Mehaničar

Ovlašteni Toyota prodajno-servisni salon u Crnoj gori, EFEL MOTORS doo raspisuje konkurs za poziciju mehaničar.

Kandidati trebaju ispunjavati sledeće uslove:

- SSS / VSS
- Radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima u trajanju od najmanje 2 godine
- Broj izvršilaca: 1 (jedan)

Idealan kandidat takođe posjeduje spremnost i volju za sticanje novih znanja i vještina, odgovornost i preciznost u radu, sposobnost za timski rad.

Vaše prijave možete poslati na e-mail drazen.domazetovic@efelmotors.com, najkasnije do 02.12.2019 godine

Saznajte više

Nova Toyota Yaris - dizajnirana za urbani život Nova Toyota Yaris - dizajnirana za urbani život Četvrta generacija jednog od najprodavanijih Toyota modela u Europi, ali i Crnoj Gori, doživjela je danas svoju svjetsku premijeru. Vanjski i unutrašnji izgled potpuno nove Toyote Yaris prikazan je danas po prvi put, te su otkriveni detalji vezani za dizajn i pogon. Toyota napreduje u smjeru buduće mobilnosti  sa drugom generacijom koncepta Mirai na sajmu u Tokiju Toyota napreduje u smjeru buduće mobilnosti sa drugom generacijom koncepta Mirai na sajmu u Tokiju Predstavljanjem Toyote Mirai 2014. godine, sa pogonom na vodik, pri vožnji kojeg nastaju samo emisije vodene pare, Toyota je postavila nove standarde buduće mobilnosti. Više hibrid, više povezan Više hibrid, više povezan C-HR sa novim 2,0 litarskim hibridnim sklopom Ukupna svjetska prodaja svih izvedbi Toyote Land Cruiser premašila 10 miliona vozila Ukupna svjetska prodaja svih izvedbi Toyote Land Cruiser premašila 10 miliona vozila Toyota Motor Corporation objavila je da je ukupna svjetska prodaja svih serija Land Cruisera premašila 10 miliona vozila. Prema Toyotinim podacima, ukupna prodaja je brojala 10 miliona vozila 31. augusta ove godine.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.