Zabava i razonoda od kuće

Napravite svoju trkaću Toyotu kod kuće

Hashtag #ostanikući puni društvene mreže porukama ohrabrenja i savjetima o tome kako trenutnu izolaciju učiniti ugodnijom. I Toyota vam donosi način da provedete vrijeme bez dosađivanja.

Već ste složili sve slagalice, novih epizoda vaše omiljene serije još nema, a „Čovječe ne ljuti se“ pretasta u svoju suprotnost? Ne brinite, za sve ljubitelje Toyote, evo nove razonode. Sve što vam treba je štampač u boji, makaze i ljepilo i možete vrijeme potrošiti sklapajući svoju maketu trkaće Toyote.

U nastavku možete naći linkove na pdf dokumente šest različitih trkaćih automobila, a sve su pripremljene za print na A4 papir. Naravno, moguće je i na veći, A3, što se i preporučuje. Za sitnije mjerilo ipak ćete morati biti spretniji s rukama. Mi procjenjujemo da je za izradu jednog papirnog modela dovoljan sat vremena, ali možda vi možete i mnogo bolje?

Saznajte više

Poruka Akia Toyode, upućena globalnoj Toyota porodici Poruka Akia Toyode, upućena globalnoj Toyota porodici U svetlu pandemije korona virusa, Predsednik Toyota Motor Corporation, Akio Toyoda, uputio je emotivnu poruku svim Toyota zaposlenima, partnerima, ali i kupcima i simpatizerima širom sveta. Kako dezinfikovati automobil u vrijeme pandemije COVID-19? Kako dezinfikovati automobil u vrijeme pandemije COVID-19? Dezinfikujte svoj automobil kako biste spriječili širenje koronavirusa Vaše vozilo u vrijeme pandemije korona virusa Vaše vozilo u vrijeme pandemije korona virusa Korona virus je za naše društvo donio neke sasvim nove i neočekivane izazove. Iako većinu vremena provodimo kod kuće, ipak ne možemo izbjeći vožnju automobilom za važne i hitne poslove. Bez brige zbog gubitka garancije za vlasnike Toyote Bez brige zbog gubitka garancije za vlasnike Toyote Svjesni smo da ste zbog situacije sa Corona virusom zabrinuti za mnogo toga, ali barem garancija za Vašu Toyotu ne treba da vas brine.