Novi Rav4 i Corolla svečano

predstavljeni u Efel Motors

U Efel Motors Toyota salonu u Podgorici je u četvrtak, 7. marta je poslovnim partnerima, osobama iz javnog života, dosadasnjim i budućim kupcima, u prijatnoj atmosferi i uz muziku Sergeja Ćetkovića, zvanično predstavljena nova generacija Toyota automobila - novi Rav4 i Corolla.

Novi Rav4 i Corolla svečano predstavljeni u Efel Motors

Novi Rav 4 je na održanoj prezentaciji prisutnima plijenio pažnju svojim mogućnostima, mamio osmjehe prostranom kabinom i ulivao povjerenje svojim sigurnosnim sistemima i unaprijedjenom HSD pogonskom tehnologijom. Elegantna, efikasna i zabavna za vožnju, nova Corolla, ikona savremenog doba i najprodavaniji automobil na svijetu također je prikazana okupljenim gostima.

/

Iz Efel Motorsa su poručili: “Bez obzira na životni stil i izbor karoserije - hachback, tourimg sport ili sedan - svako može uživati u pogodnostima samopunjivog hibridnog pogonskog sistema. Ovo je prvi put da Toyota nudi 2 hybridna motora u jednom modelu i to: 1,8 litarski hibrid i 2,0 litarski motor HYBRID DYNAMIC FORCE. Koji god da izaberete oba štede gorivo, uz smanjene emisije štetnih gasova i to gotovo do nultog podjeljka tokom vožnje na elektricni pogon.”

/

U prijatnoj atmosferi i domacinskom pristupu, svojstvenom timu Efel Motors-a, sa novim Rav 4 i novom Corollom, zapoceli su priču nove generacije automobila Toyota.

Pročitajte više o Toyoti

Potpuno nova porodica hibrida Toyota Corolla. Izbor je vaš Potpuno nova porodica hibrida Toyota Corolla. Izbor je vaš Ikona postaje hibrid. Uz dinamičnu Corollu s pet vrata i praktični Touring Sports, sada je tu i elegantni novi sedan. Jedan od najvoljenijih automobila svih vremena sada je predstavljen i kao hibrid. Potpuno nova Toyota RAV4 Potpuno nova Toyota RAV4 Izgrađen za vožnju i oblikovan za isticanje, novi RAV4 se odlikuje robusnim izgledom i majstorskom unutrašnjošću. Uzbudljivo novo razdoblje za Corollu Uzbudljivo novo razdoblje za Corollu Nova generacija Toyotinog automobila u C segmentu će, u sve tri karoserijske izvedbe – hatchback, sedan i karavan, nositi u cijelom svijetu ime Corolla Svjetska premijera potpuno novog Toyota RAV4 modela Svjetska premijera potpuno novog Toyota RAV4 modela Toyota predstavlja potpuno novu, petu generaciju RAV4 SUV na Međunarodnom sajmu automobila u Njujorku 2018.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.