Konfigurišite svoj Toyota C-HR
Cjenovnici i katalozi
Pronađite partnera Toyote
Moja Toyota

Toyota C‑HR

HYBRID DOSTUPAN

Obično ostavite iza sebe

Od 22.400 €
 • Nikada obično

  Nova Toyota C-HR objedinjuje oštar, dinamičan izgled s tečnim linijama i širokim stavom. Rezultat? Vanjski izgled koji daje utisak automobila u pokretu i kada miruje.

 • Zavidne performanse hibrida

  Privlačno, dinamično i izrazito učinkovito - to je novi nivo hibridnog iskustva. Uz ponudu tri pogonska sklopa na izbor, uživat ćete u super mirnoj vožnji bez obzira na sve. Ali, ako tražite snagu, 2,0-litarski pogonski sklop Hybrid Dynamic Force (M20A-FXS) je ima napretek.

 • SUV stvoren za urbane predjele

  Toyota C-HR je oblikovana za grad - njena okretnost i impresivna upravljivost čini je savršenom na malom prostoru. S ukupnom dužinom manjom od 4,4 m i promjerom okretanja od samo 10,4 metara, moći ćete se sigurno provlačiti kroz gradske ulice.

 • Bez kompromisa

  Uživajte u potpunoj bezbrižnosti znajući da vaša Toyota uvijek brine za vas. Zahvaljujući inteligentnim odlikama koje vam pomažu u raznim situacijama na cesti, kao što su monitor mrtvog ugla i sistem predsudarne zaštite s otkrivanjem pješaka, umiruje saznanje da ste vi, vaši putnici i drugi učesnici u saobraćaju uvijek sigurni.

  Istražite sigurnosne sisteme >

Suprotstavite se normi

U svijetu punom običnog - istaknite se, odbacite konvencije i vjerujte u vrijednost izvanrednog. Oblik Toyote C-HR vrišti dinamičnošću dok su njegova zavidna snaga i okretnost bez premca neupitna oda SUV-ovima. Uživajte u životnim pustolovinama u novoj Toyoti C-HR.

Cesta je vaša

Uz klesani, uglasti vanjski izgled Toyota C-HR ima nezamjenljivu siluetu. Njen široki stav i progresivni izgled daju joj dinamičnost, a vrhunska završna obrada privlači poglede i daje Toyoti C-HR nekonvencionalni stav.

 • Probudite se u gradu

  Od preoblikovanog prednjeg kraja pa sve do novog izgleda stražnjih svjetala, C-HR je elegantan koliko je osobit i profinjen. To je savremeni coupé oblikovan da odbaci obično. Otkrijte sve obrise i istražite svaku pojedinost njegove vanjštine. Nećete biti razočarani.

 • Uživajte u trenutku

  Imate oko za dizajn i uho za muziku. Zato je nova Toyota C-HR oblikovana da oduševi sva vaša osjetila. Uz sjedišta koja vas "grle", impresivni uzorak romba koji dodaje snažni pečat i audio sistem JBL koji vam omogućava uživanje u koncertu gdje god krenuli; ovo je SUV koji je oblikovan za uživanje.

 • Osvojite cestu

  Novi nivo hibridnog iskustva je ovdje. Uz trenutnu snagu, snažno ubrzanje i vrhunsku učinkovitost, ovo je hibrid koji se opire tradiciji. Snažnog nastupa u vožnji, Toyota C-HR je gradski SUV koji osvaja svaku cestu po kojoj se kreće, i čini to sa stilom.

Istaknite se

Toyota C-HR je i forma i sadržaj. Uz elegantni i dinamični vanjski izgled, jedinstvenu i vrhunsku unutrašnjost, te novi 2,0-litarski pogonski sklop Dynamic Force Hybrid, sasvim sigurno ima sve elemente za to. Ovo je potpuni gradski SUV, u svakom pogledu.

Zadivljujuće performanse

Zadivljujuće performanse

Nova Toyota C-HR utjelovljuje urbanu mobilnost. Nizak i širok stav vam daje stabilnost u zavoju, trenutno ubrzanje čini preticanje šalom, a nova generacija hibrida je ključna u područjima s ograničenjem emisije štetnih plinova.

Konfigurišite svoju Toyotu C-HR
Zadovoljite svoja osjetila

Zadovoljite svoja osjetila

Putnička kabina obložena je mekanim materijalima uz kontrastne sjajne crne umetke, a dok se dan primiče kraju, raspoloženje se mijenja i okupani ste mekanim plavim ambijentalnim svjetlom. Komfor nikada nije tako dobro izgledao.

Vi živite, mi brinemo za sigurnost

Vi živite, mi brinemo za sigurnost

Umirujuće je znati da je Toyota C-HR opremljena nekim od najsofisticiranijh dostupnih sigurnosnih tehnologija. I zato, dok ste vi usredotočeni na život, Toyota C-HR će se koncentrisati na vašu sigurnost.

Istražite sigurnosne sisteme

Više o Toyoti C-HR

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.