1. Owners
  2. Connected Services
Odaberite

Uvijek povezani

Aplikacija MyToyota

Nova aplikacija MyToyota nudi niz povezanih usluga za Vašu Toyotu s kojima će Vam život biti lakši. Kuda god krenuli korištenjem aplikacije na pametnom telefonu možete komunicirati sa svojim automobilom i planirati putovanja iz udobnosti doma, optimizirati vožnju, regulirati temperaturu u vozilu na daljinu i još mnogo toga. Aplikacija MyToyota osmišljena je za budućnost kao primarna kontaktna tačka vozača i vozila.

Multimedija

Uživajte u prednostima automobilskog navigacijskog ssistema s navigacijom u stvarnom vremenu, upozorenjima na kamere za mjerenje brzine, pregledom stanica za gorivo i interesnih točaka (POI)* ili se putem pametnog telefona spojite na Apple CarPlay ili Android Auto i slušajte glazbu i koristite omiljene pametne aplikacije putem zaslona kontrolne ploče. 

Osobna stranica

Osobna stranica je mjesto na kojem se nalaze sve pojedinosti vezane uz Vaš automobil uz jednostavne značajke dostupne online u svakom trenutku kad bi Vam mogle zatrebati. Jednostavno se prijavite s bilo kojeg mjesta i upravljajte rasporedom servisa, provjerite priručnik za vlasnike ili osvježite navigacijske karte. Bilo da je Vaš automobil stariji ili noviji model, pomoći ćemo Vam brinuti o njemu kako biste uvijek uživali u najboljem izdanju svoje Toyote.
Otkrijte neke od praktičnih značajki s kojima ćete moći biti mirni i bezbrižni:

Daljinsko otključavanje/zaključavanje

S daljine se pobrinite da su vrata automobila zaključana ili omogućite drugima pristup automobilu.

Poduka o hibridu

Saznajte kako uživati u najboljem što nudi Vaša Toyota hibrid i uživajte u glatkoj vožnji u električnom načinu te smanjite potrošnju goriva.

Daljinsko upravljanje klimom

Uključite klimatizacijski sustav iz udobnosti svoga doma ili gdjegod se nalazili.

Analitika vožnje

Pristupite podacima o prethodnim vožnjama i lakše analizirajte svoj stil vožnje.

Pošalji u automobil

Jednostavno planirajte sljedeće putovanje i pošaljite plan putovanja izravno navigacijskom sustavu svoje Toyote.

Praćenje narudžbe vozila

Provjeravajte status narudžbe svojeg automobila i budite u toku o tijeku dostave do odabranog Toyota partnera.
*Dostupnost značajki i specifikacije vozila mogu se razlikovati ovisno o modelu i tržištu. Za više informacija možete se obratiti lokalnom prodavaču vozila marke Toyota i pročitati priručnik za vlasnike vozila.
  • Preuzmite aplikaciju MyToyota i otkrijte povezivost.

    app store

    google play store

Saznajte na koji način možete koristiti povezane usluge

Ovdje možete pronaći sve upute i često postavljana pitanja i odgovore
Ovdje prikažite sve video upute Ovdje preuzmite sve vodiče s uputama Pročitajte sva često postavljana pitanja i odgovore