1. Discover Toyota
 2. Yaris Cross
Odaberite

Potpuno novi Yaris Cross

Potpuno gradski SUV

POTPUNO GRADSKI. POTPUNO SUV.

Potpuno novi Yaris Cross je pokazao svoj sjaj. Podižući Yaris u nove visine, elegantni Cross unosi sve kvalitete našeg malog automobila nove generacije u povišeni SUV.

Odlikujući se najnovijim samopunjivim hibridnim sistemom koji mu daje najmanju potrošnju i emisiju u klasi, pametnim pogonom na sve točkove kao opcijom koja olakšava vožnju u svim uslovima, kao sjajnim voznim svojstvima u gradskim uslovima, Yaris Cross daje svoj pečat u gradu u 2021.

 • IZGLED SUV-A, GRADSKA VELIČINA

  SUV je bila naša zamisao, a sada smo sve naše godine iskustva uložili u Yaris Cross. Snažan, atletski izgled i prostrana, povišena unutrašnjost, daju vam sve prednosti vožnje SUV-a, ali u kompaktnijoj veličini, primjerenoj gradskim ulicama.

 • NAŠ NAJNOVIJI SUV, NAŠA NAJNOVIJA HIBRIDNA TEHNOLOGIJA

  Kao predvodnik u hibridnoj tehnologiji, osigurali smo da naš najnoviji SUV uživa u našoj najnovijoj hibridnoj tehnologiji. Zahvaljujući naprednom, 1,5-litarskom motoru Hybrid Dynamic Force u samom srcu, Yaris Cross objedinjuje izuzetno malu potrošnju goriva i emisiju CO2 i smirenu snagu odličnog odziva. Pobjednička kombinacija za grad.

 • BRUŠEN KAO DIJAMANT

  Pod utjecajem čvrstih obrisa i energičnih pojedinosti sjajnog dijamanta, oblik karoserije povišenog Yarisa Cross i njegovi istaknuti blatobrani čine ga privlačnim oku, ali i elegantnim SUV-om. Oblikovan posebno za europski ukus, elegantni Yaris Cross je brušen za život u gradu.

 • VOZNE SPOSOBNOSTI POGONA NA SVE TOČKOVE, NAJMANJA POTROŠNJA U KLASI

  Za one koji žele beskompromisne sposobnosti SUV-a, Yaris Cross može biti opremljen pametnim pogonom na sve točkove. Jedinstvena osobina kompaktnog, hibridnog SUV-a, hibridni sistem AWD-i nudi posebnu pouzdanost pogona na četiri točka, ali i dalje uz najmanju potrošnju goriva i emisiju CO2 u klasi.


 • PRILAGODLJIV PROSTOR, PAMETNA RJEŠENJA

  Bilo da je riječ o prostoru za svakodnevni život ili prilagodljivosti za aktivnosti vikendom, Yaris Cross koristi prostor na pametan način. Skrojite prtljažnik u skladu sa svojim potrebama zahvaljujući polici podesivoj po visini i preklopivim stražnjim sjedištima u omjeru 40:20:40, te uživajte pogodnosti prilagodljivih sigurnosnih pojasa i električnom poklopcu prtljažnika s uključivanjem pokretom noge.

HOĆETE LI SE PROVOZATI S NAMA?

Pretplatite se na naš newsletter za Yaris Cross i prvi primajte najnovije vijesti.