“Toyota Podgorica”

počinje sa radom 04.05.

Dragi naši kupci, u skladu sa drugom fazom ublažavanja privremenih mjera i saglasnosti Nacionalnog koordinacionog tijela na iste, obavještavamo vas da će naš izložbeno-prodajni salon u Podgorici “Toyota Podgorica” početi sa radom 04. Maja 2020. Radujemo se novom početku i susretima sa vama.

Naši servisni kapaciteti na Cetinju i u Podgorici i dalje su vam na raspolaganju, a kako bismo maksimalno zaštitili vas i naše zaposlene, te izbjegli prisustvo viška ljudi u servisima, molimo vas da sve svoje dolaske obavezno najavite telefonski, putem maila ili putem live chata na web stranici ili našoj Facebook stranici. Konstantno sprovodimo sve mjere zaštite i dezinfekcije za sve naše zaposlene i vaša vozila koja su na servisu.

Mail: postprodaja@efelmotors.com
Telefon servis Cetinje +382 69 389 864
Telefon servis Podgorica +382 69 389 864

Saznajte više

Poruka Akia Toyode, upućena globalnoj Toyota porodici Poruka Akia Toyode, upućena globalnoj Toyota porodici U svetlu pandemije korona virusa, Predsednik Toyota Motor Corporation, Akio Toyoda, uputio je emotivnu poruku svim Toyota zaposlenima, partnerima, ali i kupcima i simpatizerima širom sveta. Kako dezinfikovati automobil u vrijeme pandemije COVID-19? Kako dezinfikovati automobil u vrijeme pandemije COVID-19? Dezinfikujte svoj automobil kako biste spriječili širenje koronavirusa Vaše vozilo u vrijeme pandemije korona virusa Vaše vozilo u vrijeme pandemije korona virusa Korona virus je za naše društvo donio neke sasvim nove i neočekivane izazove. Iako većinu vremena provodimo kod kuće, ipak ne možemo izbjeći vožnju automobilom za važne i hitne poslove. Bez brige zbog gubitka garancije za vlasnike Toyote Bez brige zbog gubitka garancije za vlasnike Toyote Svjesni smo da ste zbog situacije sa Corona virusom zabrinuti za mnogo toga, ali barem garancija za Vašu Toyotu ne treba da vas brine.