Konfigurišite svoju Toyotu
Cjenovnici i katalozi
Pronađite partnera Toyote
Moja Toyota

Toyota | EKOLOŠKI PRIHVATLJIV IZBOR

Toyota

Tako je. Naša hibridna vozila su uvek predstavljala ekološki prihvatljiv izbor.

Ušteđeno 34 miliona tona CO2

Toyotina hibridna vozila su uštedela 34 miliona tona ugljen dioksida i do trenutka kad Prius dostigne 93.000 kilometara, njegova emisija CO2 će iznositi 37% manje u poređenju sa dizel vozilima. Kvalitet vazduha je takođe mnogo bolji.

/
Ekološki prihvatljiv izbor, samo nekoliko razloga zašto treba u obzir uzeti hibrid
Ušteda od 1,2 milijardi tona goriva

Ušteđeno je 1,2 milijardi tona goriva u poređenju sa benzinskim automobilom iste veličine.

Ispred svih

Toyota je uvek bila ispred svih. Šta više, naš najnoviji hibridi su zadovoljili kriterijume EU o štetnim emisijama za 2014. i pre nego što su uopšte najavljeni.

Ay Carumba!

Količina gasova zelene bašte koju hibridna vozila štede ekološki odgovaraju sadnji drveća na površini od 110.000 km2. To je površina veća od Kube - Ay Carumba

Mali, stilizovan, gradski ili avanturistički? Danas isprobajte jedan od naših šest hibrida

Pročitajte više o Toyoti

Ichiban 2019: Najbolji Toyotini trgovci nagrađeni za svoju neprestanu posvećenost zadovoljstvu stranaka Ichiban 2019: Najbolji Toyotini trgovci nagrađeni za svoju neprestanu posvećenost zadovoljstvu stranaka Evian, Francuska – Ichiban na japanskom znači „broj jedan“, a Toyotina nagrada Ichiban je isključivo namijenjena trgovcima iz cijele Europe koji postižu najbolje rezultate na području zadovoljstva stranaka. Novi Toyota Corolla i RAV4 osvojili 5 zvjezdica na ispitivanju sigurnosti Euro NCAP Novi Toyota Corolla i RAV4 osvojili 5 zvjezdica na ispitivanju sigurnosti Euro NCAP Predstavljeni ranije ove godine, Toyota Corolla i RAV4 2019., ostvarili su najbolji mogući rezultat osvojivši maksimalnih 5 zvjezdica kao ocjenu sigurnosti vozila po najnovijem i strožijem ispitivanju Euro NCAP za 2019. godinu. Novi Hilux 2019 Special Edition bit će predstavljen na Salonu teretnih vozila u Birminghamu Novi Hilux 2019 Special Edition bit će predstavljen na Salonu teretnih vozila u Birminghamu Na predstojećem Salonu teretnih vozila u Birminghamu, Toyota će predstaviti novi Hilux 2019 Special Edition. Nova Toyota Proace City Nova Toyota Proace City Nova paleta kompaktnog furgona ojačat će Toyotinu zastupljenost na europskom tržištu lakih teretnih vozila
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.