedu na ovogodišnjem Svjetskom Rally šampionatu. Na krivudavim snježnim cestama Švedske najbolje se snašao Ott Tänak koji je već nakon druge etape dominirao, a na kraj rally-a došao skoro čitavu minutu prije nekadašnjeg timskog kolege Esapeke Lappija. POBEDA! POBEDA! Poslednja faza Dakara 2019 završena je u Peruu, gde su Nasser Al Attiyah i Mathieu Baumel iz Toyote Gazoo Racing SA, sa svojom južnoafričkom Toyotom Hilux odneli pobedu.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.