Konfigurišite svoju Toyotu
Cjenovnici i katalozi
Pronađite partnera Toyote
Moja Toyota

PREDSTAVLJANJE HIBRIDA

Toyota

Hibridna tehnologija od 1969: Davne 1969. Toyota je počela sa razvojem hibridne tehnologije.
Krenuli smo u proizvodnju 1997. i od tada smo vodeći na ovom polju.

Ključne prekretnice

Istorija naših hibrida uključuje predstavljanje modela Toyota Century 1975, jednog od prvih turbo benzinskih hibrida, a nedavno i modela Auris Touring Sports 2013. godine, prvog kompaktnog hibridnog karavana na svetu.

6 miliona Toyotinih hibrida na putevima

Ove godine ima 6 miliona naših hibrida na putevima. To je 80% svih hibrida koji se prodaju u svetu. A kao najveći proizvođač ove inovativne tehnologije ne nameravamo da tu stanemo. Do 2020. 50% svih Toyota će biti hibridi.

/
Ovde i sada... 1975: predstavljen je Toyota Century kao jedan od prvih turbo benzinskih hibrida. 2013: predstavljen Auris Touring Sports, prvi kompaktni hibridni karavan na svetu
Mali, stilizovan, gradski ili avanturistički? Danas isprobajte jedan od naših šest hibrida

Pročitajte više o Toyoti

Toyota slavi 10 miliona Land Cruisera Toyota slavi 10 miliona Land Cruisera Mi u Toyoti smo ponosni objaviti sjajnu vijest - prodaju 10 miliona Land Cruisera širom svijeta. Toyota predstavlja ultra-kompaktni BEV na Salonu automobila u Tokiju Toyota predstavlja ultra-kompaktni BEV na Salonu automobila u Tokiju Toyota je danas objavila da će predstaviti svoj novi ultra-kompaktni BEV (baterijsko električno vozilo), koji je spreman za proizvodnju, na posebnoj izložbi FUTURE EXPO Salona automobila u Tokiju 2019. Nova Toyota Yaris - dizajnirana za urbani život Nova Toyota Yaris - dizajnirana za urbani život Četvrta generacija jednog od najprodavanijih Toyota modela u Europi, ali i Crnoj Gori, doživjela je danas svoju svjetsku premijeru. Vanjski i unutrašnji izgled potpuno nove Toyote Yaris prikazan je danas po prvi put, te su otkriveni detalji vezani za dizajn i pogon. Toyota napreduje u smjeru buduće mobilnosti  sa drugom generacijom koncepta Mirai na sajmu u Tokiju Toyota napreduje u smjeru buduće mobilnosti sa drugom generacijom koncepta Mirai na sajmu u Tokiju Predstavljanjem Toyote Mirai 2014. godine, sa pogonom na vodik, pri vožnji kojeg nastaju samo emisije vodene pare, Toyota je postavila nove standarde buduće mobilnosti.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.