Kupovina i servisiranje Toyota vozila u Crnoj Gori

tokom pandemije covid-19

U ovim izazovnim vremenima, sa zadovoljstvom vas obavještavamo da su naši prodajno-servisni saloni na raspolaganju našim strankama i da je to uvijek u skladu sa aktuelnim uputama nadležnih organa i zdravstvenih stručnjaka. Zdravlje i sigurnost naših uposlenika i kupaca i dalje su naš prvi prioritet te vas zato molimo da i sami poštujete sve propisane mjere sigurnosti prilikom posjete salonu ili servisu – držanje propisane distance, korištenje zaštitne maske i redovno pranje i dezinfekcija ruku.

Usluge održavanja i servisiranja vozila na raspolaganju su strankama na 2 lokacije:

Cetinje, Zagrablje bb
Podgorica, Bulevar Josipa Broza Tita bb, Stari aerodrom.

Kako bismo maksimalno zaštitili i vas i naše uposlenike, te izbjegli prisustvo viška ljudi u servisima, molimo vas da sve svoje dolaske obavezno najavite telefonski ili putem maila:

Mail: postprodaja@efelmotors.com
Telefon servis Cetinje +382 69 389 864
Telefon servis Podgorica +382 69 389 864

Konstantno provodimo sve mjere zaštite i dezinfekcije za sve naše uposlenike i vaša vozila koja su na servisu.

Toyota prodajni salon također je na raspolaganju uz sve mjere zaštite propisane od strane lokalnih vlasti i zdravstvenih stručnjaka, a za sve neophodne informacije stojimo na raspolaganju i na telefon +382 69 389 866, mail: prodaja@efelmotors.com i na našem live chat-u ili društvenim mrežama.

Saznajte više

Poruka Akia Toyode, upućena globalnoj Toyota porodici Poruka Akia Toyode, upućena globalnoj Toyota porodici U svetlu pandemije korona virusa, Predsednik Toyota Motor Corporation, Akio Toyoda, uputio je emotivnu poruku svim Toyota zaposlenima, partnerima, ali i kupcima i simpatizerima širom sveta. Kako dezinfikovati automobil u vrijeme pandemije COVID-19? Kako dezinfikovati automobil u vrijeme pandemije COVID-19? Dezinfikujte svoj automobil kako biste spriječili širenje koronavirusa Vaše vozilo u vrijeme pandemije korona virusa Vaše vozilo u vrijeme pandemije korona virusa Korona virus je za naše društvo donio neke sasvim nove i neočekivane izazove. Iako većinu vremena provodimo kod kuće, ipak ne možemo izbjeći vožnju automobilom za važne i hitne poslove. Bez brige zbog gubitka garancije za vlasnike Toyote Bez brige zbog gubitka garancije za vlasnike Toyote Svjesni smo da ste zbog situacije sa Corona virusom zabrinuti za mnogo toga, ali barem garancija za Vašu Toyotu ne treba da vas brine.