Konfigurišite svoju Toyotu
Cjenovnici i katalozi
Pronađite partnera Toyote
Moja Toyota

Toyota | EKOLOŠKI PRIHVATLJIV IZBOR

Toyota

Tako je. Naša hibridna vozila su uvek predstavljala ekološki prihvatljiv izbor.

Ušteđeno 34 miliona tona CO2

Toyotina hibridna vozila su uštedela 34 miliona tona ugljen dioksida i do trenutka kad Prius dostigne 93.000 kilometara, njegova emisija CO2 će iznositi 37% manje u poređenju sa dizel vozilima. Kvalitet vazduha je takođe mnogo bolji.

/
Ekološki prihvatljiv izbor, samo nekoliko razloga zašto treba u obzir uzeti hibrid
Ušteda od 1,2 milijardi tona goriva

Ušteđeno je 1,2 milijardi tona goriva u poređenju sa benzinskim automobilom iste veličine.

Ispred svih

Toyota je uvek bila ispred svih. Šta više, naš najnoviji hibridi su zadovoljili kriterijume EU o štetnim emisijama za 2014. i pre nego što su uopšte najavljeni.

Ay Carumba!

Količina gasova zelene bašte koju hibridna vozila štede ekološki odgovaraju sadnji drveća na površini od 110.000 km2. To je površina veća od Kube - Ay Carumba

Mali, stilizovan, gradski ili avanturistički? Danas isprobajte jedan od naših šest hibrida

Pročitajte više o Toyoti

Nova Toyota Yaris - dizajnirana za urbani život Nova Toyota Yaris - dizajnirana za urbani život Četvrta generacija jednog od najprodavanijih Toyota modela u Europi, ali i Crnoj Gori, doživjela je danas svoju svjetsku premijeru. Vanjski i unutrašnji izgled potpuno nove Toyote Yaris prikazan je danas po prvi put, te su otkriveni detalji vezani za dizajn i pogon. Toyota napreduje u smjeru buduće mobilnosti  sa drugom generacijom koncepta Mirai na sajmu u Tokiju Toyota napreduje u smjeru buduće mobilnosti sa drugom generacijom koncepta Mirai na sajmu u Tokiju Predstavljanjem Toyote Mirai 2014. godine, sa pogonom na vodik, pri vožnji kojeg nastaju samo emisije vodene pare, Toyota je postavila nove standarde buduće mobilnosti. Više hibrid, više povezan Više hibrid, više povezan C-HR sa novim 2,0 litarskim hibridnim sklopom Ukupna svjetska prodaja svih izvedbi Toyote Land Cruiser premašila 10 miliona vozila Ukupna svjetska prodaja svih izvedbi Toyote Land Cruiser premašila 10 miliona vozila Toyota Motor Corporation objavila je da je ukupna svjetska prodaja svih serija Land Cruisera premašila 10 miliona vozila. Prema Toyotinim podacima, ukupna prodaja je brojala 10 miliona vozila 31. augusta ove godine.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.