Konfigurišite svoju Toyotu
Cjenovnici i katalozi
Pronađite partnera Toyote
Moja Toyota

NIŽI TROŠKOVI

ZA GORIVO

Ne samo da je potrošnja goriva naših hibrida minimalna, već su takođe dostupne poreske olakšice u nekim zemljama.

Bez drumskog poreza za naše energetski efikasne hibride i ušteda od 40%

Ne samo da je potrošnja goriva naših hibrida minimalna, već su takođe dostupne poreske olakšice. To je jedan od osnovnih razloga zašto se naši kupci uopšte i odlučuju za hibrid. I nemojte samo nama verovati na reč, portal Honest John je nedavno dodelio Yaris Hibridu i Auris Hibridu prvo i drugo mesto na listi od 10 najekonomičnijih benzinskih automobila.

Pročitajte o 10 najekonomičnijih benzinskih automobila na portalu Honest John.

Uštedite do 40%

Različiti putevi, saobraćaj i stilovi vožnje utiču na to koliko ćete uštedeti, ali iz iskustva možemo reći da to iznosi 30-40% (Richard Seymour, ekspert za hibride). To naročito važi za gradske uslove jer Toyotin stop i start sistem štedi energiju tako što gasi motor kad god se automobil zaustavi.

/
Niži porez za naše energetski efikasne hibride i uštedite 40%

"Nema potrebe da uključite automobil u struju, sam se puni"

Sjajna vest za službene vozače

Ako ste vlasnik voznog parka ili firme, sigurno će vas zanimati da naši hibridi spadaju u najniži poreski razred za poslovne automobile i dobro čuvaju svoju vrednost.

„Moji troškovi za gorivo su skoro prepolovljeni“ Fahmida Chowhury, vlasnica Yaris Hibrida

/
Niži poreski razred: u klasi vodeći poreski razred od 10%
/
Alatka za izračunavanje operativnih troškova: pomoću kalkulatora vidite koliko biste mogli da uštedite

„Toyotini hibridi imaju najniže emisije i potrošnju goriva… Ne bih se vraćao na normalan motor“. William Cowell, vlasnik Auris Hibrida

Mali, stilizovan, gradski ili avanturistički? Danas isprobajte jedan od naših šest hibrida

Pročitajte više o Toyoti

Toyota slavi 10 miliona Land Cruisera Toyota slavi 10 miliona Land Cruisera Mi u Toyoti smo ponosni objaviti sjajnu vijest - prodaju 10 miliona Land Cruisera širom svijeta. Toyota predstavlja ultra-kompaktni BEV na Salonu automobila u Tokiju Toyota predstavlja ultra-kompaktni BEV na Salonu automobila u Tokiju Toyota je danas objavila da će predstaviti svoj novi ultra-kompaktni BEV (baterijsko električno vozilo), koji je spreman za proizvodnju, na posebnoj izložbi FUTURE EXPO Salona automobila u Tokiju 2019. Nova Toyota Yaris - dizajnirana za urbani život Nova Toyota Yaris - dizajnirana za urbani život Četvrta generacija jednog od najprodavanijih Toyota modela u Europi, ali i Crnoj Gori, doživjela je danas svoju svjetsku premijeru. Vanjski i unutrašnji izgled potpuno nove Toyote Yaris prikazan je danas po prvi put, te su otkriveni detalji vezani za dizajn i pogon. Toyota napreduje u smjeru buduće mobilnosti  sa drugom generacijom koncepta Mirai na sajmu u Tokiju Toyota napreduje u smjeru buduće mobilnosti sa drugom generacijom koncepta Mirai na sajmu u Tokiju Predstavljanjem Toyote Mirai 2014. godine, sa pogonom na vodik, pri vožnji kojeg nastaju samo emisije vodene pare, Toyota je postavila nove standarde buduće mobilnosti.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.