The Night That Flows

Prva na svijetu "vožnja" kroz
nezaboravno pozorišni performans

U čast lansiranju nove Toyote C-HR, Mila Jovović i drušvo poznatih "faca" širom Evrope, "provozali" su se kroz nezaboravan i impresivan pozorišni performans-prvi takve vrste!

Postavljen u okviru ogromne površine Printworks-a u Londonu, poveli smo sto ljudi na virtualno putovanje kroz pet evropskih gradova: Berlin, Milano, Pariz, Barselona i London. Priča, čiji je pripovjedač bila Mila Jovović, bez napora je plutala od grada do grada, inspirisana plutajućim dizajnom nove Toyote C-HR.

 
Spektakularno iskustvo za sva čula, teleportovalo je učesnike od osvjetljenog Berlina, preko Evrope, do modne prestonice Londona, gde ih je lično dočekala Mila, ali ne prije nego što su usput prošetali pistama Milana, svratili u pariška kazina i posjetili klubsku scenu Barselone. 

 
C-HR je bio zvijezda večeri. Od dinamične vožnje i stilizovanog dizajna dijamanta, do otmene unutrašnjosti i JBL koncertnog sistema ozvučenja, glavne karakteristike C-HR inspirisale su svaku scenu.

Pogledajte kako se rađa iskustvo…

Koga smo sve vidjeli tamo?

Gradske priče

"Plutajući kroz noć" pokazuje dinamičnost i inovativni karakter nove Toyote C-HR, kao i njegov stilizovan "plutajući" dizajn.

Mila Jovović je izjavila da je oduševljena što je bila dio ovog nevjerovatnog pozorišnog događaja, pogotovo što je to nešto potpuno novo za automobilski brend. Ona se nada da je ovaj performans inspirisao goste da pronađu svoj perfekti "tok".

Događaj je osmišljen od strane iskusne kreativne agencije "The Department", koju vode direktori Jonny Grand i Hamish Jenkinson, sa Jessica Rees Middleton koja je izvršni producent.

Iza kulisa


Nakon nekoliko mjeseci planiranja i priprema, "Plutajući kroz noć" je predstavljen u velikom prostoru skladišta u Istočnom Londonu. Od dronova do svijetlosnih projektora, svaka scena se oslanjala na kompleksne tehničke elemente, postavljene od strane najboljeg tima u industriji.

Bacite pogled iza kulisa, kako biste otkrili kako je impresivno pozorišno iskustvo oživjelo.

Galerija

Popunite obrazac u nastavku i besplatno isprobajte Toyotu C-HR

Više o Toyoti C-HR

Toyota imenovana kao „najzeleniji“ proizvođač automobila na svijetu Toyota imenovana kao „najzeleniji“ proizvođač automobila na svijetu Magazin “Newsweek” po drugi put imenovao je Toyotu kao „najzelenijeg“ proizvođača automobila na svijetu, što Toyotu dovodi u top 5% globalnih kompanija. Mobilnost za sve Mobilnost za sve Predstavljanje Toyotine vizije budućnosti Prvo i drugo postolje za Toyota Gazoo Racing Prvo i drugo postolje za Toyota Gazoo Racing TOYOTA GAZOO Racing tim zauzeo je prvo i drugo postolje na trci „6 sati Fudžija“ (6 hours of Fuji). Sedmu trku u okviru Svjetskog šampionata u izdržljivosti 2017. (2017 FIA World Endurance Championship – WEC), obilježila je jaka kiša. Toyota C-HR Hy–power koncept Toyota C-HR Hy–power koncept Tim iz Toyotinog evropskog studija istražio je nove mogućnosti u primeni boja, tekstura i obloga na automobilima, sa ciljem kreiranja Toyota C-HR Hy–Power koncepta

Toyota C-HR

Osjeti puls

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.