RJEŠENJA ZA MOBILNOST
Proizvodi za mobilnost
85 godina inovacija nas je dovelo do našeg najvećeg zadatka do sada: davanje slobode kretanja cijelom čovječanstvu. Pogledajte proizvode koji će nas tamo dovesti.
Saznajte više

Projekti mobilnosti
Kretanje širom svijeta
Toyota vjeruje da je sve moguće kada se slobodno krećemo. Zato smo pokrenuli naše Projekte mobilnosti. Pogledajte šta to znači za Lily Rice, vozačicu WCMX-a.
Saznajte više

Nemoguće priče
Naši sportaši
Ovi nas sportisti podsjećaju da uz strast i upornost, ništa nije nemoguće. Pročitajte ili pogledajte sve njihove jedinstvene priče.
Saznajte više

Saznajte više

Toyota osigurava raznolika rješenja mobilnosti za Tokio 2020. uključujući i cijelu paletu elektrificiranih vozila Toyota osigurava raznolika rješenja mobilnosti za Tokio 2020. uključujući i cijelu paletu elektrificiranih vozila - Otprilike 90 posto Toyotinih vozila na Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama u Tokiju 2020 će biti elektrificirano., s ciljem postizanja najniže emisije plinova ikada zabilježene za flotu službenih vozila Olimpijskih i Paraolimpijskih igara
- Toyota planira razviti jedinstvenu verziju vozila prvenstveno namijenjenih korištenju tokom Igara u Tokiju 2020.
Toyotini roboti u Tokiju 2020. Toyotini roboti u Tokiju 2020. Toyotini roboti u Tokiju 2020. Toyotini roboti pomoći će posjetiteljima da iskuse svoj san o posjeti Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama u Tokiju 2020. Nova Toyota Prius Plug-in Hybrid donosi visoke tehnologije Nova Toyota Prius Plug-in Hybrid donosi visoke tehnologije Toyota Prius originalan je i svjetski priznat hibridni automobil, s tradicijom liderstva u visoko-tehnološkim inovacijama koja traje preko 20 godina. Toyota uz Crnogorski olimpijski komitet na putu za Tokio Toyota uz Crnogorski olimpijski komitet na putu za Tokio U četvrtak, 25. oktobra, u prostorijama kompanije Efel Motors, ovlaštenog uvoznika i distributera Toyota vozila, održana je konferencija za štampu i ozvaničena saradnja između Toyote i Crnogorskog olimpijskog komiteta.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.