Konfigurišite svoju Toyotu
Cjenovnici i katalozi
Pronađite partnera Toyote
Moja Toyota

PREDSTAVLJANJE HIBRIDA

Toyota

Hibridna tehnologija od 1969: Davne 1969. Toyota je počela sa razvojem hibridne tehnologije.
Krenuli smo u proizvodnju 1997. i od tada smo vodeći na ovom polju.

Ključne prekretnice

Istorija naših hibrida uključuje predstavljanje modela Toyota Century 1975, jednog od prvih turbo benzinskih hibrida, a nedavno i modela Auris Touring Sports 2013. godine, prvog kompaktnog hibridnog karavana na svetu.

6 miliona Toyotinih hibrida na putevima

Ove godine ima 6 miliona naših hibrida na putevima. To je 80% svih hibrida koji se prodaju u svetu. A kao najveći proizvođač ove inovativne tehnologije ne nameravamo da tu stanemo. Do 2020. 50% svih Toyota će biti hibridi.

/
Ovde i sada... 1975: predstavljen je Toyota Century kao jedan od prvih turbo benzinskih hibrida. 2013: predstavljen Auris Touring Sports, prvi kompaktni hibridni karavan na svetu
Mali, stilizovan, gradski ili avanturistički? Danas isprobajte jedan od naših šest hibrida

Pročitajte više o Toyoti

Ichiban 2019: Najbolji Toyotini trgovci nagrađeni za svoju neprestanu posvećenost zadovoljstvu stranaka Ichiban 2019: Najbolji Toyotini trgovci nagrađeni za svoju neprestanu posvećenost zadovoljstvu stranaka Evian, Francuska – Ichiban na japanskom znači „broj jedan“, a Toyotina nagrada Ichiban je isključivo namijenjena trgovcima iz cijele Europe koji postižu najbolje rezultate na području zadovoljstva stranaka. Novi Toyota Corolla i RAV4 osvojili 5 zvjezdica na ispitivanju sigurnosti Euro NCAP Novi Toyota Corolla i RAV4 osvojili 5 zvjezdica na ispitivanju sigurnosti Euro NCAP Predstavljeni ranije ove godine, Toyota Corolla i RAV4 2019., ostvarili su najbolji mogući rezultat osvojivši maksimalnih 5 zvjezdica kao ocjenu sigurnosti vozila po najnovijem i strožijem ispitivanju Euro NCAP za 2019. godinu. Novi Hilux 2019 Special Edition bit će predstavljen na Salonu teretnih vozila u Birminghamu Novi Hilux 2019 Special Edition bit će predstavljen na Salonu teretnih vozila u Birminghamu Na predstojećem Salonu teretnih vozila u Birminghamu, Toyota će predstaviti novi Hilux 2019 Special Edition. Nova Toyota Proace City Nova Toyota Proace City Nova paleta kompaktnog furgona ojačat će Toyotinu zastupljenost na europskom tržištu lakih teretnih vozila
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.