Konfigurišite svoju Toyotu
Cjenovnici i katalozi
Pronađite partnera Toyote
Moja Toyota

NIŽI TROŠKOVI

ZA GORIVO

Ne samo da je potrošnja goriva naših hibrida minimalna, već su takođe dostupne poreske olakšice u nekim zemljama.

Bez drumskog poreza za naše energetski efikasne hibride i ušteda od 40%

Ne samo da je potrošnja goriva naših hibrida minimalna, već su takođe dostupne poreske olakšice. To je jedan od osnovnih razloga zašto se naši kupci uopšte i odlučuju za hibrid. I nemojte samo nama verovati na reč, portal Honest John je nedavno dodelio Yaris Hibridu i Auris Hibridu prvo i drugo mesto na listi od 10 najekonomičnijih benzinskih automobila.

Pročitajte o 10 najekonomičnijih benzinskih automobila na portalu Honest John.

Uštedite do 40%

Različiti putevi, saobraćaj i stilovi vožnje utiču na to koliko ćete uštedeti, ali iz iskustva možemo reći da to iznosi 30-40% (Richard Seymour, ekspert za hibride). To naročito važi za gradske uslove jer Toyotin stop i start sistem štedi energiju tako što gasi motor kad god se automobil zaustavi.

/
Niži porez za naše energetski efikasne hibride i uštedite 40%

"Nema potrebe da uključite automobil u struju, sam se puni"

Sjajna vest za službene vozače

Ako ste vlasnik voznog parka ili firme, sigurno će vas zanimati da naši hibridi spadaju u najniži poreski razred za poslovne automobile i dobro čuvaju svoju vrednost.

„Moji troškovi za gorivo su skoro prepolovljeni“ Fahmida Chowhury, vlasnica Yaris Hibrida

/
Niži poreski razred: u klasi vodeći poreski razred od 10%
/
Alatka za izračunavanje operativnih troškova: pomoću kalkulatora vidite koliko biste mogli da uštedite

„Toyotini hibridi imaju najniže emisije i potrošnju goriva… Ne bih se vraćao na normalan motor“. William Cowell, vlasnik Auris Hibrida

Mali, stilizovan, gradski ili avanturistički? Danas isprobajte jedan od naših šest hibrida

Pročitajte više o Toyoti

Toyota GR Supra GT4 Concept Toyota GR Supra GT4 Concept Toyota će 5. marta 2019. imati svjetsku premijeru nove GR Supre GT4 Concept na Sajmu automobila u Ženevi. Nova Toyota Corolla GR SPORT i Corolla TREK Nova Toyota Corolla GR SPORT i Corolla TREK Dvije nove verzije Toyota Corolle imati će svoj svjetski debi na sajmu automobila u Ženevi 2019. godine – Corolla GR SPORT i Corolla TREK. TOYOTA GAZOO Racing WRC slavi pobjedu na Rally Sweden TOYOTA GAZOO Racing WRC slavi pobjedu na Rally Sweden TOYOTA GAZOO Racing WRC tim slavi svoju prvu pobjedu na ovogodišnjem Svjetskom Rally šampionatu. Na krivudavim snježnim cestama Švedske najbolje se snašao Ott Tänak koji je već nakon druge etape dominirao, a na kraj rally-a došao skoro čitavu minutu prije nekadašnjeg timskog kolege Esapeke Lappija. POBEDA! POBEDA! Poslednja faza Dakara 2019 završena je u Peruu, gde su Nasser Al Attiyah i Mathieu Baumel iz Toyote Gazoo Racing SA, sa svojom južnoafričkom Toyotom Hilux odneli pobedu.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.