Konfigurišite svoju Toyotu
Cjenovnici i katalozi
Pronađite partnera Toyote
Moja Toyota

VOŽNJA BEZ BRIGE

Toyota

Hibridi su najpouzdanija vozila. 90% svih hibrida koje smo ikad prodali su i danas na putu.

Standardni servis

Uz manje delova, servis je vrlo lagan. Svaki Toyotin partner će ga uraditi po sličnoj ceni kao za konvencionalan auto. Godišnja provera zdravlja hibrida je idealan način da održite performanse vašeg hibridnog sistema na optimalnom nivou. Plus je uključena u Toyotin servis!

/
Godišnja provera “zdravlja” hibrida je idealan način da održite performanse vašeg hibridnog sistema na optimalnom nivou
Bez brige

Za dodatnu bezbrižnost, pored besplatne 5-godišnje garancije, svaki Toyotin servis hibrida uključuje i besplatnu proveru „zdravlja“ hibrida. Za svaku proveru „zdravlja“ hibrida dobićete godinu dana ili 10.000 kilometara produžene garancije na hibridnu bateriju. To može da se obnavlja do desete godine od registracije vozila.

Dokazan na stazi

Naše godine pouzdane vožnje dokazane su u najtežoj trci izdržljivosti na svetu – 24 časa Le Mana. Naš neverovatan TS030 hibridni trkački automobil je zauzeo drugo mesto u prošlogodišnjoj trci, zajedno sa više mesta na podijumu i pobedom u trci u završnom krugu FIA Svetskog šampionata izdržljivosti. U 2014. Toyota Hybrid Racing tim se bori protiv Porsche-a i Audi-a na Svetskom šampionatu sportskih automobila.

Izrađen u Evropi

Da li ste znali da izrađujemo Toyota vozila u Evropi već više od 20 godina? Auris Hibrid je Toyotin prvi hibridni auto proizveden u Evropi u našoj fabrici u Darbiširu sa motorima,dok fabrika u Severnom Velsu isporučuje motore. Obe fabrike su poznate po izvanrednom kvalitetu i ekološkim karakteristikama i nastavljaju da pružaju značajan doprinos privredi.

/
Toyotini hibridi su izrađeni iznenađujuće kvalitetno
Mali, stilizovan, gradski ili avanturistički? Danas isprobajte jedan od naših šest hibrida

Pročitajte više o Toyoti

Ichiban 2019: Najbolji Toyotini trgovci nagrađeni za svoju neprestanu posvećenost zadovoljstvu stranaka Ichiban 2019: Najbolji Toyotini trgovci nagrađeni za svoju neprestanu posvećenost zadovoljstvu stranaka Evian, Francuska – Ichiban na japanskom znači „broj jedan“, a Toyotina nagrada Ichiban je isključivo namijenjena trgovcima iz cijele Europe koji postižu najbolje rezultate na području zadovoljstva stranaka. Novi Toyota Corolla i RAV4 osvojili 5 zvjezdica na ispitivanju sigurnosti Euro NCAP Novi Toyota Corolla i RAV4 osvojili 5 zvjezdica na ispitivanju sigurnosti Euro NCAP Predstavljeni ranije ove godine, Toyota Corolla i RAV4 2019., ostvarili su najbolji mogući rezultat osvojivši maksimalnih 5 zvjezdica kao ocjenu sigurnosti vozila po najnovijem i strožijem ispitivanju Euro NCAP za 2019. godinu. Novi Hilux 2019 Special Edition bit će predstavljen na Salonu teretnih vozila u Birminghamu Novi Hilux 2019 Special Edition bit će predstavljen na Salonu teretnih vozila u Birminghamu Na predstojećem Salonu teretnih vozila u Birminghamu, Toyota će predstaviti novi Hilux 2019 Special Edition. Nova Toyota Proace City Nova Toyota Proace City Nova paleta kompaktnog furgona ojačat će Toyotinu zastupljenost na europskom tržištu lakih teretnih vozila
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.