Konfigurišite svoju Toyotu
Cjenovnici i katalozi
Pronađite partnera Toyote
Moja Toyota

Toyota | EKOLOŠKI PRIHVATLJIV IZBOR

Toyota

Tako je. Naša hibridna vozila su uvek predstavljala ekološki prihvatljiv izbor.

Ušteđeno 34 miliona tona CO2

Toyotina hibridna vozila su uštedela 34 miliona tona ugljen dioksida i do trenutka kad Prius dostigne 93.000 kilometara, njegova emisija CO2 će iznositi 37% manje u poređenju sa dizel vozilima. Kvalitet vazduha je takođe mnogo bolji.

/
Ekološki prihvatljiv izbor, samo nekoliko razloga zašto treba u obzir uzeti hibrid
Ušteda od 1,2 milijardi tona goriva

Ušteđeno je 1,2 milijardi tona goriva u poređenju sa benzinskim automobilom iste veličine.

Ispred svih

Toyota je uvek bila ispred svih. Šta više, naš najnoviji hibridi su zadovoljili kriterijume EU o štetnim emisijama za 2014. i pre nego što su uopšte najavljeni.

Ay Carumba!

Količina gasova zelene bašte koju hibridna vozila štede ekološki odgovaraju sadnji drveća na površini od 110.000 km2. To je površina veća od Kube - Ay Carumba

Mali, stilizovan, gradski ili avanturistički? Danas isprobajte jedan od naših šest hibrida

Pročitajte više o Toyoti

Toyota besplatno nudi skoro 24.000 tehnoloških patenata Toyota besplatno nudi skoro 24.000 tehnoloških patenata Toyota City, Japan, 3. april 2019. Fernando Alonso testirao pobjednički Dakar Hilux Fernando Alonso testirao pobjednički Dakar Hilux Toyota Gazoo Racing vozač Fernando Alonso završio je dvodnevni test za volanom Dakar Rally pobjedničkog TOYOTA Hiluxa 27. i 28. marta. Novi Rav4 i Corolla svečano predstavljeni u Efel Motors Novi Rav4 i Corolla svečano predstavljeni u Efel Motors U Efel Motors Toyota salonu u Podgorici je u četvrtak, 7. marta je poslovnim partnerima, osobama iz javnog života, dosadasnjim i budućim kupcima, u prijatnoj atmosferi i uz muziku Sergeja Ćetkovića, zvanično predstavljena nova generacija Toyota automobila - novi Rav4 i Corolla. Kompletna proizvodnja Toyote GR Supra rezervisana i prije Europske premijere Kompletna proizvodnja Toyote GR Supra rezervisana i prije Europske premijere Zahvaljujući uspješnom pokretanju platforme za rezervaciju u oktobru 2018., prije europske premijere na Ženevskom salonu automobila, svaka Toyota GR Supra namijenjena za isporuku u 2019. je već rezervisana širom glavnih europskih tržišta sportskih automobila.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.