Pronađite partnera Toyote
E-zakazivanje servisa
Moja Toyota

Toyota dodatna

oprema

Tokom trajanja jesenje akcije za Vas smo pripremili ponudu dodatne opreme sa kojom ćete jednostavnije i udobnije provoditi slobodno vrijeme.

Krovni nosači
Toyotini poprečni krovni nosači su namenski dizajnirani da se uklope sa Toyotinim krovnim šinama i tako povećaju nosivost vašeg vozila. Oni su aerodinamični, napravljeni od aluminijuma, mogu da se zaključaju i veoma se lako postavljaju. Poprečne šipke se lako kombinuju sa čitavim asortimanom opcionih dodataka. Od 100 €.
/
Krovni koferi Thule (Pacific 200, Pacific 700, Motion 800)
Specijalno konstruisani radi dodatnog kapaciteta prevoza prtljaga. Krovni koferi su savršeni za prevoz svega što vam je potrebno za velika porodična putovanja i vikende. Od 440 €.
/
Parking senzori
Primjetićete da su Toyotini ultrazvučni parking senzori prava blagodat kod parkiranja ili vožnje blizu niskih objekata. TPA sistem ima senzore u zadnjem i prednjem braniku i alarm u kabini, koji sve glasnije pišti kako se vozilo približava prepreci. Senzori mogu da se ofarbaju u boju branika vašeg vozila. Od 190 €.
/
Gumena obloga prtljažnika (Yaris, Auris, Rav4)
Skrojena prema obliku prtljažnika vašeg vozila kako bi ga zaštitila od prljavštine i prolivene tečnosti. Ima podignute ivice koje sprečavaju curenje tečnosti i specijalnu neklizajuću površinu koja sprečava pomeranje prtljaga. Od 45 €.
/
Gumene patosnice (Yaris, Auris, Rav4)
Izuzetno dobra zaštita tepiha vašeg automobila od blata, prljavštine i pijeska. Specijalne spone drže vozačevu patosnicu čvrsto na mjestu. Od 45 €.
/
Čelični naplatci, 15”, 16”, 17”
Idealno rješenje za zimske dane. Od 330 €.
*Cijena se odnosi na 4 naplatka. Ratkapne i senzori pritiska nisu uključeni u cijenu.
/
16” Alu napalatci Orion
Sa pet snažnih dvostrukih krakova i uverljivim 16-inčnim prečnikom, ovi aluminijumski naplaci vašem automobilu daju nedvosmisleno sportski izgled. Precizna izrada omogućava savršen balans između male težine i velike čvrstoće, dok kvalitetna završna obrada garantuje dugotrajnost. 650 €.
/
Sigurnosni zavrtnjevi
Zamenite jedan zavrtanj na svakom točku sa Toyotinim bravicama od ojačanog čelika i maksimalno zaštitite vaše dragocene aluminijumske naplatke. Bravice su hromirane, imaju zaobljen profil i jedinstveni kodirani ključ, pa ih je gotovo nemoguće izvaditi klasičnim alatom. Od 40 .
/
Alarmni sistemi
Originalni zaštitni sistem ima snažan alarm koji dopunjuje unapred ugrađeni imobilizator motora. Takođe je dostupan opcioni senzor nagiba kako bi upozorio na pokušaj krađe ili neželjene vuče vozila. Od 300 .
/

Pročitajte više o Toyoti

Ichiban 2019: Najbolji Toyotini trgovci nagrađeni za svoju neprestanu posvećenost zadovoljstvu stranaka Ichiban 2019: Najbolji Toyotini trgovci nagrađeni za svoju neprestanu posvećenost zadovoljstvu stranaka Evian, Francuska – Ichiban na japanskom znači „broj jedan“, a Toyotina nagrada Ichiban je isključivo namijenjena trgovcima iz cijele Europe koji postižu najbolje rezultate na području zadovoljstva stranaka. Novi Toyota Corolla i RAV4 osvojili 5 zvjezdica na ispitivanju sigurnosti Euro NCAP Novi Toyota Corolla i RAV4 osvojili 5 zvjezdica na ispitivanju sigurnosti Euro NCAP Predstavljeni ranije ove godine, Toyota Corolla i RAV4 2019., ostvarili su najbolji mogući rezultat osvojivši maksimalnih 5 zvjezdica kao ocjenu sigurnosti vozila po najnovijem i strožijem ispitivanju Euro NCAP za 2019. godinu. Novi Hilux 2019 Special Edition bit će predstavljen na Salonu teretnih vozila u Birminghamu Novi Hilux 2019 Special Edition bit će predstavljen na Salonu teretnih vozila u Birminghamu Na predstojećem Salonu teretnih vozila u Birminghamu, Toyota će predstaviti novi Hilux 2019 Special Edition. Nova Toyota Proace City Nova Toyota Proace City Nova paleta kompaktnog furgona ojačat će Toyotinu zastupljenost na europskom tržištu lakih teretnih vozila
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.