Potpuno novi Yaris Cross

Potpuno gradski SUV
POTPUNO GRADSKI. POTPUNO SUV.

Potpuno novi Yaris Cross je pokazao svoj sjaj. Podižući Yaris u nove visine, elegantni Cross unosi sve kvalitete našeg malog automobila nove generacije u povišeni SUV.

Odlikujući se najnovijim samopunjivim hibridnim sistemom koji mu daje najmanju potrošnju i emisiju u klasi, pametnim pogonom na sve točkove kao opcijom koja olakšava vožnju u svim uslovima, kao sjajnim voznim svojstvima u gradskim uslovima, Yaris Cross daje svoj pečat u gradu u 2021.

Video Background

Obavještavajte me
IZGLED SUV-A, GRADSKA VELIČINA

SUV je bila naša zamisao, a sada smo sve naše godine iskustva uložili u Yaris Cross. Snažan, atletski izgled i prostrana, povišena unutrašnjost, daju vam sve prednosti vožnje SUV-a, ali u kompaktnijoj veličini, primjerenoj gradskim ulicama.

NAŠ NAJNOVIJI SUV, NAŠA NAJNOVIJA HIBRIDNA TEHNOLOGIJA

Kao predvodnik u hibridnoj tehnologiji, osigurali smo da naš najnoviji SUV uživa u našoj najnovijoj hibridnoj tehnologiji. Zahvaljujući naprednom, 1,5-litarskom motoru Hybrid Dynamic Force u samom srcu, Yaris Cross objedinjuje izuzetno malu potrošnju goriva i emisiju CO2 i smirenu snagu odličnog odziva. Pobjednička kombinacija za grad.

BRUŠEN KAO DIJAMANT

Pod utjecajem čvrstih obrisa i energičnih pojedinosti sjajnog dijamanta, oblik karoserije povišenog Yarisa Cross i njegovi istaknuti blatobrani čine ga privlačnim oku, ali i elegantnim SUV-om. Oblikovan posebno za europski ukus, elegantni Yaris Cross je brušen za život u gradu.

Vozne sposobnosti pogona na sve točkove, najmanja potrošnja u klasi

Za one koji žele beskompromisne sposobnosti SUV-a, Yaris Cross može biti opremljen pametnim pogonom na sve točkove. Jedinstvena osobina kompaktnog, hibridnog SUV-a, hibridni sistem AWD-i nudi posebnu pouzdanost pogona na četiri točka, ali i dalje uz najmanju potrošnju goriva i emisiju CO2 u klasi.

Prilagodljiv prostor, pametna rješenja

Bilo da je riječ o prostoru za svakodnevni život ili prilagodljivosti za aktivnosti vikendom, Yaris Cross koristi prostor na pametan način. Skrojite prtljažnik u skladu sa svojim potrebama zahvaljujući polici podesivoj po visini i preklopivim stražnjim sjedištima u omjeru 40:20:40, te uživajte pogodnosti prilagodljivih sigurnosnih pojasa i električnom poklopcu prtljažnika s uključivanjem pokretom noge.

HOĆETE LI SE PROVOZATI S NAMA?

Pretplatite se na naš newsletter za Yaris Cross i prvi primajte najnovije vijesti.

Obavještavajte me

Discover more about Toyota Yaris Cross

Svjetska premijera Toyotinog koncepta bZ4X Svjetska premijera Toyotinog koncepta bZ4X Toyota danas predstavlja konceptnu verziju nadolazeće Toyote bZ4X na salonu automobila u Šangaju - predstavljajući prvo u nizu električnih vozila s baterijom i nula emisija (BEV). do 2025. Toyota predstavlja Yaris Cross Adventure i Premiere edition Toyota predstavlja Yaris Cross Adventure i Premiere edition Potpuno nova Toyota Yaris Cross pokazuje svoje izvorne SUV kvalitete u izvedbi Adventure koja je sada predstavljena po prvi put. Aygo X prologue Aygo X prologue Nova Toyotina vizija za A segment NEZAUSTAVLJIVE. NEZAUSTAVLJIVE. Čestitamo vam 8. mart, Međunarodni dan žena.