Naručivanje na servis


Odlazak na servis kod ovlaštenog Toyota partnera garantuje vam najviši kvalitet usluge i poznavanja vozila.

Kada na servis?

Generalno pravilo je da se vozilo treba servisirati jednom godišnje ili nakon pređenih 15.000* km, zavisno od toga šta prije nastupi (provjerite tačnu brojku za svoje vozilo kod svojeg ovlaštenog partnera).

Kako se naručiti?

Usluga e-naručivanja dostupna je 24 sata dnevno, sedam dana u sedmici. Nakon uspješnog odabira termina primit ćete potvrdu o terminu u najkraćem mogućem roku

 1. Potvrdite pojedinosti za vašu Toyotu
  • Ako niste registrovani na portalu My Toyota, upotrijebite jedan od načina opisanih u nastavku
   Ako za traženje vozila ne upotrebljavate broj registracije ili VIN broj, mogu se prikazati različite mogućnosti za uslugu koju ste odabrali, njih će potvrditi odabrani Toyota partner
  • Vi možete odabrati model, godište vozila, motor i tip mjenjača
 2. Odaberite ovlaštenog Toyota partnera
 3. Odaberite vrstu servisa i eventualne dodatne usluge.
 4. Odaberite termin koji vam odgovara
 5. Potvrdite odabir

Potvrdu odabranog termina i usluge dobit ćete e-poštom ili SMS porukom. Primit ćete i podsjetnik prije zakazanog servisa.

Aktivni pregled vozila

Dio naše predanosti pružanju transparentnih usluga je i besplatan pregled vašeg automobila kad nam ga dovezete na servis. U okviru ovoga pregleda, koji nazivamo Walk Around Check, provjerit ćemo propisan rad automobila u sigurnosnom i tehničkom smislu.
Po dovršetku pregleda dobit ćete i pismeni izvještaj, objašnjenje i procjenu stanja vašeg automobila.

Saznajte više

Provjerite je li vaše vozilo uključeno u preventivnu servisnu akciju Provjera vozila

Neka vaša Toyota ostane Toyota

Jedino u ovlaštenom Toyota servisu možete dobiti vrhunsku uslugu, originalne dijelove i dodatnu opremu konstruisanu u Toyoti za Toyotu.

toyota campaign

BEZBRIŽNOST
Vaša sigurnost nam je na prvom mjestu. Naša usluga i stroge procedure, osiguravaju popravak “iz prve” u cilju brzog i sigurnog povratka na cestu.
toyota campaign

KVALITET
Toyota poznaje Vaš automobil bolje od ikoga. Zato jedino originalni dijelovi u potpunosti odgovaraju Vašoj Toyoti jer su isključivo za Toyotu izrađeni.
toyota campaign

TRANSPARENTNOST
Vaše povjerenje nam je dragocijeno. Sve što radimo, radimo uz otvorenu razmjenu svih informacija, garantovanu stručnost i kvalitetu naših proizvoda i usluga.
toyota campaign

VRIJEDNOST ZA NOVAC
Čuvamo vrijednost Vaše investicije. Naše osoblje je jedino stručno za servisiranje i održavanje vaše Toyote. Na taj način zadržavate i vrijednost Vašeg vozila kroz vrijeme.