#ostanikući

Zabava i razonoda od kuće– Toyotin virtuelni muzej

Hashtag #ostanikući puni društvene mreže porukama ohrabrenja i savjetima o tome kako trenutnu izolaciju učiniti ugodnijom. I Toyota vam donosi način da provedete vrijeme bez dosađivanja.

Šta raditi tokom izolacije? Ograničenje kretanja nas tjera da tražimo nove vrste zabave kako bismo izbjegli tjeskobu zbog boravka u zatvorenom prostoru. Postoje razna rješenja, od gledanja zabavnih serija, učenja novih jezika ili novih vještina, društvenih igara ili vježbanja. Evo i našeg prijedloga!

Potreban vam je samo računar, mobilni telefon ili tablet (i pristup internetu, naravno) kako biste virtuelno posjetili Toyotin najslavniji muzej. Smješten je u Nagakute, u okolici Nagoje, u Japanu, ali sada je dostupan svima, ma gdje se nalazili. Uz pomoć aplikacije Google Street View možete pristupiti muzejskim prostorijama i pogledati blago koje čuva.

Ako ste veliki zaljubljenik u automobile, sigurno ćete uživati u modelima kao što su Toyoda Model AA, Toyota 2000GT ili Toyota Crown. Pored toga, vidjet ćete prvi Toyota Prius ili Toyota Mirai, naše vozilo na gorive ćelije vodika, te čitav niz istorijskih vozila, Toyotinih i drugih marki; pregled prošlosti koja se proteže od rođenja automobilske industrije do danas.

virtuelni muzej
virtuelni muzej

Uživajte u najslavnijim modelima u Toyotinom muzeju.

Virtuelna posjeta omogućava pregled tri sprata muzeja. Na prvom, nazvanom Symbol Zone, naći ćete Toyota Model AA, prvi model u Toyotinoj istoriji. Riječ je o tačnoj replici originala. Na drugom spratu ćete otkriti početke automobilske industrije, kao i njen kulturni i tehnološki razvoj. Na posljednjem spratu, tehnološki zaljubljenici će uživati u napretku i izazovima automobilske industrije, kao što je napredak hibridne tehnologije , u kojoj je Toyota pionir.

Bez daljnjih uvoda, sa ovoh linka možete uživati u virtuelnoj posjeti Toyotinom muzeju, zamjenjujući dosadu zabavom.

Saznajte više

Poruka Akia Toyode, upućena globalnoj Toyota porodici Poruka Akia Toyode, upućena globalnoj Toyota porodici U svetlu pandemije korona virusa, Predsednik Toyota Motor Corporation, Akio Toyoda, uputio je emotivnu poruku svim Toyota zaposlenima, partnerima, ali i kupcima i simpatizerima širom sveta. Kako dezinfikovati automobil u vrijeme pandemije COVID-19? Kako dezinfikovati automobil u vrijeme pandemije COVID-19? Dezinfikujte svoj automobil kako biste spriječili širenje koronavirusa Vaše vozilo u vrijeme pandemije korona virusa Vaše vozilo u vrijeme pandemije korona virusa Korona virus je za naše društvo donio neke sasvim nove i neočekivane izazove. Iako većinu vremena provodimo kod kuće, ipak ne možemo izbjeći vožnju automobilom za važne i hitne poslove. Bez brige zbog gubitka garancije za vlasnike Toyote Bez brige zbog gubitka garancije za vlasnike Toyote Svjesni smo da ste zbog situacije sa Corona virusom zabrinuti za mnogo toga, ali barem garancija za Vašu Toyotu ne treba da vas brine.