1. Owners
  2. Maintenance, Servicing, MOT
  3. Walk around check
Odaberite

KONTROLNI PREGLED VOZILA

Kada posjetite nekog ovlaštenog Toyota servisera želimo vam pružiti profesionalnu i transparentnu uslugu u koju možete imati povjerenje, svaki put. Kontrolni pregled vozila je besplatna provjera stanja vašeg automobila.

Kontrolni pregled vozila

Potpuno besplatno:

Prije obavljanja bilo kakvog servisa ili popravke, na vaš zahtjev, servisni savjetnik kod ovlaštenog Toyota servisera će provesti besplatni pregled stanja vašeg automobila.

Pružanje sigurnosti i vrhunskih performansi:

Osigurava djelovanje vaše Toyote na nivou koji očekujete i čuva vašu sigurnost na cesti.

Sveobuhvatno izvještavanje:

Dobit ćete detaljan izvještaj o stanju vašeg automobila s jasnim objašnjenjem cijena i rokova za buduće radove, ako su potrebni.

Nakon završetka ovog pregleda dobit ćete pisani izvještaj i objašnjenje koje obuhvata stanje vašeg automobila na sljedećim područjima:

  • Stanje i prikladnost patosnica - Provjera kojom se želimo uvjeriti da patosnice ne ometaju upravljanje papučicama u automobilu.
  • Stanje vjetrobranskod stakla - Savjet o mogućim ogrebotinama ili drugim oštećenjima koja treba pratiti ili popraviti.
  • Stanje metlica i mehanizama brisača - Provjera kako bismo se uvjerili da nema zapinjanja, poskakivanja te da brisači ne ostavljaju trag na vjetrobranskom staklu.
  • Stanje guma - Provjerit ćemo šare na svakoj gumi kako bismo bili sigurni da imate dobro prijanjanje kao i ispravan zaustavni put.
  • Stanje karoserije - Provjerit ćemo i savjetovati vas o mogućim ogrebotinama na karoseriji. 
  • Stanje svih svjetala - Provjerit ćemo sva svjetla kako bismo se uvjerili da su ispravna i u dobrom stanju.

Dovršeni izvještaj će sadržavati pojedinosti o stanju vašeg automobila s potpunim objašnjenjem istaknutih područja kao i pregled obima očekivanih radova te troška i potrebnog vremena.