Bolja budućnost, danas

Na Toyotinom štandu u Ženevi 2016.

U ambijentu snežnih planina i jezera koja oduzimaju dah, Sajam automobila u Ženevi pruža godišnji udah svežeg vazduha za ljubitelje automobila koji žele da zadovolje svoje automobilske snove. Ove godine, pejzaži ostaju na zadnjem sedištu, jer fanovi dobijaju priliku da vide kako Toyota donosi bolju budućnost na puteve - i jedan automobil skreće svu pažnju na sebe: novi Toyota C-HR!

Svetska premijera novog C-HR-a je oličenje svega što premijera na jednom renomiranom sajmu automobila treba da poseduje: drama, dinamika i želja. Ali naš uzbudljivi ‘Coupé High Rider’ nije jedini razlog za privlačenje pogleda, već mu se pridružuju i druge uzbudljive Toyote, od KIKAI koncepta, preko Toyote Mirai - revolucionarnog automobila na gorive ćelije, do vrednog novog Proace-a i neuništivog Hilux-a.

Pročitajte više o našim najnovijim zvezdama:

 
 
Više nego što možete da zamislite


Potpuno novi C-HR označava prekretnicu za Toyotu. Njegov izgled koji zaustavlja dah - profil kupea, mišičav stav i fluidan stil prikrivaju uzdignutu kabinu terenca i stvaraju novu vrstu automobila koja se razlikuje od svih ostalih. Dizajniran za ljude koji vole da udišu život punim plućima, C-HR pruža uzbudljivo iskustvo u vožnji, dok mu visoki položaj vozača dozvoljava mu da glatko teče kroz moderne i aktivne živote - čak i u stanju mirovanja. Čitajte dalje da biste zagolicali vašu maštu...

Kao u pravom koncept dizajnu, naši umetnici su imali odrešene ruke da bi prikazali lepotu komponenti kao što su: hladnjak, upravljački sistem, kočnice, rezervoar za gorivo i prednje ogibljenje - koje su obično skriveni od pogleda - na eksterijeru. Ugrađivanje inovativnog rasporeda tri sedišta u kabini, koji stavlja vozača u središte akcije, svestrana preglednost KIKAI-a i nečujni hibridni sistem će se sigurno dopasti onima koji žele trodimenzionalno iskustvo u vožnji!

Toyota Kikai 2016
 
Lepota je više od površnosti


Da li ste se ikada zapitali šta se dešava ispod šasije vašeg automobila na putu? Ako jeste, imate sreće; Toyotin senzacionalni KIKAI koncept pokazuje vam unutrašnje funkcionisanje sa spoljašnje strane automobila, prikazujući zanatska i mehanička kretanja, da svi vide.

Kao u pravom koncept dizajnu, naši umetnici su imali odrešene ruke da bi prikazali lepotu komponenti kao što su: hladnjak, upravljački sistem, kočnice, rezervoar za gorivo i prednje veslanje - koje su obično skrivene od pogleda - na eksterijeru. Ugrađivanje inovativnog rasporeda tri sedišta u kabini, koji stavlja vozača u središte akcije, svestrana preglednost KIKAI-a i nečujni hibridni sistem će se sigurno dopasti onima koji žele trodimenzionalno iskustvo u vožnji!

Toyota Mirai 2016
 
Mirai: gorive ćelije budućnosti, danas


Ovaj sajam nastavlja sa revolucionarnom Toyotom Mirai. Toyota na gorive ćelije sada prelazi puteve odabranih zemalja i kreće na novo putovanje inovacija, isto što je i Prius uradio kao pionir hibridne tehnolohije pre skoro 20 godina.

Na čelu novog doba automobila koje pokreće vodonik, Mirai nam omogućava da prikupimo neprocenjivo znanje o gorivim ćelijama, kao i razumevanje kako naši klijenti žive sa novim iskustvom vožnje. Dopuštajući im da uživaju u oko 500 km vožnje bez emisije štetnih gasova, kratkom punjenju rezervoara koje traje samo 3 - 5 minuta i samo vodom iz izduvne cevi, nema sumnje da Mirai donosi budućnost u sadašnjost.

Toyota Hilux 2016
 
Teško spolja, glatko iznutra


Kada stvari postanu grube, one ne dolaze robustnije nego Toyota Hilux. Pokazivanjem svojih mišića na našem štandu, potpuno novi model ne samo da izgleda robustnije, već je sada opremljen da preuzme još veće izazove, zahvaljujući unapređenoj šasiji, snažnijem tovarnom delu i novom ogibljenju koje će upiti i najgore terenske uslove, dok će vas razmaziti sa nivoom udobnosti jednog terenca.

Unutra, novi enterijer nudi dobrodošlicu sa visokim nivoom prefinjenosti na kraju tih zamornih dana. Izdržljivost, visoko kvalitetni materijali kombinovani sa multimedijalnim sistemom sa ekranom od 7” osetljivim na dodir i 4.2” TFT miltiinoformacionim ekranom u boji donose inovacije, dok je osvežena postavka 2.4D-4D motora prefinjenija i jeftinija za vožnju.

Toyota Proace 2016
 
Opremljen za životne avanture


Nakon radikalnog, otkrivajućeg, revolucionarnog i robustnog dolazi pouzdan, dolazi rekreativni potpuno novi PROACE VERSO, debitujući za one koji traže udobno, svestrano i praktično putovanje. Nastavljajući dugi niz Toyotinih prevoznika ljudi, novi PROACE VERSO ima sve odgovore, bilo da imate poslovne potrebe za prevoz ljudi ili bežite sa porodicom na vikend pun aktivnosti.

Dostupan je u četiri razreda i tri dužine karoserije, u njega se može udobno smestiti do devet osoba, a potpuno novi kompaktni model nudi inzvanredne mogućnosti tovarnog prostora s obzirom na njegove male dimenzije. Na svoju već dugu listu atributa dodaje mnoštvo inovativnih karakteristika kao što su sedišta na šinama, panoramski krov i automatska klizna vrata sa papučicom, kao i sigurnosna tehnologija Toyota Safety Sense.

Više o našim Ženeva zvezdama

Toyota Motor Corporation je objavila imenovanje Tommija Mäkinena savjetnikom za Motosport Toyota Motor Corporation je objavila imenovanje Tommija Mäkinena savjetnikom za Motosport Tommi Mäkinen imenovan je Savjetnikom za motosport u Toyota Motor Corporation počevši od januara 2021., s ciljem daljnjeg unapređivanja proizvodnje sve boljih automobila. Toyota osvojila vrh kao najbolja marka prema Which? istraživanju pouzdanosti automobila Toyota osvojila vrh kao najbolja marka prema Which? istraživanju pouzdanosti automobila Toyota je izbila na vodeće mjesto najvećih marki u zadnjem istraživanju pouzdanosti automobila. Slijedeći svoju sestrinsku marku, Lexus, Toyota se našla na drugom mjestu prema zadovoljstvu „iskustvom vlasništva''. Briga za vaše vozilo Briga za vaše vozilo Ako namjeravate voziti automobil nakon dužeg razdoblja neupotrebe, dobra je ideja provjeriti svoje vjetrobransko staklo prije nego što krenete u vožnju. Predstavljena druga generacije Toyote Mirai Predstavljena druga generacije Toyote Mirai Sa predstavljanjem prve generacije Toyota Mirai, pogonjenog na gorive ćelije vodika, Toyota je još jednom postala predvodnik na polju tehnološki naprednih rješenja,ovaj put sa modelim bez negativnog utjecaja na okoliš.