Poruka Akia Toyode, upućena globalnoj Toyota porodici

U svetlu pandemije korona virusa, Predsednik Toyota Motor Corporation, Akio Toyoda, uputio je emotivnu poruku svim Toyota zaposlenima, partnerima, ali i kupcima i simpatizerima širom sveta.

„Želeo sam odvojiti trenutak da vam kažem da mislim na sve vas širom sveta u ovoj teškoj situaciji. Iako se vaš nivo anksioznosti može razlikovati zavisno od mesta u kome živite, siguran sam da ste svi zabrinuti zbog onoga što nas čeka i toga kako će ova pandemija uticati na nas. Voleo bih da vam mogu reći kada će se ovo završiti, jer ništa nije gore od neizvesnosti. Ali ono što sigurno znamo je da će se ova kriza završiti i mi ćemo se izboriti.“ – poručio je Toyoda.

U svom obraćanju, podsetio je na mnoge teške momente sa kojima se kompanija suočila i iz kojih je izašla kao pobednik: „Zajedno smo se suočili sa mnogim izazovima. Od recesije i opoziva do prirodnih katastrofa. Ali, kada situacija postaje stvarno teška – Toyota ide dalje! Želim zahvaliti svima vama i vašim porodicama za žrtve koje činite i za vaš kontinuirani naporan rad. Od onih, koji su bili u prvim redovima naših fabrika, do onih koji su sada prisiljeni da rade od kuće.

Molim vas, znajte da sam ovde za vas i da će Toyota učiniti sve što je moguće da vas podrži, jer mi smo porodica - a porodica brine o porodici.“

Predsednik Toyoda istakao je važnost poštovanja svih pravila, strategija i napora koje lokalne vlade sprovode: „ Molimo vas da poštujete uputstva vaših vlada i tako pomognete svetu da što brže prođe kroz ovu krizu. Zapamtite - „i ovo će proći“. I nikada ne zaboravite da ako radimo zajedno - ne postoji ništa što ne možemo postići.“

Saznajte više

Kako dezinfikovati automobil u vrijeme pandemije COVID-19? Kako dezinfikovati automobil u vrijeme pandemije COVID-19? Dezinfikujte svoj automobil kako biste spriječili širenje koronavirusa Vaše vozilo u vrijeme pandemije korona virusa Vaše vozilo u vrijeme pandemije korona virusa Korona virus je za naše društvo donio neke sasvim nove i neočekivane izazove. Iako većinu vremena provodimo kod kuće, ipak ne možemo izbjeći vožnju automobilom za važne i hitne poslove. Bez brige zbog gubitka garancije za vlasnike Toyote Bez brige zbog gubitka garancije za vlasnike Toyote Svjesni smo da ste zbog situacije sa Corona virusom zabrinuti za mnogo toga, ali barem garancija za Vašu Toyotu ne treba da vas brine. Poruka Akia Toyode, upućena globalnoj Toyota porodici Poruka Akia Toyode, upućena globalnoj Toyota porodici U svjetlu pandemije Corona virusa, Predsjednik Toyota Motor Corporation, Akio Toyoda, uputio je emotivnu poruku svim Toyota uposlenicima, partnerima, ali i kupcima i simpatizerima širom svijeta.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.