Pronađite partnera Toyote
E-zakazivanje servisa
Moja Toyota

Toyota dodatna

oprema

Tokom trajanja jesenje akcije za Vas smo pripremili ponudu dodatne opreme sa kojom ćete jednostavnije i udobnije provoditi slobodno vrijeme.

Krovni nosači
Toyotini poprečni krovni nosači su namenski dizajnirani da se uklope sa Toyotinim krovnim šinama i tako povećaju nosivost vašeg vozila. Oni su aerodinamični, napravljeni od aluminijuma, mogu da se zaključaju i veoma se lako postavljaju. Poprečne šipke se lako kombinuju sa čitavim asortimanom opcionih dodataka. Od 100 €.
/
Krovni koferi Thule (Pacific 200, Pacific 700, Motion 800)
Specijalno konstruisani radi dodatnog kapaciteta prevoza prtljaga. Krovni koferi su savršeni za prevoz svega što vam je potrebno za velika porodična putovanja i vikende. Od 440 €.
/
Parking senzori
Primjetićete da su Toyotini ultrazvučni parking senzori prava blagodat kod parkiranja ili vožnje blizu niskih objekata. TPA sistem ima senzore u zadnjem i prednjem braniku i alarm u kabini, koji sve glasnije pišti kako se vozilo približava prepreci. Senzori mogu da se ofarbaju u boju branika vašeg vozila. Od 190 €.
/
Gumena obloga prtljažnika (Yaris, Auris, Rav4)
Skrojena prema obliku prtljažnika vašeg vozila kako bi ga zaštitila od prljavštine i prolivene tečnosti. Ima podignute ivice koje sprečavaju curenje tečnosti i specijalnu neklizajuću površinu koja sprečava pomeranje prtljaga. Od 45 €.
/
Gumene patosnice (Yaris, Auris, Rav4)
Izuzetno dobra zaštita tepiha vašeg automobila od blata, prljavštine i pijeska. Specijalne spone drže vozačevu patosnicu čvrsto na mjestu. Od 45 €.
/
Čelični naplatci, 15”, 16”, 17”
Idealno rješenje za zimske dane. Od 330 €.
*Cijena se odnosi na 4 naplatka. Ratkapne i senzori pritiska nisu uključeni u cijenu.
/
16” Alu napalatci Orion
Sa pet snažnih dvostrukih krakova i uverljivim 16-inčnim prečnikom, ovi aluminijumski naplaci vašem automobilu daju nedvosmisleno sportski izgled. Precizna izrada omogućava savršen balans između male težine i velike čvrstoće, dok kvalitetna završna obrada garantuje dugotrajnost. 650 €.
/
Sigurnosni zavrtnjevi
Zamenite jedan zavrtanj na svakom točku sa Toyotinim bravicama od ojačanog čelika i maksimalno zaštitite vaše dragocene aluminijumske naplatke. Bravice su hromirane, imaju zaobljen profil i jedinstveni kodirani ključ, pa ih je gotovo nemoguće izvaditi klasičnim alatom. Od 40 .
/
Alarmni sistemi
Originalni zaštitni sistem ima snažan alarm koji dopunjuje unapred ugrađeni imobilizator motora. Takođe je dostupan opcioni senzor nagiba kako bi upozorio na pokušaj krađe ili neželjene vuče vozila. Od 300 .
/

Pročitajte više o Toyoti

Nova Toyota Proace City Nova Toyota Proace City Nova paleta kompaktnog furgona ojačat će Toyotinu zastupljenost na europskom tržištu lakih teretnih vozila Toyota besplatno nudi skoro 24.000 tehnoloških patenata Toyota besplatno nudi skoro 24.000 tehnoloških patenata Toyota City, Japan, 3. april 2019. Fernando Alonso testirao pobjednički Dakar Hilux Fernando Alonso testirao pobjednički Dakar Hilux Toyota Gazoo Racing vozač Fernando Alonso završio je dvodnevni test za volanom Dakar Rally pobjedničkog TOYOTA Hiluxa 27. i 28. marta. Novi Rav4 i Corolla svečano predstavljeni u Efel Motors Novi Rav4 i Corolla svečano predstavljeni u Efel Motors U Efel Motors Toyota salonu u Podgorici je u četvrtak, 7. marta je poslovnim partnerima, osobama iz javnog života, dosadasnjim i budućim kupcima, u prijatnoj atmosferi i uz muziku Sergeja Ćetkovića, zvanično predstavljena nova generacija Toyota automobila - novi Rav4 i Corolla.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.