1. New Cars
 2. Pregled
Odaberite

Aygo X X-TREND

Hatchback 5 vrata

Aygo X - X-TREND - Hatchback 5 vrata
Od
17.540 €
18.780 €
1.0 benzin
Aygo X - X-TREND - Hatchback 5 vrata
Persian Salt and Night Sky Black Fusion (2UP)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/me/sr


Aygo X Galerija

Istražite u 360°

 • Dizajn

  Najpoželjniji crossover u gradu

  Aygo X žari i pali svojim upadljivim i nepogrešivim dizajnom. Dvobojna karoserija dodatno naglašava jedinstvenost dizajna, posebno ističući originalnost i razigranost modela. Upečatljiva LED svjetla jasno osvjetljavaju put, a stražnja svjetla oblikom ostaju vjerna ikonskom i karakterističnom izgledu za Aygo. Sa upečatljivim točkovima od lake legure dimenzija 18” i oversize branicima Aygo X izgleda šire, zrači kul energijom i izgleda samopouzdano na cesti.

 • Na impulsni pogon

  Inovacije koje vam omogućuju da munjevitom brzinom osvojite grad. Izuzetno visokog odaziva i sa savršenom kontrolom, Toyota Aygo X ultimativni je automobil za jednostavno kretanje modernim gradskim prostorima i izvan njih. Zahvaljujući povišenom položaju za vožnju možete bezbrižno uživati u osjećaju vožnje „s visoka”. Dužine samo 3,7 metara i s vodećim u klasi radijusom zakretanja točkova, Aygo X kompaktan je i spretan automobil koji se jednostavno parkira, čak i u uskim i zakrčenim uličicama. Automatski mjenjač visokog odziva odmah reaguje i prilagođava se vašem stilu vožnje, a glatko mijenjanje brzina vožnju gradom pretvara u jednostavan poduhvat u kojem ćete uživati.

 • Kapacitet koji će vas iznenaditi

  Kompaktan izvana i prostran iznutra. Aygo X pun je iznenađenja. Sa zapreminom prtljažnika do 231 litra ima najbolji prtljažnik u svojoj klasi koji pruža maksimalnu fleksibilnost. Pametno je dizajniran i prtljag se u njega jednostavno stavlja, a u njega bez problema stanu kofer srednje veličine i kofer kabinskih dimenzija za avion. U vašem vozilu Aygo X ima dovoljno mjesta za sve što vam je potrebno za svakodnevne gradske vožnje i više od toga.

 • Povjerenje pri svakom skretanju

  Ostanite fokusirani i sigurni svuda u gradu. Aygo X bogato je opremljen poboljšanim sigurnosnim karakteristikama koje garantuju samopouzdanje na cestama. T-Mate u kombinaciji sa sistemom Toyota Safety Sense* i drugim sistemima za aktivnu sigurnost i zaštitu te pomoć pri parkiranju pomažu vam da uvijek stvari držite pod kontrolom. Bilo da vozite autoputem, po gradu ili parkirate, uz Aygo X uvijek ste sigurni. (* u osnovnoj opremi za sve nivoe opreme).

Cijeli ekran Zatvoriti