1. New Cars
 2. Pregled
Odaberite

Toyota bZ4X Elegant

MPV 5 vrata (duži)

Toyota bZ4X - Elegant - MPV 5 vrata (duži)
Od
58.590 €
Elektromotor 105kW (204 KM)
Toyota bZ4X - Elegant - MPV 5 vrata (duži)
Crna (202)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/me/sr

 

Istraži svih 360°

 • Dizajn

  Jedinstvena elegancija i upečatljiv dizajn

  Toyota bZ4X savršen je spoj elegancije i naprednog izgleda električnog vozila, s daškom provjerenog SUV dizajna. Rezultat je inovativno električno vozilo koje se dobro snalazi na svim vrstama terena, kamo god odlučili krenuti.

 • Izvrsne vozne performanse

  Uživajte u najboljim električnim performansama u klasi uz automobil Toyota bZ4X i zaboravite na štetne emisije tijekom vožnje. S visokim odazivom, ovaj automobil jamči vam brzinu i okretni moment onda kad su vam najpotrebniji. Zahvaljujući izvrsnim sposobnostima pogona na sva četiri kotača, Toyota bZ4X pruža doista jedinstveno iskustvo vožnje.

 • Baterija izvanrednih performansi

  Toyota bZ4X ima doseg veći od 500 km* s jednim punjenjem, a sve to bez štetnih emisija. Doseg se može dodatno povećati uz solarne krovne ploče koje su dostupne u dodatnoj opremi. (*Ciklus vožnje prema izračunu WLTP. Doseg ovisi o odabranim razinama opreme, pogonskom sklopu i lokalnim uvjetima vožnje.

 • Toyota T-Mate – uvijek uz vas kako biste sigurnije putovali

  Za pružanje svih vodećih u klasi sigurnosnih funkcija, bZ4X ima ugrađeni sustav T-Mate koji vam pomaže pri vožnji. T-Mate sadrži brojne funkcije koje su posebno osmišljene kako bi vam pružale pomoć i doprinijele vašoj sigurnosti tijekom vožnje, prilikom parkiranja, po autocesti i u gradu. Uz sustav T-Mate uvijek ste u sigurnim rukama.

Cijeli ekran Zatvoriti