1. Owners
  2. Parts & Accessories

ORIGINALNA DODATNA OPREMA

Otkrijte Toyotinu ponudu dodatne opreme za vaš automobil
01

1. Vrijednost prije svega:

Imamo ponudu vrijedne dodatne opreme dostupne za vašu Toyotu.
02

2. Toyotina kvaliteta:

Možete biti sigurni da naša dodatna oprema uvijek zadovoljava nivo kvalitete koju očekujete od Toyote.
03

3. Bolje iskustvo vožnje:

Neka vožnja vaše Toyote predstavlja još veći užitak uz našu dodatnu opremu.

DJEČIJA SJEDALICA TOYOTA ISOFIX DUO PLUS

Za svakog roditelja, sigurnost njihove djece je najveća briga. To pogotovo vrijedi u vožnji automobilom. Budite spokojni i čuvajte sigurnost svoje djece uz našu paletu dječijih sjedalica. 

NEGA BOJE

U današnjem gustom saobraćaju i natrpanim parkiralištima, oštećenja laka i slučajne ogrebotine se prečesto javljaju. Nažalost, čak i najmanje oštećenje može da se pretvori u veći problem ako se ne reši odmah. Toyotin proizvodi za negu boje su rešenje za vas. Lako se koriste i pogodan su način za popravku manjih oštećenja.

TOYOTA HOTSPOT

Svi vole internet i danas je važnije no ikad da imate konekciju na koju se zaista možete osloniti, naročito kada ste u pokretu. Bilo da ga koristite za važne poslove, da biste bili u kontaktu sa prijateljima i porodicom ili samo uživali u onlajn zabavi i igricama, novi Toyota Hotspot je savršeno rešenje. Prebacite vašu Toyotu u WiFi hotspot i krenite da krstarite internetom.

TOYOTA STICKERFIX™

Kada se na vašoj Toyoti javi manja ogrebotina boje, sada postoji lak način da je sami popravite pomoću nove Toyota stickerfix™. Toyota stickerfix™ je paket već isečenih lepljivih nalepnica koji se lako mogu postaviti na ogrebotinu za gladak, trajni i savršen rezultat. Listići Toyota stickerfix™ nalepnica, koje možete kupiti u lokalnom Toyota centru, dostupni su u svim Toyotinim bojama. Sa 33 različite nalepnice u pakovanju, lako ćete pronaći odgovarajuću dimenziju.

TOYOTINI SISTEMI POMOĆI PRI PARKIRANJU

Toyotin sistem za pomoć pri parkiranju umnogome pomaže da izbegnete udarce i ogrebotine kod parkiranja u uskim prostorima ili blizu niskih objekata.

Toyota ProTect

Ništa se ne može uporediti sa sjajem novog automobila. Zadržati sjajan izgled nikada nije bilo lako, ako je to uopšte bilo moguće. Sve do sada…