Nova Toyota C-HR Hybrid
Sasvim obično je nekada bilo dovoljno.
Testirajte među prvima
Stiže nova Toyota C-HR Hybrid. I, ovaj put dolazi brzo.
Ponoseći se svojim novim snažnim hibridnim sistemom, Toyota C-HR pruža novi nivo hibridnih performansi, u skladu s njenim upečatljivim dizajnom. Uz vrhunski kvalitet unutrašnjosti i najveći niz mogućnosti spajanja nadohvat ruke, vidjet ćete da ništa na Toyota C-HR Hybrid nije sasvim obično.

HIBRID NOVE GENERACIJE

Unaprijeđeni 1,8 litarski Hybrid pogon, ekonomičniji je nego ikada, a snažni, 2,0 litarski Dynamic Force podiže užitak u vožnji na jedan novi nivo. Oba pogona donose ubrzanje bez napora, dostupno u svakom trenutku, dok niz finesa osigurava tiši rad i veću udobnost nego ikada do sada za koji god motor da se odlučite.

IZVANREDNI DIZAJN

Ističući se preoblikovanim prednjim i zadnjim krajem, uključujući impresivna LED svijetla i lijevane naplatke, uz opcijsku dvobojnu karoseriju, Toyotu C-HR nije moguće ignorisati. U unutrašnjosti, mekani materijali, detalji u crnoj boji piano i električno namještanje vozačevog sjedišta pružaju vrhunsku dobrodošlicu.

PAMETNIJE POVEZIVANJE

Niz inovativnih funkcija znači da ćete biti još bolje spojeni u novoj Toyoti C-HR. Apple CarPlay i Android Auto vam omogućavaju da uživate u svojim omiljenim aplikacijama za mobilni telefon ravno preko multimedijalnog ekrana vašeg automobila dok niz internet usluga putem MyT čini život na cesti bezbrižnim, sigurnim i punim užitka.

Sasvim obično više nije ni izbliza dovoljno

Prijavite se da biste prvi primali najnovije vijesti o Toyoti C-HR.

Obavještavajte me

Saznajte više

Toyota slavi 10 miliona Land Cruisera Toyota slavi 10 miliona Land Cruisera Mi u Toyoti smo ponosni objaviti sjajnu vijest - prodaju 10 miliona Land Cruisera širom svijeta. Toyota predstavlja ultra-kompaktni BEV na Salonu automobila u Tokiju Toyota predstavlja ultra-kompaktni BEV na Salonu automobila u Tokiju Toyota je danas objavila da će predstaviti svoj novi ultra-kompaktni BEV (baterijsko električno vozilo), koji je spreman za proizvodnju, na posebnoj izložbi FUTURE EXPO Salona automobila u Tokiju 2019. Nova Toyota Yaris - dizajnirana za urbani život Nova Toyota Yaris - dizajnirana za urbani život Četvrta generacija jednog od najprodavanijih Toyota modela u Europi, ali i Crnoj Gori, doživjela je danas svoju svjetsku premijeru. Vanjski i unutrašnji izgled potpuno nove Toyote Yaris prikazan je danas po prvi put, te su otkriveni detalji vezani za dizajn i pogon. Toyota napreduje u smjeru buduće mobilnosti  sa drugom generacijom koncepta Mirai na sajmu u Tokiju Toyota napreduje u smjeru buduće mobilnosti sa drugom generacijom koncepta Mirai na sajmu u Tokiju Predstavljanjem Toyote Mirai 2014. godine, sa pogonom na vodik, pri vožnji kojeg nastaju samo emisije vodene pare, Toyota je postavila nove standarde buduće mobilnosti.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.