Servisiranje Toyota vozila u Crnoj Gori tokom pandemije COVID-19

Toyota u Crnoj Gori obavještava svoje kupce da su usluge održavanja i servisiranja vozila na raspolaganju strankama na 2 lokacije:

  • Cetinje, Zagrablje bb
  • Podgorica, Bulevar Josipa Broza Tita bb, Stari aerodrom.


Kako bismo maksimalno zaštitili vas i naše uposlenike, te izbjegli prisustvo viška ljudi u servisima, molimo vas da sve svoje dolaske obavezno najavite telefonski, putem maila ili putem live chata na web stranici ili našoj Facebook stranici. Konstantno provodimo sve mjere zaštite i dezinfekcije za sve naše uposlenike i vaša vozila koja su na servisu.


U skladu sa posebnim mjerama donesenim od strane Ministarstva zdravlja Crne Gore, Toyota prodajni salon je trenutno prekinuo sa radom, ali vam za sve neophodne informacije stojimo na raspolaganju na telefon +382 69 389 866, mail: prodaja@efelmotors.com i na našem live chat-u ili društvenim mrežama.

Saznajte više

#ostanikući – Sjedite za upravljač nove GR Supre #ostanikući – Sjedite za upravljač nove GR Supre Hashtag #ostanikući puni društvene mreže porukama ohrabrenja i savjetima o tome kako trenutnu izolaciju učiniti ugodnijom. I Toyota vam donosi način da provedete vrijeme bez dosađivanja. Poruka Akia Toyode, upućena globalnoj Toyota porodici Poruka Akia Toyode, upućena globalnoj Toyota porodici U svetlu pandemije korona virusa, Predsednik Toyota Motor Corporation, Akio Toyoda, uputio je emotivnu poruku svim Toyota zaposlenima, partnerima, ali i kupcima i simpatizerima širom sveta. Kako dezinfikovati automobil u vrijeme pandemije COVID-19? Kako dezinfikovati automobil u vrijeme pandemije COVID-19? Dezinfikujte svoj automobil kako biste spriječili širenje koronavirusa Vaše vozilo u vrijeme pandemije korona virusa Vaše vozilo u vrijeme pandemije korona virusa Korona virus je za naše društvo donio neke sasvim nove i neočekivane izazove. Iako većinu vremena provodimo kod kuće, ipak ne možemo izbjeći vožnju automobilom za važne i hitne poslove.