1. New Cars
 2. Toyota C-HR
Odaberite

Izvanredne značajke uključene su u osnovnu opremu

Kao stvorena za grad i više od toga, Toyota C-HR ima impresivne osnovne značajke i spremna je za sve.

arrow right
arrow left
 • Konceptni automobil za cestovnu vožnju

  Upadljiv i kompaktni automobil koji se teško zaboravlja

 • Personalizirano korisničko iskustvo

  Kao stvoren za grad, posebno prilagođen vašem osobnom stilu vožnje

 • Pionir u promicanju zaštite okoliša

  Hibrid koji je održiv u svakom pogledu

 • Elektrificirana vozila i elektrifikacija

  Savršen spoj inspirativnih performansi i iznimne spretnosti

 • Inovativne sigurnosne tehnologije

  Opsežni sigurnosni sustavi pomažu vama i drugima da budete sigurni

 • Dimenzije koje su savršene za grad

  D 4362 mm Š 1832 mm V 1564 mm

 • Prostrani putnički prostora za one koji vode gradski stil života

  Preklapanjem naslona sjedala zapremnina prtljažnika povećava se na 1076 m3 (VDA)

 • Sveobuhvatno jamstvo, potpuna zaštita

  Vaša je Toyota C‑HR sigurna u našim rukama

POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/grade-selector/me/sr?modelId=6c193d6b-514c-436f-ab43-654d97e601d8

Read timed out

NOVA TOYOTA C-HR

Često postavljana pitanja

Električna energija: odgovor na sva vaša pitanja

Toyota je započela hibridnu revoluciju prije više od 25 godina i nastavlja istraživati opcije za svijet s manje štetnih emisija. Hibridni modeli kombiniraju električni pogon i snažne benzinske motora kako bi se osigurale jednostavne performanse i praktičnost.

Hibridna i Plug-In hibridna vozila sadrže sličnu tehnologiju, uz jednu ključnu razliku. Oba se modela vozila lako prebacuju između dva izvora napajanja, učinkovitog benzinskog motora i hibridne baterije sa samostalnim punjenjem, samo Plug-In hibridna vozila imaju bateriju većeg kapaciteta i pružaju bolje električne performanse

Nova Toyota C-HR Plug-in Hybrid može voziti samo na struju na udaljenost od otprilike 66 km* – u potpunosti bez štetnih emisija. Ako se razina napunjenosti baterije smanji za duljeg putovanja, vozilo se lako prebacuje natrag na hibridni način rada, u kojem kombinira benzinski motor i regeneriranu energiju iz baterije kako biste se sigurno odvezli do svog odredišta. 

 

*WLTP podaci

Uz Plug-in hibridna vozila vozači na puno načina mogu uštedjeti novac. S do kraja napunjenom baterijom, Plug-In hibridni model može prijeći do 100 km sa samo jednom litrom goriva. Zahvaljujući niskim emisijama CO2 kod Plug-In hibridnih modela, često se ostvaruju pogodnosti u pogledu poreznih olakšica ili poreznog odbitka za poslovna vozila te se ne naplaćuje naknada za vožnju centrom grada. Budući da se dijelovi poput kočionih pločica i diskova manje troše, ovi automobili često su jeftiniji i za održavanje.

Baterije Toyotinih Plug-In hibridnih vozila posebno su dizajnirane da traju onoliko koliko iznosi vijek trajanja automobila. Kako biste bili još bezbrižniji, na sve baterije daje jamstvo na 5 godina ili 100.000 km* što, uz redovnu godišnju kontrolu hibridnog vozila (Hybrid Health Check), može produljiti jamstvo na bateriju na 10 godina. Kad baterija vozila dođe do kraja svog životnog vijeka, Toyota ima program povrata kako bi se baterija sigurno i odgovorno reciklirala.

 

*Ovisno o tome koji od uvjeta nastupi prvi

Često postavljana pitanja

Električna energija: odgovor na sva vaša pitanja

Toyota je započela hibridnu revoluciju prije više od 25 godina i nastavlja istraživati opcije za svijet s manje štetnih emisija. Hibridni modeli kombiniraju električni pogon i snažne benzinske motora kako bi se osigurale jednostavne performanse i praktičnost.

Hibridna se vozila jednostavno prebacuju s motora s unutarnjim izgaranjem na učinkovit električni pogon, pa imaju dva izvora energije: benzinski motor i elektromotor.

Hibridna vozila mogu upotrebljavati električnu energiju za kretanje, pa čak i pri manjim brzinama do 50 km/h. Budući da većina hibridnih vozila marke Toyota ima samostalno punjenje, kad se razina napunjenosti baterije smanji, višak energije iz motora vraća se natrag u bateriju.

Hibridna vozila opremljena su pionirskom tehnologijom samostalnog punjenja. Poznata su kao „hibridna električna” vozila zato što imaju dva izvora energije. To znači da ih, za razliku od potpuno električnih i Plug-in hibridnih vozila ne morate priključivati na struju da bi im se napunile baterije.

Pionirska baterijska tehnologija koja se upotrebljava u Toyotinim hibridnim vozilima posebno je projektirana da traje koliko traje i automobil. Zapravo, pojedini mehanički elementi poput spojke, alternatora i elektromotora u potpuno su uklonjeni, što dodatno smanjuje rizik od nepredvidivih troškova u budućnosti. Osim toga, na sve hibridne komponente, uključujući bateriju, Toyota daje jamstvo u trajanju od 5 godina / 100 000 km* od datuma kupnje.

*Ovisno o tome koji od uvjeta nastupi prvi.

Postoje tri vrste hibridnih električnih vozila: poluhibridni automobili, klasični hibridni i Plug-in hibridni automobili. Poluhibridni automobili elektromotor upotrebljavaju samo kao dodatak motoru tijekom usporavanja i lagane vožnje i elektromotor ne može sam pogoniti automobil. S potpuno hibridnim Toyotinim vozilom ili onim sa samostalnim punjenjem možete uživati u pogonu samo na struju za do 80 % gradske vožnje i pri vožnjama brzine do 50 km/h. Plug-in hibridni automobili rade na istom principu kao hibridni modeli, ali kapacitet baterije je veći kako bi se omogućile bolje performanse pri vožnji samo na struju.