Konfigurišite svoju Toyotu
Cjenovnici i katalozi
Pronađite partnera Toyote
Moja Toyota

VOŽNJA BEZ BRIGE

Toyota

Hibridi su najpouzdanija vozila. 90% svih hibrida koje smo ikad prodali su i danas na putu.

Standardni servis

Uz manje delova, servis je vrlo lagan. Svaki Toyotin partner će ga uraditi po sličnoj ceni kao za konvencionalan auto. Godišnja provera zdravlja hibrida je idealan način da održite performanse vašeg hibridnog sistema na optimalnom nivou. Plus je uključena u Toyotin servis!

/
Godišnja provera “zdravlja” hibrida je idealan način da održite performanse vašeg hibridnog sistema na optimalnom nivou
Bez brige

Za dodatnu bezbrižnost, pored besplatne 5-godišnje garancije, svaki Toyotin servis hibrida uključuje i besplatnu proveru „zdravlja“ hibrida. Za svaku proveru „zdravlja“ hibrida dobićete godinu dana ili 10.000 kilometara produžene garancije na hibridnu bateriju. To može da se obnavlja do desete godine od registracije vozila.

Dokazan na stazi

Naše godine pouzdane vožnje dokazane su u najtežoj trci izdržljivosti na svetu – 24 časa Le Mana. Naš neverovatan TS030 hibridni trkački automobil je zauzeo drugo mesto u prošlogodišnjoj trci, zajedno sa više mesta na podijumu i pobedom u trci u završnom krugu FIA Svetskog šampionata izdržljivosti. U 2014. Toyota Hybrid Racing tim se bori protiv Porsche-a i Audi-a na Svetskom šampionatu sportskih automobila.

Izrađen u Evropi

Da li ste znali da izrađujemo Toyota vozila u Evropi već više od 20 godina? Auris Hibrid je Toyotin prvi hibridni auto proizveden u Evropi u našoj fabrici u Darbiširu sa motorima,dok fabrika u Severnom Velsu isporučuje motore. Obe fabrike su poznate po izvanrednom kvalitetu i ekološkim karakteristikama i nastavljaju da pružaju značajan doprinos privredi.

/
Toyotini hibridi su izrađeni iznenađujuće kvalitetno
Mali, stilizovan, gradski ili avanturistički? Danas isprobajte jedan od naših šest hibrida

Pročitajte više o Toyoti

Ukupna svjetska prodaja svih izvedbi Toyote Land Cruiser premašila 10 miliona vozila Ukupna svjetska prodaja svih izvedbi Toyote Land Cruiser premašila 10 miliona vozila Toyota Motor Corporation objavila je da je ukupna svjetska prodaja svih serija Land Cruisera premašila 10 miliona vozila. Prema Toyotinim podacima, ukupna prodaja je brojala 10 miliona vozila 31. augusta ove godine. Toyotna podrška sportistima za igre 2020. Toyotna podrška sportistima za igre 2020. Toyota odabrala 250 sportista kao „Globalnu ekipu Toyotinih sportista“ na putu za Tokio 2020. Pobjeda na Finskom reliju Pobjeda na Finskom reliju Tänak i Toyota Yaris WRC osvojili su još jednu pobjedu u Finskoj Toyota Yaris WRC na podiju u Njemačkoj Toyota Yaris WRC na podiju u Njemačkoj TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team ostvario je istorijsko osvajanje podija na Rally Deutschland.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.