Servisiranje Toyota vozila u Crnoj Gori tokom pandemije COVID-19

Toyota u Crnoj Gori obavještava svoje kupce da su usluge održavanja i servisiranja vozila na raspolaganju strankama na 2 lokacije:

  • Cetinje, Zagrablje bb
  • Podgorica, Bulevar Josipa Broza Tita bb, Stari aerodrom.


Kako bismo maksimalno zaštitili vas i naše uposlenike, te izbjegli prisustvo viška ljudi u servisima, molimo vas da sve svoje dolaske obavezno najavite telefonski, putem maila ili putem live chata na web stranici ili našoj Facebook stranici. Konstantno provodimo sve mjere zaštite i dezinfekcije za sve naše uposlenike i vaša vozila koja su na servisu.


U skladu sa posebnim mjerama donesenim od strane Ministarstva zdravlja Crne Gore, Toyota prodajni salon je trenutno prekinuo sa radom, ali vam za sve neophodne informacije stojimo na raspolaganju na telefon +382 69 389 866, mail: prodaja@efelmotors.com i na našem live chat-u ili društvenim mrežama.

Saznajte više

Zato što vjerujemo u „uvijek bolje” Zato što vjerujemo u „uvijek bolje” Saznajte više o mjerama koje je Toyota Motor Europe poduzela kao odgovor na trenutnu pandemiju COVID-19 u Europi.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.