Pronađite partnera Toyote
E-zakazivanje servisa
Moja Toyota

Toyota dodatna

oprema

Tokom trajanja jesenje akcije za Vas smo pripremili ponudu dodatne opreme sa kojom ćete jednostavnije i udobnije provoditi slobodno vrijeme.

Krovni nosači
Toyotini poprečni krovni nosači su namenski dizajnirani da se uklope sa Toyotinim krovnim šinama i tako povećaju nosivost vašeg vozila. Oni su aerodinamični, napravljeni od aluminijuma, mogu da se zaključaju i veoma se lako postavljaju. Poprečne šipke se lako kombinuju sa čitavim asortimanom opcionih dodataka. Od 100 €.
/
Krovni koferi Thule (Pacific 200, Pacific 700, Motion 800)
Specijalno konstruisani radi dodatnog kapaciteta prevoza prtljaga. Krovni koferi su savršeni za prevoz svega što vam je potrebno za velika porodična putovanja i vikende. Od 440 €.
/
Parking senzori
Primjetićete da su Toyotini ultrazvučni parking senzori prava blagodat kod parkiranja ili vožnje blizu niskih objekata. TPA sistem ima senzore u zadnjem i prednjem braniku i alarm u kabini, koji sve glasnije pišti kako se vozilo približava prepreci. Senzori mogu da se ofarbaju u boju branika vašeg vozila. Od 190 €.
/
Gumena obloga prtljažnika (Yaris, Auris, Rav4)
Skrojena prema obliku prtljažnika vašeg vozila kako bi ga zaštitila od prljavštine i prolivene tečnosti. Ima podignute ivice koje sprečavaju curenje tečnosti i specijalnu neklizajuću površinu koja sprečava pomeranje prtljaga. Od 45 €.
/
Gumene patosnice (Yaris, Auris, Rav4)
Izuzetno dobra zaštita tepiha vašeg automobila od blata, prljavštine i pijeska. Specijalne spone drže vozačevu patosnicu čvrsto na mjestu. Od 45 €.
/
Čelični naplatci, 15”, 16”, 17”
Idealno rješenje za zimske dane. Od 330 €.
*Cijena se odnosi na 4 naplatka. Ratkapne i senzori pritiska nisu uključeni u cijenu.
/
16” Alu napalatci Orion
Sa pet snažnih dvostrukih krakova i uverljivim 16-inčnim prečnikom, ovi aluminijumski naplaci vašem automobilu daju nedvosmisleno sportski izgled. Precizna izrada omogućava savršen balans između male težine i velike čvrstoće, dok kvalitetna završna obrada garantuje dugotrajnost. 650 €.
/
Sigurnosni zavrtnjevi
Zamenite jedan zavrtanj na svakom točku sa Toyotinim bravicama od ojačanog čelika i maksimalno zaštitite vaše dragocene aluminijumske naplatke. Bravice su hromirane, imaju zaobljen profil i jedinstveni kodirani ključ, pa ih je gotovo nemoguće izvaditi klasičnim alatom. Od 40 .
/
Alarmni sistemi
Originalni zaštitni sistem ima snažan alarm koji dopunjuje unapred ugrađeni imobilizator motora. Takođe je dostupan opcioni senzor nagiba kako bi upozorio na pokušaj krađe ili neželjene vuče vozila. Od 300 .
/

Pročitajte više o Toyoti

Toyota slavi 10 miliona Land Cruisera Toyota slavi 10 miliona Land Cruisera Mi u Toyoti smo ponosni objaviti sjajnu vijest - prodaju 10 miliona Land Cruisera širom svijeta. Toyota predstavlja ultra-kompaktni BEV na Salonu automobila u Tokiju Toyota predstavlja ultra-kompaktni BEV na Salonu automobila u Tokiju Toyota je danas objavila da će predstaviti svoj novi ultra-kompaktni BEV (baterijsko električno vozilo), koji je spreman za proizvodnju, na posebnoj izložbi FUTURE EXPO Salona automobila u Tokiju 2019. Nova Toyota Yaris - dizajnirana za urbani život Nova Toyota Yaris - dizajnirana za urbani život Četvrta generacija jednog od najprodavanijih Toyota modela u Europi, ali i Crnoj Gori, doživjela je danas svoju svjetsku premijeru. Vanjski i unutrašnji izgled potpuno nove Toyote Yaris prikazan je danas po prvi put, te su otkriveni detalji vezani za dizajn i pogon. Toyota napreduje u smjeru buduće mobilnosti  sa drugom generacijom koncepta Mirai na sajmu u Tokiju Toyota napreduje u smjeru buduće mobilnosti sa drugom generacijom koncepta Mirai na sajmu u Tokiju Predstavljanjem Toyote Mirai 2014. godine, sa pogonom na vodik, pri vožnji kojeg nastaju samo emisije vodene pare, Toyota je postavila nove standarde buduće mobilnosti.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.