Toyota kočni diskovi i kočne pločice

Ukočite bezbedno

Uz svakodnevni rad pod pritiskom, kočni sistem ima težak posao. Kao najbitnija sigurnosna odlika u Vašoj Toyoti, mogućnost da usporite i stanete, pogotovo u lošim uslovima za vožnju ili hitnim situacijama, potpuno zavisi od performanse Vaših kočnica.

Kako funkcioniše Vaš kočni sistem?

Kada stavite nogu na kočnicu, kočna tečnost pritiska kočne čeljusti na svakoj glavčini točka, tako da kočna pločica pritiska obe strane kočnog diska, koji se okreće uz točkove Vašeg vozila. Ovo trenje usporava automobil i na kraju ga zaustavlja.

Tokom vremena se kočne pločice i diskovi troše, tako da je potrebno da se zamene, jer je vožnja sa potrošenim kočnicama izuzetno opasna. Evo nekoliko znakova da su kočnice potrošene:

  • Skretanje tokom kočenja može značiti da su neravnomerno potrošene kočne pločice
  • Škripanje
  • Smanjenje zaustavne snage
  • Kočne diskove koji su ispod minimalne sigurne debljine treba zameniti
/
/

Ugradnjom Toyota originalnih kočnih pločica i diskova, možete biti opušteni na Vašem putovanju:

  • Sve Toyota originalne kočne pločice i diskovi su izrađeni od materijala visokog kvaliteta i dizajnirani i testirani kako bi pružili maksimalnu sigurnost i performanse.
  • Kočnice koje efikasno rade ne škripe, Toyotina tišina govori više od 1000 reči.
  • Postoji savršeni spoj za svaki Toyota model što omogućava brzu zamenu i savršenu kompatibilnost.
  • Razvijene su korišćenjem znanja o Toyota vozilima koje samo mi imamo.
  • Sve naše Optifit kočnice su pristupačne po ceni

Za obezbeđivanje sigurne vožnje, veoma je bitno da se Vaše kočne pločice i diskovi redovno proveravaju od strane Vašeg zvaničnog Toyota servisera.

Više o Toyotinim originalnim delovima

Toyota originalne sijalice Toyota originalne sijalice Iako deluje kao sitnica, veoma je bitno da imate odgovarajuće i potpuno ispravne sijalice u svojoj Toyoti, kako bi Vaša vožnja bila sigurna, pogotovo noću. Toyota originalni delovi Toyota originalni delovi Stići na vreme u školu, savladati nedeljnu nabavku ili čak odlazak na letovanje, Vaša Toyota je u srcu Vašeg života svaki dan. Imajući to u vidu, razvili smo Toyotine originalne delove da bismo održali kvalitet i garantovali dugovečne performanse Vašeg automobila. Toyota originalni brisači Toyota originalni brisači Kada treba da budete svesni okruženja, bilo da uživate u pejzažu ili pazite na automobil ispred Vas, kristalno čista stakla su više od luksuza, ona su neophodna za bezbednu vožnju u Vašoj Toyoti. Toyota proizvodi za negu automobila Toyota proizvodi za negu automobila Sa rešenjem visokog kvaliteta za svaku priliku, naši originalni proizvodi za negu automobila će Vam pomoći da Vaš automobil izgleda kao nov.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.