Konfigurišite svoju Toyotu
Cjenovnici i katalozi
Pronađite partnera Toyote
Moja Toyota

VOŽNJA BEZ BRIGE

Toyota

Hibridi su najpouzdanija vozila. 90% svih hibrida koje smo ikad prodali su i danas na putu.

Standardni servis

Uz manje delova, servis je vrlo lagan. Svaki Toyotin partner će ga uraditi po sličnoj ceni kao za konvencionalan auto. Godišnja provera zdravlja hibrida je idealan način da održite performanse vašeg hibridnog sistema na optimalnom nivou. Plus je uključena u Toyotin servis!

/
Godišnja provera “zdravlja” hibrida je idealan način da održite performanse vašeg hibridnog sistema na optimalnom nivou
Bez brige

Za dodatnu bezbrižnost, pored besplatne 5-godišnje garancije, svaki Toyotin servis hibrida uključuje i besplatnu proveru „zdravlja“ hibrida. Za svaku proveru „zdravlja“ hibrida dobićete godinu dana ili 10.000 kilometara produžene garancije na hibridnu bateriju. To može da se obnavlja do desete godine od registracije vozila.

Dokazan na stazi

Naše godine pouzdane vožnje dokazane su u najtežoj trci izdržljivosti na svetu – 24 časa Le Mana. Naš neverovatan TS030 hibridni trkački automobil je zauzeo drugo mesto u prošlogodišnjoj trci, zajedno sa više mesta na podijumu i pobedom u trci u završnom krugu FIA Svetskog šampionata izdržljivosti. U 2014. Toyota Hybrid Racing tim se bori protiv Porsche-a i Audi-a na Svetskom šampionatu sportskih automobila.

Izrađen u Evropi

Da li ste znali da izrađujemo Toyota vozila u Evropi već više od 20 godina? Auris Hibrid je Toyotin prvi hibridni auto proizveden u Evropi u našoj fabrici u Darbiširu sa motorima,dok fabrika u Severnom Velsu isporučuje motore. Obe fabrike su poznate po izvanrednom kvalitetu i ekološkim karakteristikama i nastavljaju da pružaju značajan doprinos privredi.

/
Toyotini hibridi su izrađeni iznenađujuće kvalitetno
Mali, stilizovan, gradski ili avanturistički? Danas isprobajte jedan od naših šest hibrida

Pročitajte više o Toyoti

Kompletna proizvodnja Toyote GR Supra rezervisana i prije Europske premijere Kompletna proizvodnja Toyote GR Supra rezervisana i prije Europske premijere Zahvaljujući uspješnom pokretanju platforme za rezervaciju u oktobru 2018., prije europske premijere na Ženevskom salonu automobila, svaka Toyota GR Supra namijenjena za isporuku u 2019. je već rezervisana širom glavnih europskih tržišta sportskih automobila. Toyota GR Supra GT4 Concept Toyota GR Supra GT4 Concept Toyota će 5. marta 2019. imati svjetsku premijeru nove GR Supre GT4 Concept na Sajmu automobila u Ženevi. Nova Toyota Corolla GR SPORT i Corolla TREK Nova Toyota Corolla GR SPORT i Corolla TREK Dvije nove verzije Toyota Corolle imati će svoj svjetski debi na sajmu automobila u Ženevi 2019. godine – Corolla GR SPORT i Corolla TREK. TOYOTA GAZOO Racing WRC slavi pobjedu na Rally Sweden TOYOTA GAZOO Racing WRC slavi pobjedu na Rally Sweden TOYOTA GAZOO Racing WRC tim slavi svoju prvu pobjedu na ovogodišnjem Svjetskom Rally šampionatu. Na krivudavim snježnim cestama Švedske najbolje se snašao Ott Tänak koji je već nakon druge etape dominirao, a na kraj rally-a došao skoro čitavu minutu prije nekadašnjeg timskog kolege Esapeke Lappija.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.