Servisiranje Toyota vozila u Crnoj Gori tokom pandemije COVID-19

Toyota u Crnoj Gori obavještava svoje kupce da su usluge održavanja i servisiranja vozila na raspolaganju strankama na 2 lokacije:

  • Cetinje, Zagrablje bb
  • Podgorica, Bulevar Josipa Broza Tita bb, Stari aerodrom.


Kako bismo maksimalno zaštitili vas i naše uposlenike, te izbjegli prisustvo viška ljudi u servisima, molimo vas da sve svoje dolaske obavezno najavite telefonski, putem maila ili putem live chata na web stranici ili našoj Facebook stranici. Konstantno provodimo sve mjere zaštite i dezinfekcije za sve naše uposlenike i vaša vozila koja su na servisu.


U skladu sa posebnim mjerama donesenim od strane Ministarstva zdravlja Crne Gore, Toyota prodajni salon je trenutno prekinuo sa radom, ali vam za sve neophodne informacije stojimo na raspolaganju na telefon +382 69 389 866, mail: prodaja@efelmotors.com i na našem live chat-u ili društvenim mrežama.

Saznajte više

Poruka Akia Toyode, upućena globalnoj Toyota porodici Poruka Akia Toyode, upućena globalnoj Toyota porodici U svetlu pandemije korona virusa, Predsednik Toyota Motor Corporation, Akio Toyoda, uputio je emotivnu poruku svim Toyota zaposlenima, partnerima, ali i kupcima i simpatizerima širom sveta. Kako dezinfikovati automobil u vrijeme pandemije COVID-19? Kako dezinfikovati automobil u vrijeme pandemije COVID-19? Dezinfikujte svoj automobil kako biste spriječili širenje koronavirusa Vaše vozilo u vrijeme pandemije korona virusa Vaše vozilo u vrijeme pandemije korona virusa Korona virus je za naše društvo donio neke sasvim nove i neočekivane izazove. Iako većinu vremena provodimo kod kuće, ipak ne možemo izbjeći vožnju automobilom za važne i hitne poslove. Bez brige zbog gubitka garancije za vlasnike Toyote Bez brige zbog gubitka garancije za vlasnike Toyote Svjesni smo da ste zbog situacije sa Corona virusom zabrinuti za mnogo toga, ali barem garancija za Vašu Toyotu ne treba da vas brine.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.