1. New Cars
Odaberite

Putujte prvom klasom

Živite punim plućima. Elegantno i prostrano, Proace City Verso ultimativno je putničko vozilo, savršeno za vožnju klijenata ili članova obitelji. Stvoren je da bi vam ponudio opcije, a karakterizira ga pametna modularna unutrašnjost i više opcija pogonskih sklopova, uključujući električni pogon.

Ergonomski kokpit
Radite, odmarajte i igrajte se
Pustite svjetlo da uđe
Lakša svakodnevica

Ergonomski kokpit

Iskusite novu razinu udobnosti. S redizajniranim upravljačem, naslonima za ruku vozača i putnika, grijanim sjedalima i elegantnim ambijentalnim osvjetljenjem kokpita, u vozilu Proace City Verso spaja se ugodan ambijent s visokom razinom profinjenosti.

Radite, odmarajte i igrajte se

Značajke pametnog dizajna unutrašnjosti pretvaraju duge vožnje u kvalitetno provedeno vrijeme. S ergonomskim sjedalima, puno prostora i čvrstim sklopivim stolićima poput onih u zrakoplovu, putnici na stražnjim sjedalima mogu raditi, učiti ili se opuštati u potpunoj udobnosti.

Pustite svjetlo da uđe

Kabina ima velike prozore i mnogo umirujućeg prirodnog svjetla. Za vrhunski osjećaj koji je savršeno usklađen s luksuznim doživljajem vozila Proace City Verso, veliki stakleni panoramski krov omogućuje prolazak toplog, prirodnog svjetla u unutrašnjost.

Lakša svakodnevica

U žurbi ste i treba vam nešto iz prtljažnika? Praktičan prozorčić na vratima prtljažnika omogućuje vam brz i jednostavan pristup bez podizanja vrata prtljažnika.

Sjednite i opustite se

Iznimno udoban, fleksibilan i dostupan i sa sedam sjedala, Proace City Verso ima fleksibilnost kakvu zahtijeva vaš životni stil. Njegova se prostrana modularna unutrašnjost može lako ponovno konfigurirati kako bi se ispunile vaše potrebe, a to uključuje dvije duljine karoserije, više opcija sjedala i sjedala koja se preklapaju i pomiču prema potrebi.

Prilagodljivost i modularnost

Prostor koji se prilagođava vama

Kombinirajući pametan dizajn s nenadmašnim kapacitetom, prostran Proace City Verso može primiti do sedam putnika na pojedinačnim sjedalima ili onima u obliku klupe. Lako se prilagođava svakom putovanju, može prevoziti sve kombinacije putnika i prtljage, redefinirajući fleksibilnost kad je riječ o putničkim vozilima.

 • Pogonski sklopovi

  Osnažite svoj životni stil 

  Vozite na svoj način. Proace City Verso dostupan je s nizom opcija naprednih pogonskih sklopova prikladnih za svaki životni stil, od inovativnog i učinkovitog električnog pogona do naprednih benzinskih i dizelskih motora.

Tehnologija

Moderan, smiren i povezan 

Neovisno o tome vozite li zbog posla ili zadovoljstva, povezani kokpit u vozilu Proace City Verso čini svaki trenutak lakšim, sigurnijim i ugodnijim. Istinski digitalni prostor, s nenadmašnom jasnoćom zaslona i velikim brojem mogućnosti prilagodbe, kombinira sveobuhvatnu funkcionalnost s intuitivnom jednostavnošću upotrebe.

Sigurnost

Siguran, sigurniji, najsigurniji

Proace City Verso dolazi s vodećom sigurnosnom tehnologijom kako bi vam pružio potporu dok ste u pokretu. Toyotini sigurnosni sustavi sveobuhvatan su komplet aktivnih sigurnosnih tehnologija osmišljenih za svakodnevnu sigurnost vas i ostalih sudionika u prometu. Proace City Verso štiti vas neovisno o tome nalazite li se u gradu ili na otvorenoj cesti.

Inteligentna pomoć vozaču

Zamislite furgon koji nastoji spriječiti nezgode jednako kao što to vi činite. U današnjem užurbanom svijetu vožnje, Toyotini inteligentni sustavi zaštite uvijek vas čuvaju, nastoje izbjeći sudare i učiniti vas sigurnima u pokretu.
 • Upozorenje za nenamjerno prestrojavanje

  Upotrebom kamere za detektiranje oznaka trake na cesti ispred vas, upozorenje za nenamjerno prestrojavanje sustava Toyota Safety Sense dat će zvučni i vizualni znak vozaču ako vozilo počne skretati iz trake a da nije uključen pokazivač smjera. Kontrola upravljanja primjenjuje korektivne mjere u slučaju nenamjernog prestrojavanja.

 • Sustav predsudarne zaštite

  Sustav predsudarne zaštite u okviru sustava Toyota Safety Sense upotrebljava kameru i laser za detekciju drugih vozila na cesti ispred vas. Ako se otkrije mogućnost sudara, vozač dobiva zvučno i vizualno upozorenje te se aktivira pomoć pri kočenju. Ako vozač ne uspije zakočiti na vrijeme, kočnice se automatski aktiviraju kako bi se sudar spriječio ili ublažio.

 • Prilagodljiv tempomat

  Prilagodljiv tempomat sustava Toyota Safety Sense održava minimalni prethodno postavljeni razmak od vozila ispred. Ako se razmak smanji, sustav smanjuje brzinu. Ako se razmak ponovno poveća, brzina će se postupno povećavati dok se ne postigne odabrana brzina vožnje.

 • Automatska duga svjetla (AHB)

  Automatska duga svjetla dizajnirana su za optimizaciju vidljivosti tijekom noćne vožnje za sve sudionike u prometu. Kamera blizu retrovizora detektira svjetla vozila koja dolaze u susret, a istodobno prati jakost ulične rasvjete. Automatski sigurno i praktično prebacuje između dugih i glavnih svjetala, što vozaču omogućuje da se u potpunosti usredotoči na cestu.

 • Čitanje prometnih znakova

  Čitanjem prometnih znakova prate se prometni znakovi uz jasan prikaz korisnih informacija, kao što su trenutačno ograničenje brzine ili ograničenja pretjecanja, na TFT zaslonu u boji u kokpitu. Sustav daje i vizualno upozorenje ako ne slijedite oznake prometnih znakova.

 • Monitor mrtvog kuta

  On vam omogućuje sigurnije manevriranje prilikom promjene trake. Ako stražnji radarski senzori otkriju vozilo u bočnom ili stražnjem mrtvom kutu, pokazatelj upozorenja zasvijetlit će na odgovarajućem bočnom retrovizoru. Ako date znak za promjenu trake, a vozilo se nalazi u mrtvom kutu, pokazatelji upozorenja će zatreperiti.

Istražite cijene i značajke po razredu

Odaberite razinu opreme

4 Opcije

 • PROACE CITY VERSO - SHUTTLE - SWB Passenger van 5 doors

  PROACE CITY VERSO SHUTTLE

  SWB Passenger van 5 doors

  Odaberite motor


  Od

  24.400 €

  6-brzinski ručni mjenjač | 4x2

  Od

  22.900 €

  6-brzinski ručni mjenjač | 4x2
 • PROACE CITY VERSO - SHUTTLE - LWB Passenger van 5 doors

  PROACE CITY VERSO SHUTTLE

  LWB Passenger van 5 doors

  Odaberite motor


  Od

  25.000 €

  6-brzinski ručni mjenjač | 4x2

  Od

  23.500 €

  6-brzinski ručni mjenjač | 4x2

  Od

  40.480 €

  Automatic | 4x2
 • PROACE CITY VERSO - FAMILY - SWB Passenger van 5 doors

  PROACE CITY VERSO FAMILY

  SWB Passenger van 5 doors

  Odaberite motor


  Od

  30.350 €

  6-brzinski ručni mjenjač | 4x2

  Od

  31.830 €

  8 brzinski automatski mjenjač | 4x2

  Od

  29.000 €

  6-brzinski ručni mjenjač | 4x2

  Od

  27.500 €

  6-brzinski ručni mjenjač | 4x2

  Od

  45.130 €

  Automatic | 4x2
 • PROACE CITY VERSO - FAMILY - LWB Passenger van 5 doors

  PROACE CITY VERSO FAMILY

  LWB Passenger van 5 doors

  Odaberite motor


  Od

  30.940 €

  6-brzinski ručni mjenjač | 4x2

  Od

  32.420 €

  8 brzinski automatski mjenjač | 4x2

  Od

  29.590 €

  6-brzinski ručni mjenjač | 4x2

  Od

  28.090 €

  6-brzinski ručni mjenjač | 4x2

  Od

  45.710 €

  Automatic | 4x2

Dodatna oprema

Prilagođeno vašem životnom stilu 

Nije važno što vas pokreće, Toyota ima sveobuhvatan raspon originalne dodatne opreme za sve situacije. Od nosača za bicikle do krovnih kutija, vi i vaš Proace City Verso imate sve što vam je potrebno u svakom trenutku.  

OSTALI PROIZVODI

Istražite ponudu ostalih proizvoda Toyota Professional
Otkrijte naše ostale proizvode (Opens in new window)

Potpuna bezbrižnost uz Toyota Kanzen

Toyota nastoji učiniti posjedovanje vozila Proace City Verso što jednostavnijim i praktičnijim. Upravo to postiže Toyota Kanzen: riječ je o jednom paketu koji uključuje sve bitne elemente* kako biste potpuno bezbrižno uživali u fantastičnom baterijskom električnom vozilu.
 • KINTO Leasing s potpunom uslugom

  Iskusit ćete sve prednosti novog automobila Toyota s fiksnom mjesečnom naknadom i širokim rasponom uključenih usluga.

 • Bezbrižnost

  Mi smo Toyotini stručnjaci za osiguranje automobila, koji jamče da je visokokvalitetno i pristupačno osiguranje dostupno svakom vozaču Toyote. Dajemo obećanje da ćemo svojim kupcima isporučiti najbolje proizvode i usluge za zaštitu mobilnosti.

 • Toyota Professional

  Sveobuhvatan niz usluga Toyota Professional može ispuniti sve vaše poslovne potrebe, osigurati vam bezbrižnost i omogućiti neometano poslovanje u pokretu. Neovisno o tome tražite li zamjenski furgon, osiguranje, brzi servis ili pomoć na cesti, Toyota Professional vaš je poslovni partner za laka gospodarska vozila.