1. Hybrid
  2. Ask Toyota hybrid

KADA BIRATE HIBRID, VJERUJTE ARGUMENTIMA

PRIDRUŽITE SE MILIJUNIMA VOZAČA TOYOTINIH HIBRIDA
Toyota već više od 20 godina uživa vodeći položaj na području tehnologije hibridnih vozila. U ovom trenutku smo poprilično usavršili samopunjive hibridne pogone koji objedinjuju prednosti električnog i benzinskog motora. Hibridni automobili manje zagađuju okoliš, a uz niža davanja i manje troškove za gorivo ćete uz njih i uštedjeti.

PITAJTE TOYOTA HIBRID

Ovdje ćete naći odgovore na učestala pitanja o hibridima, kao što su: Mogu li imati povjerenja u hibridnu tehnologiju? Je li održavanje hibrida skupo? Koliko su izdržljive hibridne baterije?

PROVJERI SVOJE ZNANJE

Provjeri svoje znanje u Hibridnoj školi i osvoji diplomu.

Hibridna škola

ZABORAVITE NA STARU VOŽNJU

Čar hibridnog vozila je u tome što koristi snagu iz dva izvora – u Toyotinom slučaju su to povezani benzinski i elektromotor. Nezamjetnim prebacivanjem između čistog električnog pogona pri nižim brzinama i učinkovitog benzinskog pogona kada brzina naraste, smanjuje se potrošnja goriva, kao i emisija CO2. S obzirom na to da su naši hibridi samopunjivi, bateriju nikada nije potrebno spajati na struju.

Besplatno isprobajte Hybrid

SAVRŠENA HIBRIDNA VOŽNJA

I u gradu i na autocesti uvjerit ćete se da je osjećaj vožnje u hibridima jednak kao u benzinskim ili dizelskim automobilima s automatskim mjenjačem.
Pri tome, hibrid vam ne nudi samo tihu i opuštajuću vožnju. Kada je to potrebno, na primjer u vožnji po autocesti ili prilikom pretjecanja, hibridni pogonski sklop vam osigurava više nego dovoljno snage za izuzetan odziv i dinamičnost.

SIGURNOST ZA SVE

Toyota Safety Sense je sklop niza sustava za aktivnu sigurnost koji vas, vaše suputnike i druge sudionike u prometu štiti od opasnosti. Da biste još bolje upoznali sve prednosti hibrida, predlažemo vam da mu jednostavno postavite dodatna pitanja…

x

Pronađite hibrid koji vam najviše odgovara