1. Owners
  2. Offers
  3. Spring 2022
Odaberite
Odaberite

POSEBNA PONUDA USLUGA I DODATNE OPREME

PROLJEĆE/LJETO 2022

OTVORITE SEZONU SPREMNI

U proljeće i ljeto rado pokazujemo odličnu formu. Stoga se posebno brinemo o našoj kondiciji. Samo tako osiguravamo dugotrajnu izdržljivost i zadovoljstvo.

Servis Toyota nudi svu najkorisniju opremu, dodatke, pakete te ostale proizvode i usluge koji će vam pomoći u ostvarenju svih vaših zahtjeva i želja.

Neka bude vaša Toyota i ove godine pripremljena za sve izlete i putovanja.


Osveženje klima uređaja

Kada vaša Toyota dođe u susret s našim kabinskim zračnim filterom i sistemom čišćenja, svježi zrak će unutar vašeg vozila ostati mnogo duže.


Originalna dodatna oprema

Da li želite da prilagodite stil, udobnost, zaštitu, prtljag i tehničke inovacije po svojoj želji? Uz originalnu Toyota dodatnu opremu sve je moguće!


Zaštitite svoju Toyotu

Opustite se i uživajte u proljetnim radostima, ali prethodno zaštitite unutrašnjost svoje Toyote.


Toyota ProTect

Ništa se ne može uporediti sa sjajem novog automobila. Zadržati sjajan izgled nikada nije bilo lako, ako je to uopšte bilo moguće. Sve do sada…


MyT Usluge povezivanja

Bilo da ste u ili izvan vozila, možete zadržati potpunu kontrolu nad svojom Toyotom uz MyT aplikaciju.


E-naručivanje na servis

Naručite se za servis još jednostavnije nego ikada i uštedite vrijeme.


Toyota Relax

Osigurajte bezbrižnost, a ujedno povećajte vrijednost svoga vozila.


Toyota Boutique

Bez obzira gdje idete i šta radite, nova kolekcija ima nešto za Vas.

NEKA VAŠA TOYOTA OSTANE TOYOTA

Jedino u ovlaštenom Toyota servisu možete dobiti vrhunsku uslugu, originalne dijelove i dodatnu opremu konstruisanu u Toyoti za Toyotu.

toyota proljece

BEZBRIŽNOST
Vaša sigurnost nam je na prvom mjestu. Naša usluga i stroge procedure, osiguravaju popravak “iz prve” u cilju brzog i sigurnog povratka na cestu.
toyota proljece

KVALITET
Toyota poznaje vaš automobil bolje od ikoga. Zato jedino originalni dijelovi u potpunosti odgovaraju vašoj Toyoti jer su isključivo za Toyotu izrađeni.
toyota proljece

TRANSPARENTNOST
Vaše povjerenje nam je dragocjeno. Sve što radimo, radimo uz otvorenu razmjenu svih informacija, garantovanu stručnost i kvalitetu naših proizvoda i usluga.
toyota proljece

VRIJEDNOST ZA NOVAC
Čuvamo vrijednost vaše investicije. Naše osoblje je jedino stručno za servisiranje i održavanje vaše Toyote. Na taj način zadržavate i vrijednost vašeg vozila kroz vrijeme.