RJEŠENJA ZA MOBILNOST
Proizvodi za mobilnost
85 godina inovacija nas je dovelo do našeg najvećeg zadatka do sada: davanje slobode kretanja cijelom čovječanstvu. Pogledajte proizvode koji će nas tamo dovesti.
Saznajte više

Projekti mobilnosti
Kretanje širom svijeta
Toyota vjeruje da je sve moguće kada se slobodno krećemo. Zato smo pokrenuli naše Projekte mobilnosti. Pogledajte šta to znači za Lily Rice, vozačicu WCMX-a.
Saznajte više

Nemoguće priče
Naši sportisti
Ovi nas sportisti podsjećaju da uz strast i upornost, ništa nije nemoguće. Pročitajte ili pogledajte sve njihove jedinstvene priče.
Saznajte više

Saznajte više

Toyota i Specijalna Olimpijada proširuju partnerstvo na Evropu Toyota i Specijalna Olimpijada proširuju partnerstvo na Evropu Toyota Motor Europe i Special Olympics Europe-Eurasia najavili su trogodišnje partnerstvo, počevši od 2020. godine, radi pružanja podrške programima i sportskim događajima u cijeloj regiji Europe, usmjerenoj ka Specijalnim Olimpijskim igrama. Toyotna podrška sportistima za igre 2020. Toyotna podrška sportistima za igre 2020. Toyota odabrala 250 sportista kao „Globalnu ekipu Toyotinih sportista“ na putu za Tokio 2020. Toyota osigurava raznolika rješenja mobilnosti za Tokio 2020. uključujući i cijelu paletu elektrificiranih vozila Toyota osigurava raznolika rješenja mobilnosti za Tokio 2020. uključujući i cijelu paletu elektrificiranih vozila - Otprilike 90 posto Toyotinih vozila na Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama u Tokiju 2020 će biti elektrificirano., s ciljem postizanja najniže emisije plinova ikada zabilježene za flotu službenih vozila Olimpijskih i Paraolimpijskih igara
- Toyota planira razviti jedinstvenu verziju vozila prvenstveno namijenjenih korištenju tokom Igara u Tokiju 2020.
Toyotini roboti u Tokiju 2020. Toyotini roboti u Tokiju 2020. Toyotini roboti u Tokiju 2020. Toyotini roboti pomoći će posjetiteljima da iskuse svoj san o posjeti Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama u Tokiju 2020.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.