1. Owners
  2. Parts & Accessories

TOYOTA ORIGINALNI DIJELOVI

Stići na vreme u školu, savladati nedeljnu nabavku ili čak odlazak na letovanje, Vaša Toyota je u srcu Vašeg života svaki dan. Imajući to u vidu, razvili smo Toyotine originalne delove da bismo održali kvalitet i garantovali dugovečne performanse Vašeg automobila.
01

Neka vaša Toyota bude Toyota

Kako bi vaša Toyota bila u svojem najboljem izdanju koristimo isključivo originalne Toyotine dijelove — konstruirala, ispitala i odobrila ih je Toyota.
02

Toyota kvalitet

Toyotini certificirani mehaničari, uz korištenje originalnih Toyotinih dijelova, jamče vrhunski standard kvalitete.
03

Vrijednost za novac

Toyotini originalni dijelovi imaju konkurentnu cijenu, a povrh toga, pomažu u održavanju ostatka vrijednosti vaše Toyote

Spojke

Za mirnu vožnju, gdje god krenuli. Bez obzira vozite li autocestom, otvorenom cestom po unutrašnjosti ili užurbanim gradskim ulicama, potpuno ispravna spojka je ključna da biste efikasno i sigurno mijenjali stepen prenosa i brzinu vozila i tako zadržali potpuni nadzor nad svojom Toyotom. 

Sredstvo za čišćenje vodova goriva

Motor vaše Toyote je proizveden kako bi vam pružio mnogo godina pouzdanog rada i odličnih performansi. Ali, učinkovitost i performanse vaše Toyote mogu početi blijediti zbog stvaranja naslaga, od samog goriva i procesa izgaranja, unutar motora. Naše sredstvo za čišćenje vodova goriva će riješiti taj problem.

TOYOTA AKUMULATORI

Moderna Toyota ima pregršt elektronskih sistema koji čine vožnju bezbednijom, jednostavnijom i prijatnijom. Od satelitske navigacije preko Bluetooth® veze i pomoći za parkiranje do audio-vizuelnih sistema za zabavu, svima je potrebna pouzdana električna energija.

TOYOTA FILTERI VAZDUHA U KABINI

U našim urbanim životima, nema boljeg osećaja od udaha svežeg vazduha. Sa Toyota filterima vazduha u kabini, ovaj osećaj postaje norma, tako što igraju ključnu ulogu u održavanju vazduha u Vašem vozilu čistim tokom cele godine.

TOYOTA KOČNI DISKOVI I KOČNE PLOČICE

Uz svakodnevni rad pod pritiskom, kočni sistem ima težak posao. Kao najbitnija sigurnosna odlika u Vašoj Toyoti, mogućnost da usporite i stanete, pogotovo u lošim uslovima za vožnju ili hitnim situacijama, potpuno zavisi od performanse Vaših kočnica.

TOYOTA ORIGINALNO MOTORNO ULJE

Kao što je i nama potrebna voda kako bismo funkcionisali, biljkama sunčeva svetlost, i motoru Vašeg automobila je potrebna zaštita motornog ulja kako bi preživeo i nastavio da pruža ono najbolje.

TOYOTA POPRAVKE NAKON SUDARA I POPRAVKA HLADNJAKA

Zbog velikih problema u dnevnim aktivnostima koje može da izazove neispravno vozilo, popravka visokog kvaliteta pravi razliku.

TOYOTA SIJALICE

Iako deluje kao sitnica, veoma je bitno da imate odgovarajuće i potpuno ispravne sijalice u svojoj Toyoti, kako bi Vaša vožnja bila sigurna, pogotovo noću.

Toyota AdBlue

Naši zadnji dizelski motori (Euro 6) – koji se ugrađuju u modele Hilux, PROACE, i Land Cruiser – koriste AdBlueTM, tekućinu za pročišćavanje dimnih plinova dizelskih motora koja igra ključnu ulogu u smanjivanju emisije štetnih dušičnih oksida (NOx), kao i u osiguravanju trajnosti vašeg motora kroz dugi niz godina.