1. Owners
  2. Connected Services
  3. Toyota | Multimedia
Odaberite

Intuitivni sustav zabave u automobilu

Uživajte u prednostima automobilskog navigacijskog sustava s navigacijom u stvarnom vremenu, upozorenjima na kamere za mjerenje brzine, pregledom stanica za gorivo i interesnih točaka (POI)* ili se putem pametnog telefona spojite na Apple CarPlay ili Android Auto i slušajte glazbu i koristite omiljene pametne aplikacije putem zaslona kontrolne ploče.

Otkrijte najbolje sustave u automobilu

Navigirajte svijetom multimedije

Bilo da povezujete svoj mobilni uređaj i automobil ili želite pronaći restoran putem sustava navigacije u automobilu, tu su Toyotini multimedijski sustavi s intuitivnim načinom rada, brzim odzivom i najmodernijim funkcionalnostima. 

Uživajte u potpunoj bluetooth kompatibilnosti

Upravljanje putem jedinstvenog dodirnog zaslona

Bluetooth® povezivost omogućuje bežičnu integraciju kompatibilnog mobilnog telefona i nudi bezručnu komunikaciju. Bezručni sustav će se aktivirati čim je mobilni uređaj u automobilu.

Ažuriranje karata putem sustava Touch and Go

Najbolja navigacija s bežičnim ažuriranjem (OTA)

Kamo god krenuli, za miran put važno je da je Vaš Toyotin navigacijski sustav ažuriran. Na taj način možete biti sigurni da je ruta koju slijedite u skladu s najnovijim kartama te nećete naići na nove cestovne sustave ili neočekivane promjene. 

e-Trgovina

Budite u toku s najnovijim softverom za sustave u automobilu

Pronađite nove aplikacije, ažurirajte navigaciju, upravljajte sustavom multimedije i pobrinite se da uvijek imate najnoviji softver.

Posjetite lokalnu e-Trgovinu

Saznajte više o multimedijskim značajkama

Ovdje možete pronaći sve upute i često postavljana pitanja i odgovore
Ovdje prikažite sve video upute Ovdje preuzmite sve vodiče s uputama Pročitajte sva često postavljana pitanja i odgovore