Konfigurišite svoju Toyotu
Cjenovnici i katalozi
Pronađite partnera Toyote
Moja Toyota

Novi AYGO

JUST GO

Od 10.180 €
 • Dizajniran da iznenadi

  Okretan i spreman za pokret. Impresivnog novog izgleda, privlačnog dizajna prednjeg kraja i sa izborom senzacionalnih boja, AYGO vam omogućava da izrazite svoj stil.

 • Učinkovitost

  Svaki detalj konstrukcije na našim vozilima je analiziran kako bi se osigurao najmanji mogući utjecaj na okoliš i najmanja potrošnja goriva. To je, prije svega, slučaj s motorom u novom Aygou (tip 2NR-FKE) koji se odlikuje dodatnim smanjenjem emisije štetnih tvari i impresivno malom potrošnjom goriva.

 • Kompaktan i okretan

  Uz ukupnu dužinu od 3,45 metara i krugom okretanja od 10,2 m, ni jedna cesta nije preuska, ni jedno skretanje preoštro.

 • Spreman za neočekivano

  Kompaktan i spretan na ulicama, AYGO ima sve karakteristike za pružanje potpune sigurnosti. Opremljen sistemom predsudarne zaštite (Pre-Collision System - PCS) i upozorenjem za nenamjerno prestrojavanje (Lane Departure Alert - LDA) – AYGO je spreman za sve prilike na cesti.

  Istražite sve sigurnosne sisteme >

Novi AYGO. Kuda dalje?

Život je zabavniji kada krenete gdje vas raspoloženje vodi. Kompaktan, tih i okretan, AYGO se bez napora kreće po uskim gradskim ulicama. AYGO je oblikovan da vas iznenadi svojim sjajnim, hrabrim i impresivnim novim izgledom. A, uz nekoliko senzacionalnih boja u ponudi, AYGO vam omogućava da se slobodno izrazite.

Više zabave u vožnji nego ikada.

Planirajte manje, živite više s Aygom. Sjajan, hrabar i privlačan. Novi AYGO je vaš način da se istaknete u gomili.

 • Detalji koji sjaje

  Svijetao, hrabar i impresivan, AYGO sjaji LED dnevnim svjetlima naprijed te svjetlosnim potpisom LED svjetlima nazad, koji mu daju jedinstven noćni izgled.

 • Uvijek spojeni

  Pametna, sigurna i jednostavna u korištenju, integracija pametnog telefona u Aygou je najbolji suvozač. Uz vaše omiljene aplikacije preslikane na Aygov ekran na dodir od 7“, glasovno upravljanje vašim pametnim telefonom na raspolaganju, dobijanje uputa za vožnju, ostajanje na vezi i zabava u Aygou ne iziskuju nikakav napor.

 • Istražite nove puteve

  Život je zabavniji kada krenete gdje kamo vas raspoloženje vodi. Kompaktan, miran, tih, a ipak okretan, AYGO se bez napora kreće sporednim cestama, zakrčenim ulicama i uskim parkiralištima. Neka vas vaš impuls vodi.

Novi AYGO u svakom detalju

Profinjen, istaknut i povezan, Novi AYGO je dobro opremljen da zadovolji tvoje potrebe.

Budi jedinstven.

Budi jedinstven.

Istaknut, profinjen ili privlačan oku? Novi AYGO ima jedinstveni izgled unutrašnjosti koji se slaže sa svakim stilom.

Spreman za neočekivano.

Spreman za neočekivano.

Kompaktan i spretan na ulicama, Novi AYGO ima sve karakteristike za pružanje potpune sigurnosti. PCS (Pre-Collision System) i LDA (Lane Departure Alert) – Novi AYGO je spreman za sve prilike na cesti.

Istražite sve sigurnosne sisteme
Naplatci koji daju naglasak.

Naplatci koji daju naglasak.

Obloge luka točka i mašinski obrađeni naplatci na Novom AYGO-u, gradska su obuća po najnovijoj modi.

Konfiguriši svoj AYGO

Novi AYGO. Koji je vaš mix?

Više o Aygou

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.