The Night That Flows

Prva na svijetu "vožnja" kroz
nezaboravno pozorišni performans

U čast lansiranju nove Toyote C-HR, Mila Jovović i drušvo poznatih "faca" širom Evrope, "provozali" su se kroz nezaboravan i impresivan pozorišni performans-prvi takve vrste!

Postavljen u okviru ogromne površine Printworks-a u Londonu, poveli smo sto ljudi na virtualno putovanje kroz pet evropskih gradova: Berlin, Milano, Pariz, Barselona i London. Priča, čiji je pripovjedač bila Mila Jovović, bez napora je plutala od grada do grada, inspirisana plutajućim dizajnom nove Toyote C-HR.

 
Spektakularno iskustvo za sva čula, teleportovalo je učesnike od osvjetljenog Berlina, preko Evrope, do modne prestonice Londona, gde ih je lično dočekala Mila, ali ne prije nego što su usput prošetali pistama Milana, svratili u pariška kazina i posjetili klubsku scenu Barselone. 

 
C-HR je bio zvijezda večeri. Od dinamične vožnje i stilizovanog dizajna dijamanta, do otmene unutrašnjosti i JBL koncertnog sistema ozvučenja, glavne karakteristike C-HR inspirisale su svaku scenu.

Pogledajte kako se rađa iskustvo…

Koga smo sve vidjeli tamo?

Gradske priče

"Plutajući kroz noć" pokazuje dinamičnost i inovativni karakter nove Toyote C-HR, kao i njegov stilizovan "plutajući" dizajn.

Mila Jovović je izjavila da je oduševljena što je bila dio ovog nevjerovatnog pozorišnog događaja, pogotovo što je to nešto potpuno novo za automobilski brend. Ona se nada da je ovaj performans inspirisao goste da pronađu svoj perfekti "tok".

Događaj je osmišljen od strane iskusne kreativne agencije "The Department", koju vode direktori Jonny Grand i Hamish Jenkinson, sa Jessica Rees Middleton koja je izvršni producent.

Iza kulisa


Nakon nekoliko mjeseci planiranja i priprema, "Plutajući kroz noć" je predstavljen u velikom prostoru skladišta u Istočnom Londonu. Od dronova do svijetlosnih projektora, svaka scena se oslanjala na kompleksne tehničke elemente, postavljene od strane najboljeg tima u industriji.

Bacite pogled iza kulisa, kako biste otkrili kako je impresivno pozorišno iskustvo oživjelo.

Galerija

Popunite obrazac u nastavku i besplatno isprobajte Toyotu C-HR

Više o Toyoti C-HR

Toyota predstavlja novi vizuelni identitet brenda Toyota predstavlja novi vizuelni identitet brenda Toyota predstavlja novi vizuelni identitet brenda u Europi s prerađenim verzijama loga i tipografije marke. Toyota Corolla Sedan dobija snažniji izgled i privlačnost sa novom izvedbom GR Sport Toyota Corolla Sedan dobija snažniji izgled i privlačnost sa novom izvedbom GR Sport Toyota Corolla Sedan dobit će novu, još atraktivniju verziju sa novim modelom GR SPORT koji će se pridružiti postojećoj paleti, nastavljajući uspjeh Hatchback i Touring Sports Corolle GR SPORT. Prodaja Toyotinih hibrida premašila 15 miliona Prodaja Toyotinih hibrida premašila 15 miliona Toyota je širom svijeta prodala preko 15 miliona hibridnih električnih vozila od predstavljanja Priusa 1997. godine do januara 2020. U Europi je prodaja HEV - hibridnih električnih vozila, premašila brojku od 2,8 miliona, zahvaljujući širokoj paleti od čak 19 različitih HEV modela marki Toyota i Lexus, što je u 2019. godini predstavljalo 52% ukupne Toyotine prodaje. Više hibrid, više povezan Više hibrid, više povezan C-HR sa novim 2,0 litarskim hibridnim sklopom
Toyota C-HR
Osjeti puls