RJEŠENJA
MOBILNOSTI

MOBILNOST ZA SVE

"Preko 85 godina, Toyotine inovacije nastavljaju da olakšavaju ljudima život. Ali koliko god smo postigli, ima još mnogo toga što možemo da uradimo. Sa pogledom usmjerenim ka budućnosti, usmjeravamo pažnju na još veću misiju: pomoć da se svim ljudima omogući sloboda kretanja. "

/
/
Svijest na vašim ramenima. Tehnologija koja pomaže ljudima da upravljaju okolinom i koja im daje još veću slobodu, nezavisnost i pouzdanje.
/
Kao da skijate kroz gradske ulice. Ultrakompaktan i ekološki i-ROAD ima agilnost zajedno sa bezbjednošću i udobnošću automobila.
/
.
/

Sloboda da premašite vaše prepreke.
Ovaj svestran lični asistent za mobilnost može da se nosi sa nepristupačnim terenom i podigne korisnika da bude u visini ostalih ljudi tokom svakodnevne komunikacije.

Podesite polje za igru.
Bilo da je za kretanje po kancelariji ili napolju, agilni Exo-Wheel pomaže ljudima da se kreću kroz život.

/

/
/
Automobil koji zna ko je iza upravljača. Pravi partner za put, naš TOYOTA CONCEPT-愛 i koristi vještačku inteligenciju da se razvije, zaštiti i inspiriše vozača.

Budućnost masovnog prevoza je lična.
TOYOTA CONCEPT-愛 i RIDE je naše rješenje za zajedničku vožnju koje će pretvoriti javni prevoz u lično iskustvo dostupno za osobe u kolicima.

/
/

Gdje automobili ne mogu da idu, ona može.
Napravljena za trotoar, ultrakompaktni TOYOTA CONCEPT-愛 i WALK samostalno vozi korisnike sve do kraja puta.

/
Uživanje u vožnji – sa ili bez djece. Sa kapacitetom za troje ljudi, elegantan i-TRIL može da stane u uskim mjestima i da vas samostalno vozi kroz grad (i ponovo nazad).
/

Robot za podršku ljudima

/
/
Ruka koja vam pomaže. Prijateljski robot koji je dizajniran da omogući nezavistan život pomažući u svakodnevnim zadacima i povezujući korisnike sa porodicom i prijateljima.

Robot za pomoć u fizičkoj rehabilitaciji

/
Vratite svoj prirodan hod. Robot za pomoć u fizičkoj rehabilitaciji je uređaj koji pomaže ljudima sa problemim da ponovo dobiju sposobnost prirodnog hoda.
/

Prikazani Toyota prototipi. Nije dostupno za prodaju.

Pročitajte više o Toyoti

Nova Toyota Proace City Nova Toyota Proace City Nova paleta kompaktnog furgona ojačat će Toyotinu zastupljenost na europskom tržištu lakih teretnih vozila Toyota besplatno nudi skoro 24.000 tehnoloških patenata Toyota besplatno nudi skoro 24.000 tehnoloških patenata Toyota City, Japan, 3. april 2019. Fernando Alonso testirao pobjednički Dakar Hilux Fernando Alonso testirao pobjednički Dakar Hilux Toyota Gazoo Racing vozač Fernando Alonso završio je dvodnevni test za volanom Dakar Rally pobjedničkog TOYOTA Hiluxa 27. i 28. marta. Novi Rav4 i Corolla svečano predstavljeni u Efel Motors Novi Rav4 i Corolla svečano predstavljeni u Efel Motors U Efel Motors Toyota salonu u Podgorici je u četvrtak, 7. marta je poslovnim partnerima, osobama iz javnog života, dosadasnjim i budućim kupcima, u prijatnoj atmosferi i uz muziku Sergeja Ćetkovića, zvanično predstavljena nova generacija Toyota automobila - novi Rav4 i Corolla.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.