The Night That Flows

Prva na svijetu "vožnja" kroz
nezaboravno pozorišni performans

U čast lansiranju nove Toyote C-HR, Mila Jovović i drušvo poznatih "faca" širom Evrope, "provozali" su se kroz nezaboravan i impresivan pozorišni performans-prvi takve vrste!

Postavljen u okviru ogromne površine Printworks-a u Londonu, poveli smo sto ljudi na virtualno putovanje kroz pet evropskih gradova: Berlin, Milano, Pariz, Barselona i London. Priča, čiji je pripovjedač bila Mila Jovović, bez napora je plutala od grada do grada, inspirisana plutajućim dizajnom nove Toyote C-HR.

 
Spektakularno iskustvo za sva čula, teleportovalo je učesnike od osvjetljenog Berlina, preko Evrope, do modne prestonice Londona, gde ih je lično dočekala Mila, ali ne prije nego što su usput prošetali pistama Milana, svratili u pariška kazina i posjetili klubsku scenu Barselone. 

 
C-HR je bio zvijezda večeri. Od dinamične vožnje i stilizovanog dizajna dijamanta, do otmene unutrašnjosti i JBL koncertnog sistema ozvučenja, glavne karakteristike C-HR inspirisale su svaku scenu.

Pogledajte kako se rađa iskustvo…

Koga smo sve vidjeli tamo?

Gradske priče

"Plutajući kroz noć" pokazuje dinamičnost i inovativni karakter nove Toyote C-HR, kao i njegov stilizovan "plutajući" dizajn.

Mila Jovović je izjavila da je oduševljena što je bila dio ovog nevjerovatnog pozorišnog događaja, pogotovo što je to nešto potpuno novo za automobilski brend. Ona se nada da je ovaj performans inspirisao goste da pronađu svoj perfekti "tok".

Događaj je osmišljen od strane iskusne kreativne agencije "The Department", koju vode direktori Jonny Grand i Hamish Jenkinson, sa Jessica Rees Middleton koja je izvršni producent.

Iza kulisa


Nakon nekoliko mjeseci planiranja i priprema, "Plutajući kroz noć" je predstavljen u velikom prostoru skladišta u Istočnom Londonu. Od dronova do svijetlosnih projektora, svaka scena se oslanjala na kompleksne tehničke elemente, postavljene od strane najboljeg tima u industriji.

Bacite pogled iza kulisa, kako biste otkrili kako je impresivno pozorišno iskustvo oživjelo.

Galerija

Popunite obrazac u nastavku i besplatno isprobajte Toyotu C-HR

Više o Toyoti C-HR

Više hibrid, više povezan Više hibrid, više povezan C-HR sa novim 2,0 litarskim hibridnim sklopom Nova Toyota Prius Plug-in Hybrid donosi visoke tehnologije Nova Toyota Prius Plug-in Hybrid donosi visoke tehnologije Toyota Prius originalan je i svjetski priznat hibridni automobil, s tradicijom liderstva u visoko-tehnološkim inovacijama koja traje preko 20 godina. Prodaja hibrida u prvom kvartalu 2018. godine Prodaja hibrida u prvom kvartalu 2018. godine Toyota Motor Europe predstavila je prodaju automobila u prvom kvartalu 2018. godine. Ukupno je prodato 280.300 Toyota i Lexus vozila, što je 4% više u odnosu na prošlu godinu. Ukupno tržišno učešće grupacije poraslo je za 0.1ppt na 5.1%. Milion prodatih vozila u 2017. godini Milion prodatih vozila u 2017. godini Toyota Motor Europe je u 2017. godini prijavila prodaju od 1.001.700 Toyota i Lexus vozila, što predstavlja porast od 8% u odnosu na 2016. godinu. Ukupan tržišni udio se povećao za 4,8%.
Toyota C-HR
Osjeti puls
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.